Top tri dijete za brzi gubitak kilograma

Top tri dijete za brzi gubitak kilograma

Top tri dijete za brzi gubitak kilograma

Top tri dijete za brzi gubitak kilograma

Kada govorimo o brzom gubitku kilograma mislimo na gubitak oko 3-5 kg u 1-5 dana. Iako se ne čini laganim, neke dijete obećavaju ovakve rezultate, pa je odlično primijeniti ih pred neke zabave, proslave, odlazak na more ili slično, kada bismo htjeli ostaviti bolji dojam.

Najpoznatije dijete za brzi gubitak kilograma su Mjesečeva dijeta koja se provodi jedan dan ili 24 sata, Uskrsna dijeta, koja se provodi tri dana, Medicinska dijeta koja se u provodi 5 dana.

Koja dijeta će vam odgovarati odabrat ćete o vremenu koje imate pred sobom, kao i datumima, jer mjesečevu dijetu nije moguće prakticirati bilo kada, nego ovisi i mjesečevim mijenama.

Mjesečeva dijeta ovisi o mjesečevim mijenama i najčešće se koristi za brzu detoksikaciju i gubitak 1 – 3 kilograma. Provodi se samo 24 sata, ali bolje djeluje ako bez obzira kada bi dijeta počela, odnosno završila ne jedete ništa noć prije ili noć poslije. Primjerice da ako dijeta traje do 17h popodne da, ništa ne jedete do sljedećeg jutra. Ispod ćete pročitati sve o mjesečevoj dijeti s uputama kako je provoditi:

Mjesečeva dijeta za 2020.

Uskrsna dijeta traje tri dana i obećava gubitak kilograma od najmanje tri, a nije toliko teška za provođenje. Ipak, želite li uspjeti u gubitku kilograma morate je se striktno pridržavati, te povećati aktivnost. Zove se Uskrsna, jer se poklapa s trodnevnicom posta prije uskrsa, kada se bira posan jelovnik, a osobe se više kreću jer se ide na mise, radi proljetno čišćenje i ostale pripreme za Uskrs. Više o ovoj dijeti pročitajte ispod.

Uskrsna dijeta kojom gubite 5 kg u samo 3 dana

Medicinska dijeta najpopularnija je dijeta za brzi gubitak kilograma, a provodi se 5 do 15 dana. Naziva se medicinska jer se prilikom kreiranja vodilo računa da osobama koje su na njoj u nitritivnom smislu ništa ne fali, te da prilikom provođenja osobe ne oslabe. Ispod su upute kako provoditi medicinsku dijetu i jelovnik.

Medicinska dijeta