6. prosinca 2023.

COVER magazin.com

Life & style portal

Božićna dekoracija i trendovi dekoriranja za Božić 2022.

Prije nekoliko godina svi su započeli vješati božićne vijence na ulazna vrata, a bijela božićna drvca su bila vrlo trendi. Prošle godine posebno su popularne bile plave svjećice na boru...

Trendovi božićnog dekoriranja za Božić 2022.

Prije nekoliko godina svi su započeli vješati božićne vijence na ulazna vrata,  a bijela božićna drvca su bila vrlo trendi. Prošle godine posebno su popularne bile zlatna boja, te umjetni snijeg. Ispod pročitajte kakva će biti moderna dekoracija ovog Božića, 2022. Ove godine moda će vas šokirati jer ćete imati dojam da ste se vratili u osamdesete godine prošlog stoljeća, ali i oduševiti, jer su baš tada nastale svima najdraže božićne pjesme i spotovi, te su pravi božićni ugođaj zapravo šareni zeleno crveni ukrasi i popularni božićni džemperi.

Kako će izgledati ovogodišnja božićna dekoracija

U fotogaleriji iznad pogledajte kako je dekorirana Bijela kuća ove godine, koja uvijek daje naznake glavnih trendova ukrašavanja, a zatim ispod pročitajte detaljnije o modi i trendovima božićnog ukrašavanja ove godine.

Zlatna i srebrena

I ove godine zlatna je jako popularna u svim globalnim trendovima ukrašavanja borova. Ova boja daje Božiću pravo značenje, jer je blistava i sjajna. U stopu je slijedi srebrena. Zlatna boja tradicionalno je popularna božićna boja, a ove godine vraća se na velika vrata.

Božićna dekoracija i trendovi dekoriranja za Božić 2020

Crvena

Koja se boja najljepše kombinira uz zlatnu nego crvena. Crvena je boja kojom se tradicionalno obilježava Božić, a ove godine tradicija je moderna.

Modra

Uz zlatnu, srebrenu i crvenu, modra boja se izdvojila ove sezone.

Posvete ljudima

Ukrašavanje Bijele kuće službeno nosi naziv “We the People”, a ta misao vodilja se ogleda u ukrasima koji nose imena ili neke važne datume.

Božićne dekoracije u Bijeloj kući prosinac, 2022. Ukras za bor u obliku zvijezde s natpisom.

Boje i teksture sezone

Ovog Božića u trendu i jako popularni su uzorci umjetnog snijega, te nakit koji podsjeća na njega.

Božićne dekoracije u Bijeloj kući prosinac, 2022.
Božićne dekoracije u Bijeloj kući prosinac, 2022.

Reciklirani materijali i stari ukrasi za bor

Ovog Božića IN je recikliranje, pa će oni daroviti i maštoviti izrađivati sami božićnu dekoraciju od predmeta koje više ne koristite, a oni drugi moći će izvući iz podruma stare kutije božićnih ukrasa. Povratak u djetinjstvo i ukrase iz tog doba pravi je HIT. Kad već nećemo moći normalno proslaviti Božić sa svojim najbližima, bar ćemo se stilom i ugođajem moći vratiti u najljepše Božiće svog života.

Božićna dekoracija i trendovi dekoriranja za Božić 2020

Lampioni i svijećnjaci

Iako lampioni i svijećnjaci nisu izvorno Božićni ukrasi, ove godine su popularna Božićna dekoracija. Ako ih ne stavljate na bor, bar jedan lampion trebate imati ispod bora, radi modernog ugođaja.

Božićna dekoracija i trendovi dekoriranja za Božić 2020

Antikni ukrasi

Moderno je sve što ima veću vrijednost, ali koja se ne mjeri novcima. Vrijednost ima ono što ste ručno izradili, reciklirali, sačuvali dugi niz godina ili antikne dekoracije koje ste kupili ili dobili u nasljedstvo.

Stari recepti i tanjuri Bidenovih kao ukrasi na boru.

Posvete i fotografije na boru

Pisma, razglednice i obiteljske fotografije novi su trend ukrašavanja bora, ali koji će vas vjerujemo razveseliti. Bilo da ćete staviti razglednice gdje ste sve putovali ili fotografije sa svojih putovanja, ovo je odličan način da u dom unesete dašak dalekih krajeva. Kao ukras možete staviti i osvojene medalje ili nešto slično što dugo skupljate ili čuvate u ormarima.

Orašari

Slobodno izvadite Orašare i ove godine. Te neodoljive figure i ove godine krasit će naše police.

Božićna dekoracija i trendovi dekoriranja za Božić 2020

Prirodno cvijeće, češeri i lišće

Mnogo prirodnog cvijeća, bilo na boru ili u dekoriranju doma obilježit će ovaj Božić. Naravno, Božićna zvijezda je neizostavna, ali za razliku od proteklih godina kad je ona dominirala, ovog adventa dom možete ukrasiti bilo kojim cvijećem, češerima ili lišćem, a i dalje imati lijepi božićni ugođaj. Dodajte vate ili umjetnog snijega za potpuni Božićni i moderan ugođaj.

Uzorci i teksture:

– Svjetlucavo i blistavo –  S brojem lampica na boru ne možete pretjerati

– Ručno rađene dekoracije – nježni i personalizirani detalji ove godine su vrlo moderni.

– tekstil – lišće, cvijeće i mašne– Iako Feng Shui kaže kako nije dobro držati u kući suhi ili plastično cvijeće i lišće, ono je apsolutni hit dekoriranja ovog Božića.

Kombiniranje boja na božićnom boru

Uz zlatnu odlično idu zelena i žuta, te crvena. Uz srebrnu boju odlično idu plava i ljubičasta.

Kuhanje

Mnogi su već započeli s prikupljanjem recepata za Božićni i blagdanski ručak. Ova godina bit će zapamćena po tome što će se gotovo svi okušati u kuhanju Božićnih jela i kolača. Ne zaboravite fotografirati jelo i staviti na društvenu mrežu. Kada veće ne mogu doći u posjet, vaša obitelji  prijatelji će rado vidjeti kako ste proslavili Božić

Božićna dekoracija i trendovi dekoriranja za Božić 2020

Recepti za Božićne kolače

Vezano: Savjeti za ukrašavanje božićnog bora

Više ideja i savjeta potražite ovdje: Božić

 

Grupa Cover Magazin:

covermagazin.com | cover.hr | covermstyle.hr | mstil.com | tehton.com |

Dream Dictionary | Traumdeutung | COVER magazin | COVER |

 

UVJETI KORIŠTENJA | PRAVILA O PRIVATNOSTI | IMPRESSUM | KONTAKT | ARHIVA | ČITANOST