Originalni pokloni za Božić – ideje za božićni poklon

Postoji vrijeme i mjesto za klasične poklone, one poklone s kojima ne možete pogriješiti, međutim postoje osobe kojima želite darovati nešto posebno, originalno i jedinstveno. I dok neki ljudi preferiraju klasične poklone, ispod smo naveli originalne poklone za Božić a sve prijatelje i članove obitelji.

Za koliko dana je Sveti Nikola 2022.

Za koliko dana je Sveti Nikola Sveti Nikola omiljeni je blagdan svoj djeci širom svijeta. Stoga djeca s nestrpljenjem očekuju ovaj dan, a točno kada je zanima i većinu roditelja kako bi se mogli pravovremeno pripremiti i nabaviti za djecu pokončiće. Do Svetog Nikole ima još: dana. Sv. Nikola slavi se 06. prosinca. Djeci se… Nastavi čitati Za koliko dana je Sveti Nikola 2022.

Prve ogrlice iz Anka jewelry radionice – Name of a Goddess

Nakon dosadašnjih prstenja, narukvica i naušnica Anka jewelry novom kolekcijom u svoju ponudu jedinstvenog nakita po prvi puta uvodi pozlaćene srebrne ogrlice s privjeskom u obliku slova koja su ukrašena s neobrađenim herkimer dijamantom kao poludragim kamenom

Objavljeno
Kategorizirano kao Zanimljivo

Koje je najbolje vino za kuhano vino

U hladnim jesenskim i zimskim mjesecima kuhano vino može zvučati kao izvrsna opcija, međutim, nerijetko, ako niste već ranije kuhali vino, sve skupa završi protraćenim vremenom i protraćenom bocom dobrog vina. Zbog toga se mnogi nerijetko odlučuju kada kuhaju vino upotrijebiti najjeftinije vino koje mogu naći, ali onda ne čudi da ni rezultat nije spektakularan, jer od lošeg vina možete dobiti loše kuhano vino. Ali kod odabira vina za kuhano vino treba obratiti pažnju na karakteristike vina, kao i vlastite preferencije. Trebalo bi odabrati vino koje se slaže sa začinima koji idu u vino poput klinčića, agruma, anisa i cimeta.

Koliko kalorija imaju kobasice i hrenovke? Koliko hot dog i kuhane kobasice?

Koliko kalorija imaju kobasice i hrenovke? Koliko hot dog i kuhane kobasice? Kalorije u kobasicama i hrenovkama mogu varirati od 210 do 320 kalorija. Broj kalorija u debrecinkama, kranjskoj kobasici, hrenovkama i ostalim vrstama kobasica se razlikuju, a detaljan popis kalorija pogledajte ispod u tablici kalorija prema vrstama kobasica i hrenovki. Općenito kod izbora kobasica… Nastavi čitati Koliko kalorija imaju kobasice i hrenovke? Koliko hot dog i kuhane kobasice?

10 stvari koje morate napraviti svake godine

Godina je tek započela, ali ne škodi razmisliti o onome što vas u njoj očekuje. Budući da se za neke stvari poput sistematskog trebate naručiti i čekati termin bolje je da o njim na vrijeme mislite…

Objavljeno
Kategorizirano kao Zanimljivo

Najava enogastronomskih edukativnih evenata za proljeće 2023.godine

Tradicija koja traje bez prestanka već sedmu godinu (od 2017.-te) uz do sada organiziranih 27 eventa diljem Hrvatske se nastavlja. Organizator agencija RICERCA MERCATO odlučila je najaviti za iduću 2023. godinu vrlo kvalitetni i sadržajno iznimno bogati WINE EnoGASTRO VIP Event.

Objavljeno
Kategorizirano kao Zanimljivo Označeno

Crni petak – datum –

Crni petak – datum – Svake godine Crni petak označava se kao dan na koji se globalno napravi najveći broj kupovina. Svi s nestrpljenjem očekuju taj datum, kako bi kupili ono što žele kroz cijelu godinu, s najvećim popustom. Izvorno američki, ovaj dan se proširio na ostatak svijeta. U 2022. godini Crni petak je 25.11.… Nastavi čitati Crni petak – datum –

Objavljeno
Kategorizirano kao Zanimljivo

Što je učinkovit kalorijski deficit za žene?

Što je učinkovit kalorijski deficit za žene? Već znamo kako je kalorijski deficit najučinkovitiji način mršavljenja, te da ako želimo ostvariti vitku figuru i smršaviti, da je kalorijski deficit ključan faktor. Međutim vjerojatno se pitate koliki bi kalorijski deficit trebao biti. Kalorijski deficit pojavljuje se kada konzumiramo više kalorija nego što ih unosimo u organizam… Nastavi čitati Što je učinkovit kalorijski deficit za žene?