7 najbržih načina za mršavljenje

12. prosinca 2020. 0 By COVER magazin

7 najbržih načina za mršavljenje

7 najbržih načina za mršavljenje

-1- Pijte vodu

Ne, ne trebate se napuniti vodom poput bačve, nego zaslađena pića i alkohol zamijeniti čistom vodom.

-2- Pet obroka dnevno

Započnite s dobrim doručkom, za zajutrak uzmite neki jogurt ili voće, ručak neka bude zdrav i zelen, za užinu umjesto grickalica uzmite sušeno voće ili nešto drugo zdravo, a večera neka bude lagana. I nemojte ništa jesti usput.

-3- Tjelovježba

Bez muke nema nauke, pa tako ni gubljenja kilograma bez tjelovježbe. Ako ste na dijeti i ne pratite je fizičkom aktivnošću, bit ćete stalno umorni, malaksali i bezvoljni, te ćete se teže pridržavati dijete.

-4- Mali tanjuri

Jedite iz malih i tamnih tanjura, a na početku izvadite na tanjur količinu hrane dovoljnu za cijeli obrok. Nemojte dodavati.

-5- Uključite mozak

Jedite hranu koja vam se sviđa i koja je ukusna. Često ljudi misle da je nezdrava hrana po defoltu i neukusna, što naravno nije istina. Od bljutave hrane nećete imati nikakve koristi. Ona također nije beskalorična i deblja vas, a nakon nje nećete osjećati sitost jer okusni pupoljci u ustima nisu zadovoljeni.

-6- Vodite dnevnik prehrane

Ako mislite da ništa ne jedete, a da se ipak debljajte sve zapisujte kroz nekoliko tjedana. Ne zaboravite zapisati i šećer u kavi, keks ili bombon koji ste uzeli.

-7- Nemojte se forsirati

Nemojte nikuda žuriti i nemojte si uskraćivati omiljenu hranu, samo smanjite količine.

40 najboljih savjeta za mršavljenje

30 dijeta za mršavljenje s planovima dijeta