Božićna dekoracija i trendovi dekoriranja za Božić 2018.

Oglas

Božićna dekoracija i trendovi dekoriranja za Božić 2018.

 

Trendovi božićnog dekoriranja

Prije nekoliko godina svi su započeli vješati božićne vijence na ulazna vrata,  a bijela božićna drvca su bila vrlo trendi. Prošle godine posebno su popularne bile plave svjećice na boru.

Kako će izgledati ovogodišnja božićna dekoracija

Ljubičasta

Ispod su drvca u najvećim svjetskim gradovima Washingtonu, Dubaiju, Chicagu, Reykjaviku… :

Ove godine ljubičasta je jako popularna u svim globalnim trendovima ukrašavanja borova. Najveći svjetski gradovi okitili su borove ljubičastim lampicama ili dekoracijama. To je izvorna boja vedre zimske noći, pa u svojim korijenima podsjeća jako na Božićni ugođaj i božićnu atmosferu. Što se nadovezuje na sljedeću modernu temu, tradicionalizam.

Tradicionalizam

Ovogodišnji trendovi uključuju vraćanje tradiciji, tako ćete vjerojatno u svim trendovskim domovima pronaći zelena drvca ukrašena tradicijskim ukrasima (kod nas su to šišarke, licitarskih srca), te ukrase koji se doimaju kao da su ručno rađeni, drvene saonice, drvene poklončiće, šišarke metalik sjaja, imitacije ušećerenih jabuka i sl.

Ako uživate u božićnom dekoriranju doma tada je ova godina za vas. Imat ćete priliku samostalno raditi nakit i ukrase, ali također i praktične osobe će doći na svoje, jer će na bor moći stavljati slatkiše i neke slične stvari koje će kasnije moći upotrijebiti ili pojesti umjesto spremiti  u kutiju. Moderne svjećice su klasične žute.

Individualnost

Sve što se ističe i drugačije je, vrlo je trendi. Posebnost se vrlo cijeni, pa tako i posebnost u božićnom dekoriranju. Borovi na zidu, viseći borovi.. Zapravo sve alternative tradicionalnom božićnom drvcu su jako popularne i moderne.

Uzorci i teksture:

– Svjetlucavo i blistavo –  S brojem lampica na boru ne možete pretjerati

Melania Trump – Božićno drvce u Bijeloj kući 2018.

– Ručno rađene dekoracije – nježni i tradicionalni detalji ove godine su vrlo moderni.

– cvijeće i lišće – Iako Feng Shui kaže kako nije dobro držati u kući suhi ili plastično cvijeće, ono je apsolutni hit dekoriranja ovog Božića.

Vezano: Savjeti za ukrašavanje božićnog bora

Više ideja i savjeta potražite ovdje: Božić

Božićna dekoracija i trendovi dekoriranja za Božić 2018.
3.5 (70%) 2 put glasano

1 comment on “Božićna dekoracija i trendovi dekoriranja za Božić 2018.

  1. Pingback: Tradicija ukrašavanja božićnog drvca i 50 alternativa božićnom boru – Prisjetimo se

Odgovori

*