Sanjati PAKET – detaljno tumačenje –

Što znači sanjati PAKET?

– sanjarica PAKET –

Paketi su postali popularan dio naše svakodnevnice. I dok su u prošlosti pokloni i paketi bili prava rijetkost, te su se u sanjaricama tumačili kao “dar s neba ili poklone sudbine” u smislu pozitivnih vijesti i događaja, u današnje vrijeme kada na svakodnevnoj bazi naručujemo i primamo pakete, značenje u sanjarici više nije toliko veliko, te se snovima o paketima više ne pridaje tolika važnost.

Moderna sanjarica tumači snove o paketima više u smislu onoga što sami sebi želimo, nego u smislu poklona sudbine, budući da se danas najčešće susrećemo i dobivamo pakete koje sami sebi biramo i naručujemo, te nam ih netko treći samo dostavlja.

U svakom slučaju paket u snovima je pozitivan simbol, ali o kontekstu sna i kakav ste paket u snovima primili ovisit će tumačenje vašeg konkretnog sna. Bez obzira kakav paket u snu sanjali treba san shvaćati u pozitivnom tonu. Čak i ako ste primili neki ružan paket s ružnim sadržajem, tumačenje sna bi trebalo ići u smjeru da i ako vam se učini da vam u stvarnom životu sudbina daje ružne poklone, da su ipak darovi sudbine i da ih trebate okrenuti u vlastitu korist.

Da biste protumačili san o paketu uzmite u obzir sve druge simbole iz sna i izgled paketa, te pokušajte shvatiti koju vam poruku vaša podsvijest šalje ili kakve vam je darove sudbina namijenila. San o paketu prema osobnom nahođenju možete shvatiti kao poruku koju vam svemir ili vaša podsvijest šalje. Najčešće smo previše zauzeti da bi se zaustavili i razmislili o onome što nam treba, ali i kako istinski iskoristiti potencijal koje imamo, poklone sudbine koje konstanto dobivamo ili smo ih odavno već dobili. Učiti i kreirati odluke na temelju suptilnih signala koje nam naša podsvijest, ali i svemir oko nas postalo je gotovo nemoguće. Toliko smo zauzeti da ne uspijevamo razmišljati ni o onom očitom, a kamoli suptilnim znakovima.

Ako općenito tražite način kako sebi pojednostavniti, a istovremeno značajno unaprijediti vlastiti život, je slušati više sebe i pronaći više vremena za razmišljanje o onome što stvarno želimo. Najpotpunije živimo život kada su naše duhovne, fizičke i intelektualne potrebe zadovoljene. U svakome od nas izvor je energije koji treba održavati. Međutim, kada su nam životi ispunjeni poput složenih puzzli raznim aktivnostima, ne ostaje nam prostora i vremena za razmišljanje o sebi i svojim željama. Naš izvor energije se smanjuje, a mi postajemo iscrpljeni, slabi i gubimo povezanost sami sa sobom. Jedini način da obnovimo izvor energije je da pronađemo vremena samo za sebe i razmišljanje o vlastitim željama. Snovi o paketu mogu vam dati suptilan signal, što je ono što si želite i na što se želite usredotočiti. Čak i ako je san o paketu bio neugodan, iz njega možete izvući pouku što želite, a što dobivate, odnosno što “naručujete sami sebi”.

Čak i ako mislite da ste našli savršenu ravnotežu posao – obitelj – ja, ako ste sanjali paket, vjerojatno još uvijek ravnoteža nije potpuna te vam nedostaje prostora za vlastite želje. Vrijeme koje posvetimo sebi, nerijetko se čini kao gubitak vremena, ali je istinski potrebno da bismo osigurali energičan i kvalitetan život, kako se ne bi iscrpili.

Sanjate li kako vi šaljete paket ili ga dajete nekom takav san sugerira kako trebate tražiti načine na koje možete pomagati drugima. Vjerojatno imate mnoge talente koji mogu i drugima biti na pomoć pa ih pokušajte više koristiti kako biste osim sebi uljepšali dan i drugima.

Sanjati PAKET

Sanjarica (sanovnik) predstavlja smjernicu kako biste lakše razumjeli snove. Ona je putokaz, ali vi morate čitati i shvatiti simbole iz snova na osoban način. Samo tako snovi će vam pomoći pri vašoj potrazi.


Komentari

Odgovori

*