33 savjeta za zdravije ljeto bez umora

Nema bolje motivacije od kupaćih kostima da vratite svoje tijelo u formu. Naravno pedikura i sunčanje čine čuda, ali nema boljeg osjećaja kada imate dovoljno energije i volje za sve što biste htjeli i voljeli. Uz pomoć savjeta ispod vratit ćete tijelo u formu, bolje ćete se osjećati, a raspoloženje će se znatno popraviti.

Za bezbrižno ljeto i vidljive rezultate uz NIVEA SUN

Uz zvukove Kubanske glazbe, vruće ritmove Salse i osvježavajući Cuba Libre NIVEA SUN jučer je na prekrasnoj terasi Caffe bara A’e svim prisutnima donijela dašak Kube te predstavila novitete koji će i ovo ljeto svim uzrastima omogućiti bezbrižno uživanje na suncu.

20 savjeta za bolji selfie

Ovih dana kada smo svi više kod kuće i kada su društvene mreže, te slanje slika jedan od bitnih načina komuniciranja, selfiji su i te kako bitni.

Savjeti za sretan brak i dugotrajnu vezu

Jedna od prvih stvari koje trebate shvatiti je da ne smijete biti previše ponosni da tražite pomoć, bilo od partnera, bilo prijatelja, rođaka ili stručnu pomoć, jer samo svi znaju sve, a nikad jedna osoba ne može znati sve najbolje. Ali i savjeti za brak ispod dobro će vam doći.

Što je CRVENI MJESEC (a što nije)

Osim ovog svibanjskog punog mjeseca, na nebu nas sljedećih mjeseci očekuje još neke spektakularne pojave. Još dva super mjeseca u lipnju i srpnju, koja su dobila pridjev „super” jer će se doimati veće i posebno zbog blizine Mjeseca, ali i Suze svetog Lovre, meteorska kiša koju očekujemo u kolovozu.

Mäurer & Wirtz lansira „Clean Fragrances“ s inovativnim konceptom mirisa hej:pure

Pure, purer, hej:pure! – Održiva i svjesna kupnja – bez ustupaka kad je riječ o stilu i funkcionalnosti. Ovaj je zahtjev za mnoge u međuvremenu postao nešto što se podrazumijeva, međutim pri kupnji je katkad izazov. Potraga za posebnim i istodobno održivim proizvodima vezano za parfeme došla je kraju! Nova marka mirisa hej:pure oduševljava održivošću koja je zabavna

Egzotični ljetni mirisni kokteli – 4711 Acqua Colonia Limited Edition 2022

Morska sol za dugačkih dana provedenih na plaži pod svjetlucavim suncem djeluje osvježavajuće šireći se morskim zrakom, dok vitalizirajući učinak svježe otvorenog kokosa iznutra pozitivno djeluje na raspoloženje. U ayurvedskoj medicini blagotvorno djelovanje i ljekovita moć superhrane poznata je tisućama godina. „Prirodno zlato“ može poboljšati naše mentalno i tjelesno zdravlje, i to ne samo kada je dio prehrane, već pozitivno djeluje i kroz kozmetiku i mirise.

6 slavnih žena koje su postale mame nakon pedesete

Dugo vremena se svaka prvorotkinja s preko trideset smatrala starijom trudnicom, zatim je taj prag pomaknut na 35 godina. Tada smo počeli čitati članke o rijetkim trudnoćama s preko 40 godina. Danas su trudnice s preko 40 postale sasvim uobičajene, međutim tehnološki napredak ide sve dalje, pa tako zadnjih par godina već čitamo o ženama koje su postale majke nakon što su prešle pedesetu godinu.