Sanjati ŽVAKAĆU GUMU – detaljno tumačenje –

Što znači sanjati ŽVAKAĆU GUMU

Što znači sanjati ŽVAKAĆU GUMU?

– Sanjarica ŽVAKAČA GUMA –

Obično osobe sanjaju da se ne mogu riješiti žvakaće gume, a takav san označava kako osobe prolaze kroz frustracije u svakodnevnom životu ili se suočavaju s nerješivim problemom i osjećajem bespomoćnosti.

Snove o žvakaćim gumama treba tumačiti u kontekstu ostalih simbola koji su se pojavili, ali najčešće govore o tome kako smo zaglavili u nekoj točci, te kako nismo spremni prihvatiti promjene kako se događaju. Vrlo je važno da čovjek kao što osvježava kompjuterske programe i aplikacije osvježava i sebe i radi i na sebi. Bez obzira koliko nešto bilo odlično u određenom trenutku, nova vremena nose nove izazove i nove zahtjeve.

Žvakaća guma može značiti i da se ne možete odlučiti ili izraziti na način na koji biste željeli.

Sanjati uočljivo ili glasno žvakanje žvakaće označava da se ponašate djetinjasto i tako otkrivate svoju ranjivu stranu, te da vam je potrebna brižnost i pažnja. Sanjati kako žvačete žvakaču gumu uočljivo i izražajno, posebno ako žvačete otvorenih usta, takav san simbolizira vaš unutarnju protest, ali zapravo koji je djetinjast prema određenoj situaciji i ne donosi korist, niti doprinosi rješavanju.

Snovi o žvakaćim gumama označavaju kako ste odlučni da nastavite istim tempom kao i do sada prema ostvarenju svojih ciljeva, ali vam se istovremeno čini da se posao razvlači u nedogled a to vas čini frustriranima. Fokusirani ste i odlučni, vezano uz ono što želite, te takva odlučnost najčešće vodi do napretka i ostvarivanja ciljeva, ali snovi o žvakaćoj gumi upozoravaju kako takav pristup može uzrokovati nakupljanje frustracija, posebno ukoliko sve ne ide tempom i na način kako ste planirali. Možda biste se danas trebali zaustaviti i razmisliti što se promijenilo u vašem životu u odnosu na dane kada ste postavljali određene ciljeve. Možda su vam druge stvari postale prioritetne, a da toga niste ni svjesni? Možda se situacija razvlači i usporava, jer vas postavljeni ciljevi više ne zanimaju na isti način kako su vas zanimali kada ste pravili planove i aktivirali se oko nekih stvari. Ako odvojite trenutak kako biste razmislili što se promijenilo u posljednje vrijeme shvatit ćete kako su svi ciljevi fleksibilni i kako ih treba prilagođavati promjenama koje se odigravaju oko vas i osobnih promjena kroz koje prolazite. S novim fleksibilnijim stavom, vjerojatno ćete lakše prelaziti preko prepreka na koje nailazite. Shvatit ćete kako neke ciljeve možete zaobići, neke planove prekrojiti, a od nečega potpuno odustati.

Ako se odlučite na ciljeve gledati kao na fiksne odluke, bit ćete frustrirani sa svakom promjenom okolnosti, međutim, ako sebi date dovoljno prostora i fleksibilnosti za izmjene, smanjit ćete razinu frustracije, a povećati dugoročnu motivaciju. Rigidan pristup ciljevima i poslovima kratkoročno donosi uspjeh, ali dugoročno se osobe suočavaju sa frustracijama, dok s druge strane fleksibilan pristup, omogućava da se stalno prilagođavate kako biste stalno napredovali i i ostvarivali korist.

Kao što se razvijamo i rastemo na svim područjima, tako naši ciljevi trebaju odražavati naše stanje, ono što smo u danom trenutku. Bez obzira što odlično zvuči formulacija da se trebamo držati svojih ciljeva, ako smo usporili i vidimo da nam ciljevi više ne služe treba ih preformulirati ili postaviti nove. Kako mi rastemo i razvijamo se, te se usput mijenjamo tako se trebaju mijenjati i naši ciljevi. Ako dugoročne ciljeve doživljavamo kao nešto fleksibilno, sebi omogućujemo da ostanemo motivirani i uzbuđeni oko ciljeva, a smanjimo frustraciju, čak i kada se pojave izazovi koji nam otežavaju ostvarivanje ciljeva. Fleksibilan pristup ciljevima kreirat će veće zadovoljstvo, smanjiti anksioznost i razviti pozitivan pristup općenito životu.

Sanjati ŽVAKAĆA GUMA

Sanjarica (sanovnik) predstavlja smjernicu kako biste lakše razumjeli snove. Ona je putokaz, ali vi morate čitati i shvatiti simbole iz snova na osoban način. Samo tako snovi će vam pomoći pri vašoj potrazi.