ČITANOST COVERmagazin.com

COVER MAGAZIN je life & style online magazin.

COVER MAGAZIN je najčitaniji portal u Hrvatskoj life & style tematike. Svaki dan ima oko 40.000 posjetitelja, a na mjesečnoj bazi oko 400.000 čitatelja iz Hrvatske, oko 500.000 iz susjednih država, najviše iz Bosne i Hercegovine te Srbije.

Načitaniji portali u Hrvatskoj

Prema službenim podacima oko 30 % naših posjetitelja su muškarci, oko 70 % žene, a čitatelji se izjašnjavaju kako je sljedećih 7 područja tematika koja ih najviše zanima:

– Moda

– Hrana

– Zdravlje

– Automobili

– Putovanja

– Moderna tehnologija

– Historijska, kulturna i zabavna događanja.

Najčitaniji portali u Hrvatskoj – COVERmagazin.com najčitaniji lifestyle portal…  COVER MAGAZIN JE organiziran kroz 6 zasebnih tematskih cjelina Najčitaniji portali u Hrvatskoj – COVERmagazin.com najčitaniji lifestyle portal…

Najčitaniji portali u Hrvatskoj – COVERmagazin.com najčitaniji lifestyle portal…  COVERmagazin.com – life & style portal sa savjetima o unapredenju života, ukljucujuci modu, zdravlje, ljepotu, trudnoću, odgoj djece, selfhelp i mnogo drugih zanimljivih tema. Najčitanija kategorija je MODA, zatim TRUDNOĆA I DJECA, a u stopu ih slijede LJEPOTA, UREĐENJE DOMA, LJUBAV, ZDRAVLJE, KARIJERA I RECEPTI.

Najčitaniji portali u Hrvatskoj – COVERmagazin.com najčitaniji lifestyle portal…  Mstil – lifestyle portal za muškarce.

Najčitaniji portali u Hrvatskoj – COVERmagazin.com najčitaniji lifestyle portal…  Tehton – jedinstveni projekt na hrvatskom web prostoru namijenjen mladima i onima koji se tako osjecaju, a koji obraduje teme komunikacije na internetu, a posebno društvenih mreža.

Najčitaniji portali u Hrvatskoj – COVERmagazin.com najčitaniji lifestyle portal…  Prirodni lijek – društvena mreža s opsežnom bazom informacija o kucnom lijecenju i prevenciji bolesti, gdje čitatelji razmjenjuju svoje znanje o prirodnom liječenju.

Najčitaniji portali u Hrvatskoj – COVERmagazin.com najčitaniji lifestyle portal…  Mobil-fit – stranica je potpuno prilagodena mobilnim telefonima s jednostavnim savjetima za tjelovježbu osobama koje nemaju puno vremena.

Najčitaniji portali u Hrvatskoj – COVERmagazin.com najčitaniji lifestyle portal…  Kozmetika – stranica na kojoj čitatelji razmjenjuju iskustva vezana uz pojedine kozmetičke proizvode.

Ukoliko se želite oglašavati na COVER MAGAZINU pogledajte opcije oglašavanja i cjenik na linku ispod ili nas kontaktirajte na mail marketing@covermagazin.com.

OGLAŠAVANJE– više o mogućnostima oglašavanja i cjenik