Author Archives: desk

Sanjati NOVOROĐENČE

Što znači sanjati NOVOROĐENČE Snovi o bebama, pa tako i novorođenčetu simboliziraju nevinost i neiskvarenost. Novorođenčad simbolizira nove početke. Ukazuje nam na to da smo ranjivi i ovisni o drugima,… Read more »

Sanjati DJEVOJČICU

Što znači sanjati DJEVOJČICU Snovi o djevojčicama su snovi o našim idejama i vjerovanjima, posebno po pitanju duhovnog i ljubavnog. Djevojčica simbolizira dobro razdoblje pred vama. Snova o djevojčici ipak… Read more »

Što znači sanjati  DRVA i DRVENE STVARI

Sanjati DRVA

Što znači sanjati  DRVA i DRVENE STVARI Snovi o tome da je nešto napravljeno od drva predstavlja vaše vjerovanje kako je nešto kvalitetno u vašem životu, te da su vaše… Read more »

Sanjati MALINE

Sanjati MALINE

Što znači sanjati MALINE Obično snovi o malinama sugeriraju kako idu bolji dani, te kako se situacija popravlja. Ako u snu vidite maline, to simbolizira kako ćete osjetiti predivna iskustva…. Read more »

Što znači sanjati IZMET

Sanjati IZMET

Što znači sanjati IZMET Sanjati izmet, vrlo je povoljan znak, te sugerira kako je pred vama neki sretan događaj. Izmet uglavnom simbolizira poslovni uspjeh i novčani dobitak. U nekim situacijama… Read more »

Sanjati LJUBIČASTU BOJU

Što znači sanjati LJUBIČASTU BOJU Ljubičasta boja u snovima se odnosi na predmet sna i u pravilu je pozitivan predznak. Ako ljubičasta boja dominira vašim snom to znači da imate… Read more »

Što znači sanjati PLAVU BOJU

Sanjati PLAVU BOJU

Što znači sanjati PLAVU BOJU Općenito plava boja u snovima je znak mudrosti i duhovnosti, a na to se nadovezuje čast i poštovanje. Plava boja u snu usko je povezana… Read more »

Sanjati MAHUNE

Sanjati MAHUNE Sanjati mahune simbolizira potrebu da se više aktivirate oko ostvarenja svojih ciljeva. Snovi o mahunama govore kako ništa u životu ne ide glatko, da biste mahune jeli prije toga… Read more »

Sanjati CVIJEĆE

Što znači sanjati CVIJEĆE? Sanjati cvijeće sugerira ljepotu, suosjećajnost i ugodnost. Snovi o cvijeću često odražavaju sreću i zadovoljstvo. Također snovi o cvijeću mogu ukazivati da vas ljudi cijene. Sanjati… Read more »

Sanjati PARFEM

Što znači sanjati PARFEM Snovi o parfemima različito se tumače ovisno o osjećajima koje ste vezali uz parfem koji ste sanjali. Zapravo miris parfema simbolizira točan osjećaj prema onome što… Read more »

Što znači sanjati LJUBAVNIKA

Sanjati LJUBAVNIKA

Što znači sanjati LJUBAVNIKA Općenito govoreći ako neka osoba sanja o ljubavniku, odnosno da ima ljubavnika, to znači da joj je život postao previše monoton te da treba pronaći načine… Read more »

Sanjati MRAK

Što znači sanjati MRAK Sanjati mrak nije toliko negativan signal iako nas tama uvijek asocira na negativne stvari u životu. Sanjati mrak govori o tome kako vi sami u životu… Read more »

Što znači sanjati MUŠKARACA

Sanjati MUŠKARAC

Što znači sanjati MUŠKARACA Sanjati poznatog muškarca Snovi o poznatim muškarcima mogu se interpretirati kao predznak ostvarenja postignuća i uspjeha. Ako razgovarate s poznatim muškarcem, to znači kako će u… Read more »

