Sanjati ŽALITI SE – detaljno tumačenje –

Sanjarica snove u kojima sanjamo kako se na nešto žalimo ili se žalimo nekome tumači u smislu opterećenosti poslovima, problemima, ali i prevelikim petljanjem u tuđe stvar. Sanjati da se žalimo govori kako nam naša podsvijest govori da trebamo malo usporiti, posložiti situaciju u glavi, kako bismo mogli posložiti svoje prioritete, a distancirati se od onoga što nas se ne bi trebalo ticati.

Kad je i kako obilježiti VALENTINOVO 2022.

Valentinovo je 14.02.2022. Na taj dan obilježavamo Dan sv. Valentina. Ovo je dan na koji se širom svijeta obilježava ljubav. Najčešće romantična ljubav, ali i sve druge vrste ljubavi. Bez obzira što se ovaj dan obilježava u gotovo svim zapadnim državama i dalje je u većini zemlja radni dan…

Za koliko dana su maškare 2022.

Da biste znali kada su maškare važno je da znate da u današnje vrijeme maškare nisu neki određeni datum nego razdoblje u godini iako svoj vrhunac imaju na vikend prije pokladnog utorka i na sam pokladni utorak.

Moda danas – od modnih trendova prema održivoj modi

New York Times 1989. godine prvi put upotrijebio izraz brza moda, i od tada, sve do posljednjih nekoliko godina, bio je to termin koji je najbolje opisivao trenutnu modu. No prošlih godina, a najviše prošle godine počeli su se mijenjati odnosi u modi. Sve više brandova se okreće novim konceptima mode i održivoj modi. Prošle godine se tom trendu aktivno priključio poznati dizajner Giorgio Armani koji je upozorio na to da se moda mora usporiti.

Mirisne ljubavne poruke za Valentinovo

Valentinovo je još nekoliko trenutaka daleko! Ovo je savršeno vrijeme da pokažemo svojim najbližima koliko ih volimo i koliko nam znače. Poruku za Valentinovo možete poslati ljubavi vašeg života, prijateljima ili čak voljenoj osobi u obitelji.

Wine EnoGASTRO VIP Event – Međunarodna konferencija vinskih, ugostiteljskih i gastronomskih znalaca

Organizator Dantes i tim agencije Ricerca Mercato sa svojim vrhunskim govornicima već šestu godinu ovu lijepu priču „prepričava” diljem Hrvatske i do sada su „ispričali” tj. organizirali 22 vrlo lijepa eventa u raznim destinacijama kao što su Rijeka, Split, Poreč, Zadar, Vodice, Brtonigla, Zagreb, Šibenik, Makarska, Opatija i Novalja.

Objavljeno
Kategorizirano kao COVER LIVING

Sanjati USISAVAČ – detaljno tumačenje –

Što znači sanjati USISAVAČ? – sanjarica USISAVAČ – Sanjarica snove o usisavaču, bilo da ga koristite ili gledate tumači u smislu umora, preopterećenosti svakodnevnom rutinom i običnim zadacima, koji se čine beznačajni, ali iscrpljuju čovjeka. Da biste točno protumačili san o usisavaču potrebno je da uzmete u obzir cijeli kontekst sna i ostale simbole iz… Nastavi čitati Sanjati USISAVAČ – detaljno tumačenje –

Prirodni lijek za obnavljanje sluznice crijeva

Svi znamo kako su bakterije i mikroorganizmi poželjni u crijevima, jer proizvode korisne tvari za rad naših crijeva i općenito funkcioniranje našeg organizma. Međutim, kako bi odvojili te trilijune mikroorganizama koje žive u našim crijevima od ostatka organizma kako mu ne bi naštetili, stvara se mukozna barijera, odnosno sluznica crijeva