20. travnja 2024.

COVERmagazin.com

Suvremeni lifestyle portal: kultura, civilizacija, uspjeh, produktivnost, održivost, priroda, okoliš, vrijednosti, folklor, običaji, baština, tradicija, inspiracija za zdravu prehranu i mnogo više.

Novogodišnje odluke prema horoskopskom znaku

Početak godine se uvijek veže uz nove odluke i ispravljanje loših navika. Ali kao što znamo novogodišnje odluke lako donosimo...

Novogodišnje odluke prema horoskopskom znaku

Novogodišnje odluke prema horoskopskom znaku

Početak godine se uvijek veže uz nove odluke i ispravljanje loših navika. Ali kao što znamo novogodišnje odluke lako donosimo, a još lakše kršimo. Ipak, ali to ne znači da ih i dalje ne trebate donositi. Stvar je u tome da ih trebate prilagoditi svojoj osobnosti i činiti ih lakše ostvarivima.

Evo nekih prijedloga po horoskopskim znakovima:

HOROSKOPSKI ZNAK OVAN

Ako je jedna od odluka u prošloj godini bila da završite projekte koje ste ranije započeli, u ovoj bi trebali napraviti prostora za potpuno nove stvari. Međutim, ukoliko još mnogo toga visi u zraku napravite detaljniji plan kako biste sve to mogli privesti kraju i započeti s novim projektima. Neka vam najvažnija odluka bude „Neću započinjati nove stvari, dok ne završim one stare“.

HOROSKOPSKI ZNAK BIK

Vaša tvrdoglavost je dobra za napredak ukoliko odlučite nešto napraviti, ali vas također može sputavati, ukoliko uporno forsirate nešto što nije učinkovito. Vi možete uspjeti u svemu što odlučite, pa tako možete slomiti i one okorjele navike, samo je važno da odlučite prestati s nečim i započeti s novim stilom ponašanja.

HOROSKOPSKI ZNAK BLIZANCI

Vaš život nikad nije dosadan, a ta će vam činjenica ići u prilog u sljedećoj godini. Malo usporite i ogrnite se strpljivošću. One stvari koje ste odlučili možete provesti u djelo, ali samo ukoliko  ne mijenjate mišljenje svako malo i pokažete dovoljno strpljivosti. Jer ništa se ne može postići preko noći.

HOROSKOPSKI ZNAK RAK

Volite rutinu i sigurnost, ali vrijeme je da izađete iz zone ugode i okušate se u novim stvarima. Odlučite kako ćete zalaziti u nove teritorije i otkrivati nove stvari. Ako vas to plaši, to je signal da trebate rastegnuti svoje granice.

HOROSKOPSKI ZNAK LAV

Nekoliko proteklih godina ste bili emotivno zatvoreni. Međutim, u ovoj godini  otvorit ćete svoje srce i vezu podići na višu razinu. Stoga, odlučite kako ćete biti odaniji partneru i voljniji potruditi se oko veze.

HOROSKOPSKI ZNAK DJEVICA

Prigovaranje, prigovaranje, prigovaranje… Jedini trenuci u kojima prestajete prigovarati su oni u kojima kritizirate. Dobro, malo pretjerujemo, ali neka vam osnovna odluka u ovoj godini bude kako ćete otvorenije prihvaćati druge i dopustiti im da samostalno donose svoje odluke.

HOROSKOPSKI ZNAK VAGA

Nevažno kako se teško činilo možete i jedno i drugo. Neka vaša novogodišnja odluka bude kako ćete istražiti i vrednovati sve alternative, ali kada budete morali odlučiti, odlučite brzo i držite se svoje odluke.

HOROSKOPSKI ZNAK ŠKORPION

Čuvanje tajni daje vam auru tajanstvenosti, ali sve ima svoje granice. Ako koristite svoju moć kako biste manipulirali drugima, sada trebate prestati. Odlučite kako ćete biti transparentniji. Dopustite dragim ljudima da vas upoznaju, a vi uživajte u plodovima povećane intimnosti.

HOROSKOPSKI ZNAK STRIJELAC

Nema ništa loše u tome što razmišljate o velikim stvarima, pa to ne biste trebali mijenjati ni u ovoj godini, ali možda biste trebali odlučiti kako ćete odvojiti više vremena za razrađivanje strategije koja vam može pomoći ostvariti ciljeve. Morate znati da je cilj bez plana samo san.

HOROSKOPSKI ZNAK JARAC

Neka u ovoj godini vaša glavna odluka bude mantra „nije sve u novcu“. Možete nastavljati zarađivati ukoliko ste zadovoljni, ali morate pronaći i dovoljno vremena kako biste omirisali ruže na stazi svoga uspjeha. Vaša obitelj i prijatelji također vas trebaju, pa odlučite da ćete biti darežljiviji kada su vaše vrijeme i pažnja u pitanju.

HOROSKOPSKI ZNAK VODENJAK

Iako svi volimo kada je sve po našem, ne bi škodilo da razvijete malo veću toleranciju, posebno za tradicionalne stvari. Iako nije loše to što ste uvijek skloniji napretku, ni konzervativniji pristup vam ne bi trebao stvarati toliku neugodnost. Iznenadite druge sa stranom svoje osobnosti koju još uvijek nisu vidjeli.

HOROSKOPSKI ZNAK RIBE

U ovoj godini odlučite kako ćete svoju suosjećajnost bolje iskoristiti. Uključite se u projekte kroz koje možete pomoći drugima. Morate njegovati vašu sklonost pružanju potpore i davati potporu na svakodnevnoj bazi. Neka se vaša dobrota proširi izvan kruga obitelji i prijatelja.

Horoskopski znakovi – Datumi i detaljan osobni horoskop svih horoskopskih znakova (covermagazin.com)