Što znači sanjati MAJSTORA

Sanjati MAJSTORA

Što znači sanjati MAJSTORA Sanjati majstora znači da je pred vama razdoblje poboljšanja situacije i oporavka. Stvar koju u snu majstor popravlja simbolizira dio vašeg života koji treba popraviti. Sanjati… Read more »

Sanjati LANČIĆ

Što znači sanjati LANČIĆ ~ sanjati lančić ~ Sanjati nakit općenito, a posebno lančić uvijek simbolizira mnogostruka skrivena značenja. Ali baš kako je nakit moćan simbol u stvarnosti, tako je… Read more »

Sanjati BUTIK

Što znači sanjati BUTIK Iako se butik u nekakvom tradicionalnom smislu butige u posljednje vrijeme sve rjeđe viđa, još uvijek je ostao u našim sjećanjima, te ima svoje simbolično značenje… Read more »

Sanjati LUK

Što znači sanjati LUK I STRIJELU Tumačenje snova vezanih uz luk i strijelu sasvim je jednostavno. Što bolje pogađate metu i što ste precizniji to znači da ćete imate bolje… Read more »

Što znači sanjati LEĐA

Sanjati LEĐA

Što znači sanjati LEĐA ~ sanjati leđa ~ Iako biste na prvu pomisao mogli reći da snovi o leđima zapravo služe boljem razumijevanju onoga što ste ostavili iza sebe, te… Read more »

Sanjati LICE

Što znači sanjati LICE Lice označava karakter neke osobe, emocije i zdravlje. Lice pokazuje je li neka osoba sretna, zadovoljna, nesretna, zdrava ili bolesna. Snovi s vlastitim licem su vrlo… Read more »

Sanjati KUPUS

Što znači sanjati KUPUS ~ Sanjati kupus ~ Iako snovi o kupusu u samoj osnovi simboliziraju gubitak, rijetko je situacija tako jednostavna da bi se reklo, sanjali ste kupus, slijedi… Read more »

Što znači sanjati LIGNJE

Sanjati LIGNJE

Što znači sanjati LIGNJE Snovi o lignji indiciraju neku nesigurnost. Ako poslovna osoba sanja lignju to znači da se upliće u nesigurne poslove oko kojih treba biti jako oprezan, te da… Read more »

Što znači sanjati KUPINE

Sanjati KUPINE

Što znači sanjati KUPINE Sanjati kupine Sanjati da berete kupine – Snovi o branju kupina simboliziraju financijski uspjeh ili mnogo truda koji će u konačnici rezultirati uspjehom na ovaj ili… Read more »

Sanjati LUK ( POVRĆE)

Što znači sanjati LUK ( POVRĆE) Luk predstavlja zdravlje ali i suze. U stvarnom životu u narodnom medicini luk se preporučuje za prevenciju raznoraznih bolesti, pa tako i u snu… Read more »

Sanjati - da razgovarate s nekim - 

Sanjati RAZGOVARATI S NEKIM

Sanjati RAZGOVARATI S NEKIM Sanjati – da razgovarate s nekim – Sanjati da razgovarate s nekim je znak izražavanja samoga sebe, no često je pozitivan predznak. No, ukoliko sanjate da s… Read more »

Što znači sanjati ČEŠALJ

Sanjati ČEŠALJ

Što znači sanjati ČEŠALJ  – Sanjati češalj –  Sanjati češalj često je znak promjena.Također san o češlju može biti znak putovanja. Ako je u snu češalj nov, znak je da… Read more »

Što znači sanjati CRNU ODJEĆU

Sanjati CRNU ODJEĆU

Što znači sanjati CRNU ODJEĆU Sanjati – crna odjeća – Sanjati crnu odjeću često je znak loših vijesti. Iako je nekad san o crnoj odjeći znak da su pred vama… Read more »

