5 najčešćih snova o TRUDNOĆI i njihovo značenje

5 najčešćih snova o TRUDNOĆI i njihovo značenje

Snove o trudnoći mogu imati i muškarci i žene, iako se pogrešno pretpostavlja kako snove o trudnoći imaju samo žene. Muškarci također mogu sanjati trudnoću partnerice, djevojke ili neka nepoznate osobe, ali nije neobično ni da muškarac sanja vlastitu trudnoću. Snovi i zato jesu snovi jer je u njima moguće ono što je nemoguće u stvarnosti. Zanimljivo je napomenuti da snovi o trudnoći nisu proročanski snovi u smislu da bi govorili o tome da je žena koja sanja trudnoću zaista trudna u stvarnom životu, iako se može slučajno potrefiti, ali tu se radi o slučajnoj koincidenciji, a ne značenju sna. Također, treba napomenuti da snovi o trudnoći praktički nemaju nikakov simbolično značenje za žene koje su trudne, koje žele biti trudne ili strahuju da su trudne. Ako u stvarnom životu na bilo koji način razmišljate o trudnoći, tada su snovi o trudnoći samo odraz dnevnog preslaganja misli, te nemaju simbolično značenje koje bi vrijedilo protumačiti.

Sanjati da sam trudna

Snovi o trudnoći obično daju naznaku kako je pred nama neko lijepo razdoblje, kako trenuci pred nama nose neki poseban blagoslov, ali istovremeno takvi snovi govore kako smo u stalnom strahu da bi nešto moglo krenuti krivo. Sanjati trudnoću jako je pozitivan simbol, ali uz sebe veže i strahove od neuspjeha. Ako ste sanjali da ste trudni tada se vjerojatno u vašem životu odvijaju određeni događaji koji će u konačnici donijeti dobar rezultat, ali trebate se naučiti nositi sa strahom od neuspjeha, kako biste uživali i u putovanju do konačnog rezultata, a ne samo rezultatu.

Sanjati trudnoću prijateljice

Snovi o trudnoći, bez obzira da li smo sanjali da smo mi trudni ili neko drugi imaju slično značenje kako će neko polje vašeg života ili nešto u vašem životu nakon dugo išćekivanja procvjetati i donijeti plodove. Ako ste sanjali da je neke prijatljica trudna takav san sugerira kako će se pozitivne promjene odigrati na području života koje povezujete s tom osobom, odnosno prijateljicom za koju ste sanjali da je trudna.

Sanjati nepoznatu trudnicu

Ako ste sanjali nepoznatu trudnicu san među ostalim smejrovima tumačenja može sanjati i kako se pozitivne promjene rađaju na nekom nepoznatom području vašeg žviota. Vjerojatno ćete ostvariti napredak tamo gdje ga ne očekujete ili općenito na nekom životnom polju gdje nista smatrali da ste dovoljno dobri.

Sanjati test za trudnoću

Simbolika testa za trudnoću dosta ovisi o tome dal ste sanjali da je rezultat testa pozitivan ili negativan, ili pak ste sanjali kako čekate da test za trudnoću pokaže rezultat. Ako ste sanjali pozitivan test za trudnoću san signalizira kako će se ostvariti neki vaši planovi, negativan test za trudnoću označava kako ćete doživjeti razočarenje i neke vaše želje se neće ostvariti.

Sanjati da ste trudni s bivšim

Ako ste sanjali da ste trudni s bivšim mužem ili dečkom takav san nosi dvije simbolike. Simboliku radosti i pozitivnih promjena i simboliku snova o bivšim partnerima. Uglavnom ovakav san nagovještava sretan rasplet ljubavne situacije, bilo da ćete se pomiriti s bivšim ili pronaći sreću negdje potpuno drugo. Ako ste sanjali da ste trudni s bivšim san trebate tumačiti kao signal pozitivnih promjena i poboljšanja ljubavne situacije općenito, a to može biti, ali i ne mora biti vezano uz bivšeg partnera kojeg ste sanjali.

Da biste točno protumačili simboliku snova o trudnoći bitno je uzeti i ostale simbole u obzir, kako ste se osjećali, s kim ste bili u snu, te općenito dojam sna.

  • sanjarica – 5 najčešćih snova o TRUDNOĆI i njihovo značenje

Sanjarica (sanovnik) predstavlja smjernicu kako biste lakše razumjeli snove. Ona je putokaz, ali vi morate čitati i shvatiti simbole iz snova na osoban način. Samo tako snovi će vam pomoći pri vašoj potrazi.