Kako smršaviti uz pola limuna dnevno

Kako smršaviti uz pola limuna dnevno

Vaše tijelo zahtjeva unos zdrave hrane i redovitu tjelovježbu da biste smršavili na zdrav i siguran način.

Ali za gubitak kilograma nužna je i zdrava probava kako bi se kalorije iz hrane procesuirale i kako bi vrijedne supstance iz hrane dospjele u vaše tijelo. Ako vaš probavni sustav ne funkcionira, većina pokušaja da smršavite biti će znatno sporija.

Sok iz limuna ima visoku razinu limunske kiseline koja stimulira probavni sustav i pomaže smanjiti utjecaj koji slatka hrana ima na vaš organizam.

Korak 1.

Prerežite limun na pola i iscijedite polovicu u čašu od 2,5 dl. Dodajte vodu sobne temperature. Sobna temperatura je bina jer to znači da vaše tijelo ne treba dodatni napor za zagrijavanje soka i može započeti odmah sa procesom probave limunade. Što je hladnija voda to će trebati više vremena da započne probava.

Korak 2.

Dobro promiješajte limunadu u čaši i popijte cijelu čašu odjedanput. Važno je da vam limunada bude prva stvar koju ćete ujutro popiti jer na taj način ima najbolje djelovanje.

Korak 3

Drugu polovicu limuna umotajte u plastičnu foliju i spremite u frižider za sljedeće jutro.

Korak 4

Popijte svako jutro čašu nezaslađene limunade prema receptu prije doručka. Na taj način vaš metabolizam će započeti i prije nego što unesete kalorije u organizam, te će potaknuti vaš probavni sustav.

Dobro je znati: Limunada sama po sebi neće dovesti do velikih rezultata. Ona ubrzava gubitak kilograma, ali samo ako manje jedete i više se krećete.

Više o dijetama za mršavljenje

30 dijeta za mršavljenje s planovima dijeta

45 laganih, ali medicinski dokazanih trikova za mršavljenje

40 najboljih savjeta za mršavljenje

Ostavite komentar

*