Iskoristite svoj maksimalan energetski potencijal

Ako se osjećate umorno, pokislo, imate problema da se održite budnima, te posežete za trećom šalicom kave samo da biste izdržali do podneva niste jedini. Većina osoba dobro poznaje što znači osjećati se potpuno iscrpljeno na kraju dana

Prvi dan proljeća

Iako u školskoj literaturu stoji kako proljeće počinje 21. ožujka, proljeće već godinama počinje jedan dan ranije, odnosno 20. ožujka.

Međunarodni dan žena

Međunarodni dan žena se obilježava 8. ožujka svake godine. Upravo na taj dan se slave ekonomska, politička i društvena dostignuća žena.

Što je korizma?

Korizma je priprava za Uskrs. Vrijeme posta, molitve i odricanja koje započinje na Pepelnicu i završava na Veliki četvrtak.

Odlični noviteti Elemis kozmetike: Pro-Collagen Rose Marine

Nova Elemis Pro-Collagen Rose Marine kreme za lice predstavljena je u Centru Kaptol u parfumeriji Douglas, a prisutni su imali priliku saznati koje čudotvorne učinke na kožu ima engleska ruža, informirati se o beauty rutini koja kožu može učiniti svježom i njegovanom, te isprobati nove proizvode ovog branda.

Život s obitelji u malom stanu s jednom spavaćom sobom

Kada završite fakultet ili školu, prirodan je proces osamostaljivanje, a često to nosi sa sobom i kupovinu stana. Naravno, kada nemate obitelji ili ste tek počeli raditi kupujete stan u skladu sa svojim mogućnostima, a u pravilu je to manji stan s jednom spavaćom sobom. I to je točno kako i treba biti u tom trenutku.

Nastanak karnevala

Karneval je razdoblje prije korizme u kojem se posebno priređuju povorke maškara. Osim naziva karneval koristi se još i fašnik, poklade, mačkare i maškare koji su najčešće vezani uz određena mjesta i njihove običaje.