Što znači sanjati BROD

Sanjati BROD

Što znači sanjati BROD Sanjati brod općenito je pozitivan predznak bilo u privatnom ili poslovnom životu. Sanjati brod također može biti pokazatelj nekog putovanja ili prijelaznog razdoblja u životu. Možda… Read more »

Što znači sanjati ČETKICA ZA ZUBE

Sanjati ČETKICU ZA ZUBE

Što znači sanjati ČETKICA ZA ZUBE Sanjati – četkica  za zube – Sanjati četkicu za zube znak je nekakvih promjena, odnosno da vam trebaju unutarnje promjene. Također, sanjati četicu za… Read more »

Sanjati GOVNO – Sanjarica –

Što znači sanjati GOVNO Obično sanjati govna predstavlja pozitivan znak, a posebno ako se uprljate govnima.  Općenito govoreći govna često predstavljaju novac i na neki način bogatstvo Prema modernom značenju… Read more »

Što znači sanjati LANAC

Sanjati LANAC

Što znači sanjati LANAC ~ sanjati lanac ~ Ako sanjate da ste vidjeli neki lanac, koji vam se urezao u memoriju vjerojatno ste se previše povukli u sebe te skrivate… Read more »

Sanjati KĆER

Što znači sanjati KĆER? Sanjati kćer često je znak neugodne situacije ali se vrlo lako može pretvoriti u pozitivnu. Također sanjati kćer znak je troškova. Sanjati vlastitu kćer je pozitivan… Read more »

Sanjati AVION

Što znači sanjati AVION? Sanjati avion za osobe koje učestalo lete avionom, nije neobično, kao i ako se spremate na put i let avionom. Sanjati avion obično znači da ćete… Read more »

Sanjati AERODROM

Što znači sanjati AERODROM? Sanjati aerodrom može imati različita značenja, a često su detalji koji su povezani s aerodromom ključni. Sanjati da ste na velikom aerodromu često je povezano sa… Read more »

Sanjati BRESKVE

Što znači sanjati BRESKVE? Sanjati breskve dobar je znak koji sugerira radost i veselje. Također, sanjati breskve sugerira da je dobro ljubavno razdoblje pred vama. Sanjati da berete breskve znak… Read more »

Sanjati BRAŠNO

Što znači sanjati BRAŠNO? Sanjati rasuto brašno znak je problema i svađa. Sanjati da jedete brašno znak je kratkoročnih financijskih problema. Sanjati da pravite nešto od brašna sugerira da nešto… Read more »

Sanjati DJEČJA KOLICA

Što znači sanjati DJEČJA KOLICA? Sanjati dječja kolica – sanjati bebu u dječjim kolicima Sanjati bebu u kolicima ako ste trudni vjerojatno je samo signal vaše brige, radosti ali i… Read more »

Sanjati BETON

Što znači sanjati BETON? Sanjati mokar beton sugerira probleme za koje vjerojatno nemate rješenja. Lijevati beton u snu znak je da pravite, odlučujete i definirate stvari koje bi trebale biti… Read more »

Sanjati GULITI voće

Sanjati GULITI voće GULITI voće – netko vama blizak će otići iz vašeg života Sanjati GULITI voće Sanjati VOĆE Sanjarica (sanovnik) predstavlja smjernicu kako biste lakše razumjeli snove. Ona je putokaz, ali vi morate… Read more »

Sanjati BOROVNICE

Što znači sanjati BOROVNICE? Sanjati borovnice često je znak inovacija ali i novosti. Sanjati borovnice znak je pozitivnih promjena. Promjene se mogu odnositi na novi posao, uspjeh na poslu ali… Read more »

Sanjati BRIJANJE

Sanjati BRIJANJE Sanjati brijanje znak je problema, ali i znak skidanja maski. Sanjati brijanje može imati različite interpretacije ovisno o tome tko se brije ali i tko sanja. Ako muškarac sanja… Read more »