20. travnja 2024.

COVERmagazin.com

Suvremeni lifestyle portal: kultura, civilizacija, uspjeh, produktivnost, održivost, priroda, okoliš, vrijednosti, folklor, običaji, baština, tradicija, inspiracija za zdravu prehranu i mnogo više.

Seksi dijeta kojom gubite 2 kilograma svakih 7 dana

Seksi dijeta pomoći će vam da izgubite vrlo brzo na težini, a da pri tom ne osjetite da ste na dijeti. U ovoj dijeti nema strogih pravila što se smije jesti, a što ne...

Seksi dijeta kojom gubite 2 kilograma svakih 7 dana

Seksi dijeta pomoći će vam da izgubite vrlo brzo na težini, a da pri tom ne osjetite da ste na dijeti. U ovoj dijeti nema strogih pravila što se smije jesti,  a što ne.

Ovo je dijeta uz koju ćete se super osjećati i izgubiti kilograme

Kroz seksi dijetu se jede egzotično voće i povrće poput ananasa, manga, ali i ono manje egzotično, ali atraktivno poput jagoda, banana i sl. Piju se voćni kokteli i sl. Važno je da uživate u hrani i da se ne usredotočite samo na glavno jelo nego na cijeli obrok.

Važno je samo jesti ona jela koja su seksipilna. A to automatski isključuje sve što je masno i što se mrvi (poput kruha, čipsa i drugih grickalica). Na taj način unosite dovoljno vitamina i minerala, te se držite laganih proizvoda. Unos hrane držite pod kontrolom većim količinama vode, nezaslađenim čajem i žvakaćim gumama umjesto grickalica.

Kako se pridržavati seksi dijete:

-1- Seksi dijeta omogućuje mršavljenje bez teškog napora, te se tako postavite prema ovoj dijeti. Ova dijeta mijenja način na koji gledate na hranu. Počet ćete smatrati ukusnijom i više zadovoljstva pronalaziti u namirnicama uz koje se osjećate seksipilno.

-2- Jedite zdrave zalogaje koji će napuniti vaš želudac bez previše kalorija. Birajte što egzotičniju hranu. Lijepo je servirajte. Tražite načine kako da sljubite pravo vino uz prave namirnice. Seksi hrana koja vas čini lijepima i privlačnima su jagode, borovnice, jogurt, banane, mrkve, paprike, lisnato povrće, brokuli, prokulice, avokado, citrusi, orašasti plodovi, čaj, kava, maslinovo ulje, cimet, tikva, bundeva, slatki krumpir, lubenica, jabuke, nar…  Ovdje možete pronaći popis hrane koja se tradicionalno smatra afrodizijakom: Afrodizijaci

-3- Glavni sastojci seksi dijete su povrće, voće, morski plodovi, začini i juhe. Postoji niz začina kojima se pripisuju svojstva afrodizijaka, pa birajte baš te namirnice: Začini kao afrodizijak 

Privlačna hrana poput voća i povrća, ne samo da izgleda privlačno na stolu, nego ćete i vi izgledati privlačno konzumirajući je. Jedno znanstveno istraživanje provedeno u Australiji otkrilo je kako su sudionicima bile najpravičnije osobe koje su u uobičajenoj prehrani imale najviše voća i povrća. Postoji mnogo toga što možete napraviti da biste izgledali privlačni i seksi, a čini se kako je unutarnja njega hranom ključna. Prehrana bogata povrćem i voćem vodi do lijepe i blistave kože. Svi znamo poslovicu koja kaže „ono ste što jedete”. Vaša koža reflektira ono što jedete. Ono što jedete reflektira se i na vašoj osobnosti. Jedete li tešku hranu bit ćete teška osoba, jedete li lagano hranu, to će se ogledati u vašoj lepršavosti. Voće i povrće odličan je izvor vlakana, a vlakna su sastojak u hrani koji vam daje osjećaj sitosti, drži vas zadovoljnima, prevenira nalete gladi i pomaže vam održati težinu, odnosno mršavjeti. Prema Australskim znanstvenicima prehrana koja obiluje voćem i povrćem tajna je privlačnog i blistavog izgleda.

-4-Ključ je u tome da usporite gutanje hrane i svaki zalogaj pretvorite u seksi iskustvo. Prije svakog obroka popijte čašu vode ili prirodnog soka. Postavite pažljivo stol. Udobno se smjestite. Zatim jedite lagano juhu. To će vam pomoći da unesete manje masne hrane kasnije. Hranu jedite pažljivo koristeći pribor namijenjen toj vrsti hrane. Jedite seksipilno, lagano i polako, nemojte jesti na brzinu. Neka vam svaki obrok bude iskustvo u kojem ćete uživati i dok jedete biti sebi privlačni i lijepi. Čak i ako vas nitko ne gleda.

Ako tražite način na koji možete zaokrenuti nezadovoljan životni stil, nezadovoljstvo vlastitim izgledom i općenito životom tada je to seksi dijeta. Ona vam može pomoći potpuno promijeniti pogled na sebe i na svijet oko sebe. Započnete li jesti seksipilno, seksipil će postati sastavni dio vašeg života, osjećat ćete se privlačno, bolje i ukupno zadovoljnije.

Začinite svoju dijetu i ljubavnim aktivnostima. Sat vremena u krevetu troši jednako kalorija kao i bavljenje sportom umjerenog intenziteta.  Trebali biste “vježbati” tri do četiri puta tjedno.

Vezano:

Jedite veličanstveno, živite veličanstveno

Povratak na glavnu stranicu dijeta