Seksi dijeta kojom gubite 2 kilograma svakih 7 dana

Seksi dijeta kojom gubite 2 kilograma svakih 7 dana

 

Seksi dijeta pomoći će vam da izgubite vrlo brzo na težini, a da pri tom ne osjetite da ste na dijeti. U ovoj dijeti nema strogih pravila što se smije jesti,  a što ne.

Ovo je dijeta uz koju ćete se super osjećati i izgubiti kilograme

Kroz seksi dijetu se jede egzotično voće i povrće poput ananasa, manga, ali i ono manje egzotično ali atraktivno poput jagoda, banana i sl. Piju se voćni kokteli i sl. Važno je da uživate u hrani i da se ne usredotočite samo na glavno jelo nego na cijeli obrok.

Važno je samo jesti ona jela koja su seksipilna. A to automatski isključuje sve što je masno i što se mrvi (poput kruha, čipsa i drugih grickalica). Na taj način unosite dovoljno vitamina i minerala, te se držite laganih proizvoda. Unos hrane držite pod kontrolom većim količinama vode, nezaslađenim čajem i žvakaćim gumama umjesto grickalica.

Kako se pridržavati seksi dijete:

-1- Seksi dijeta omogućuje mršavljenje bez teškog napora, te se tako postavite prema ovoj dijeti. Ova dijeta mijenja način na koji gledate na hranu. Počet ćete smatrati ukusnijom i više zadovoljstva pronalaziti u namirnicama uz koje se osjećate seksipilno.

-2- Jedite zdrave zalogaje koji će napuniti vaš želudac bez previše kalorija. Birajte što egzotičniju hranu. Lijepo je servirajte. Tražite načine kako da sljubite pravo vino uz prave namirnice.  Ovdje možete pronaći popis hrane koja se tradicionalno smatra afrodizijakom: Afrodizijaci

-3- Glavni sastojci seksi dijete su povrće, voće, morski plodovi, začini i juhe. Postoji niz začina kojima se pripisuju svojstva afrodizijaka, pa birajte baš te namirnice: Začini kao afrodizijak 

-4-Ključ je u tome da usporite gutanje hrane i svaki zalogaj pretvorite u seksi iskustvo. Prije svakog obroka popijte čašu vode ili prirodnog soka. Postavite pažljivo stol. Udobno se smjestite. Zatim jedite lagano juhu. To će vam pomoći da unesete manje masne hrane kasnije. Hranu jedite pažljivo koristeći pribor namijenjen toj vrsti hrane.

Začinite svoju dijetu i ljubavnim aktivnostima. Sat vremena u krevetu troši jednako kalorija kao i bavljenje sportom umjerenog intenziteta.  Trebali biste “vježbati” tri do četiri puta tjedno.

Povratak na glavnu stranicu dijeta

30 dijeta za mršavljenje s planovima dijeta