Sanjati SMIJATI SE – detaljno tumačenje –

Što znači sanjati SMIJATI SE

– sanjarica SMIJATI SE –

Tradicionalna sanjarica kaže kako snovi u kojima se smijemo simboliziraju poslovni dobitak, a ljubavni gubitak. Ipak, tumačenje nije tako ni jednostavno ni jednostrano. Ipak, pojednostavni li se simbolika sanjati da se smijemo tumači se u smjeru kako smo na neki način uspješni i napredujemo, ali je smijeh u snu kompenzacija za tugu u duši koju iz nekog razloga nosimo. Čuti smijeh je obično dobar predznak koji nagovještava uspjeh, te indicira kako ćete biti uspješni.

Ipak, smijeh u snovima je višesmislen, te pomalo čudan simbol za tumačenje jer nosi dvije simbolike, simboliku napretka, ali istovremeno nekog tereta. Da biste sebi točnije protumačili san bilo bi dobro razmisliti i o drugim simbolima koji su se pojavili, kome ili čemu ste se smijali, te kako ste se osjećali u snu. Ako ste sanjali smijeh, a u svakodnevnom životu osjećate tugu, tada je smijeh u snu kompenzacija za težak život i teret koji nosite, ako ste pak u stvarnosti zadovoljni razmislite dobro jeste li nešto previdjeli, te učinite što je u vašoj moći da osigurate lijepe trenutke i u budućnosti.

Nema osobe kojoj nije poznat osjećaj borbe u potrebi da nastavimo i uspravno hodamo dok na vlastitim leđima nosimo ogroman teret. Nema tog savjeta ili načina koji bi nam omogućio da budemo lepršavi i veseli, bez obzira koliko izvana uspješni bili, dok nas na ramenima pritišće takav neki suštinski teret. Sanjati kako se smijemo nerijetko je način na koji olakšavamo dušu, jer sama ideja da provedemo nekoliko trenutaka bez takvog tereta donosi olakšanje i osjećaj slobode. Da biste sebi točnije protumačili san uzmite u obzir i ostale simbole iz sna, te iz tumačite u zajedničkom kontekstu.

Mašta, snovi i meditacija su moćno oruđe koje nas može voditi u nepoznate krajeve, na daleka mjesta, a jednako tako može nam i omogućiti da se oslobodimo tereta s kojim se više sami ne možemo nositi. Možemo biti pametni, ekstra sposobni, ali postoje neke stvari koje jednostavno vlastitom voljom, bez obzira koliko bila snažna ne možemo riješiti. Ako ste sanjali kako se smijete razmislite o neuobičajenom za moderne, a tako učinkovitom rješenju na koje se možete osloboditi tereta koji vas pritišće. Naše blagostanje nerijetko ovisi o našoj sposobnosti da kroz molitvu predamo ono što više ne možemo sami nositi. Zamišljanje sebe kako nosite svoje terete i brige pred noge nekoga ili nečega mnogo većeg od vas može biti moćna svakodnevna praksa. Za početak, sjedite zatvorenih očiju i zamislite moćno, krajnje utješno biće, kako stoji pred vama, kako vas suosjećajno dočekuje i prihvaća. Vidite sebe kako nosite svoje probleme, možda kao neku vreću unutar koje su vaše brige. Dopustite sebi da osjetite lakoću i olakšanje, te da osjetite mir i puninu toga da netko negdje misli na vas, preuzima vaše brige i daje vam bezuvjetnu potporu. Bit ćete iznenađeni koliko ova jednostavna meditacija može biti učinkovita i kako vas može osloboditi tereta koji vas tišti.

Ispod ćete pronaći još neke ideje kako tumačiti snove ako ste sanjali smjeh.

Sanjati kako se smijete drugima

Smijati se drugim ljudima jako je loš predznak, te sugerira kako vlastitom sebičnošću, dok mislite samo na sebe, zapravo sebi najviše škodite.

Sanjati kako se drugi smiju vama

Ovaj san govori o vlastitim strahovima i nesigurnosti. Možda strahujete kako bi se neka neugodna iskustva iz prošlosti mogla ponoviti.

Probuditi se iz sna u smijehu

Ako ste nešto sanjali te se probudili u smijehu takav san sugerira kao će vam se ispuniti neke želje, posebno poslovne prirode. Vjerojatno ćete ostvariti nešto što dugo priželjkujete.

Sanjati SMIJATI SE

Sanjarica (sanovnik) predstavlja smjernicu kako biste lakše razumjeli snove. Ona je putokaz, ali vi morate čitati i shvatiti simbole iz snova na osoban način. Samo tako snovi će vam pomoći pri vašoj potrazi.