20. travnja 2024.

COVERmagazin.com

Suvremeni lifestyle portal: kultura, civilizacija, uspjeh, produktivnost, održivost, priroda, okoliš, vrijednosti, folklor, običaji, baština, tradicija, inspiracija za zdravu prehranu i mnogo više.

Jako brza dijeta – tri učinkovite strategije

Brza dijeta nije zabavna. Nije dijeta u kojoj ćete uživati. Bit ćete nezadovoljni i gladni, ali to je jednini način da dijeta uspije...

Jako brza dijeta – tri učinkovite strategije

Ako trebate jako brzo izgubiti na težini predlažemo vam brzu dijetu.

Ovo je dijete koju se ne smije provoditi duže od 5 dana, ali u tih 5 dana trebali biste izgubiti 5 kg. Ukoliko trebate izgubiti više od 5 kg, tada je za vas više medicinska dijeta.

Brza dijeta nije zabavna. Nije dijeta u kojoj ćete uživati. Bit ćete nezadovoljni i gladni, ali to je jednini način da dijeta uspije.

Prva strategija uspjeha jako brze dijete

Prva strategija uspjeha brze dijete je unaprijed se pripremiti na nezadovoljstvo. Ako neka dijeta obećava jako brzi gubitak kilograma, a da jedete i uživate, morate znati da to nisu realna očekivanja.

Kada znate da dolaze teška vremena, iako u osnovi dijeta nisu teška vremena, ali jesu neugodna, bitno se pripremiti na njih. Na taj način nećete odustati i nećete se osjećati loše. Najlakši način da se pripremite je da radite na samopouzdanju. Jako je bitno biti svjestan svojih želja i ne odustajati od njih. Kada idete na dijetu veća je šansa da ćete uspjeti ako kreirate i dobru podršku obitelji i prijatelja. Ukoliko vas netko konstantno nutka hranom, vrlo su male šanse da ćete uspjeti u svojoj namjeri. Obitelji i prijateljima objasnite svoje želje, te ih zamolite za potporu, a također izgradite povezanost s osobama koje su na dijeti ili imaju slične ciljeve vašima. Okružite se s ljudima koji iz vas izvlače najbolje i motiviraju vas na uspjeh ,ljudima koji neće biti ljubomorni i koji će vas poticati da se pridržavate svojih odluka.

Druga strategija uspjeha jako brze dijete

Druga strategija krije se u nezaslađenim čajevima, posebno onim koji smanjuju apetit ili potpomažu mršavljenje. Zeleni čaj je favorit među ovim čajevima. Postoje i određeni drugi napitci za mršavljenje koji će vam pomoći da napunite želudac, nešto pijuckate, a pružit će vam dodatnu potporu pri mršavljenju. Kada osjetite glad ili potrebu za hranom, prvo posegnite za tako nekim napitkom, opustite se uz njega dok želja za hranom ne popusti.

Treća strategija uspjeha jako brze dijete

Treća strategija je da planirate dijete kada se možete zaokupiti drugim stvarima i da ne razmišljate o hrani. Ako ste zaljubljenik u knjige, nabavite si mnoštvo dobrih knjiga. Svaka aktivnost koja vam potpuno zaokuplja pažnju je dobrodošla.

Jako brze dijete mogu biti prava borba karaktera i iskušavanje snage volje. Prva stvar kada ustanete iz kreveta koja će vam pasti na pamet je da nećete još jedan dan jesti sve ono što volite. Neka vam utjeha bude da se radi o tek nekoliko dana, a kada ih prebrodite da ćete si moći priuštiti sve ono o čemu razmišljate. Za brze dijete teško je naći pravu emotivnu potporu, pa će vas vjerojatno i drugi ljudi demotivirati, ali važno je da budete sigurni da želite smršaviti i do kraja provesti dijetu. Osim dijete unaprijed pronađite sve stvari oko kojih ste strastveni i koje volite raditi. Kada radite ono što volite i za čim čeznete, negativne misli će imati manji utjecaj, a potreba za hranom će biti manja.

Vjerujte u sebe i svoju volju iznad svega. Ovo je najvažnija stavka svake dijete. Možete imati sjajnu podršku, možete sve pomno isplanirati, ali ako negdje duboko u sebi sumnjate kako ćete uspjeti, već unaprijed znate ishod. Na kraju dana, bez obzira na potporu, vi ste odgovorni za ono što ste jeli tijekom dana. Vi ste osoba koja odlučuje želite li dijetu ili ne. Vjera u sebe je ono što će vas vući naprijed i što će okrenuti vaš život ili izgled.

Najjednostavnija brza dijeta – kako je provesti i što očekivati – COVER magazin.com

Teme o kojima se piše u tekstu: Jako brza dijeta, Hitna i brza dijeta, Najbolja brza dijeta, Brza dijeta 5 dana, Brza dijeta s jajima, Najefikasnija dijeta, Najjednostavnija brza dijeta