Sanjati BIVŠEG DEČKA ili BIVŠU – detaljno tumačenje –

Što znači sanjati BIVŠEG ili BIVŠU

Što znači sanjati BIVŠEG ili BIVŠU

– Sanjati bivšeg ili bivšu –

Sanjati bivšeg dečka, bivšeg muža…

Snovi o bivšem dečku ili bivšoj curi vrlo su dramatični snovi, na mnoge ostavljaju dojam, te se nadaju kako bi ovakav san imao neko proročansko značenje na stvarni život. Da biste točno mogli protumačiti ovaj san, jako je bitno prisjetiti se što više detalja sna, kako bi i tumačenje bilo što preciznije.

Snovi o bivšem dečku ili bivšoj curi refleksija su naših emocija u stvarnom životu, bilo onih svjesnih za koje znamo da postoje ili onih nesvjesnih, koje potiskujemo i ne želimo ih obznaniti.

Snovi o bivšima uvijek imaju slično značenje bilo da sanjate bivšeg muža, sanjate bivšeg dečka ili sanjate osobu s kojom ste imali prolaznu avanturu.

Sanjati bivše često je znak neriješenih problema s njima. Posebno ako sanjate bivše koji su nedavno bili u vašem životu. To može ukazivati na neke osjećaje prema njima, koji ne moraju biti nužno romantični osjećaji nego i osjećaj ljutnje ili neriješenih stvari. Sanjati bivše predstavlja procesuiranje emocija i događaja vezanih uz njih kako biste mogli krenuti dalje.

Također, sanjati bivše može biti znak da vas je strah da ćete biti ponovno povrijeđeni. Ako ste na početku nove veze, snovi o bivšem dečku ili curi mogu predstavljati strah kako ćete biti ponovno povrijeđeni ili razočarani. Ovakvi snovi govore o strahu da bise prošlost mogla ponoviti.

Sanjati bivše sugerira na neugodna iznenađenja koja su pred vama. Budući da su većini ljudi bivši neugodna tema, ovakvi snovi često govore o neugodnoj životnoj fazi koja je pred nama, bilo u romantičnom smislu ili da je društveni život u pitanju.

Sanjati bivše s kojima već dugo niste u kontaktu može signalizirati da ste trenutno nezadovoljni ili da uspoređujete situaciju u životu s tadašnjom situacijom.

Ako ste u dugoj vezi ili braku, a sanjate bivše to može signalizirati da vam je ponestalo strasti u životu, da ste se na neki način udaljili od partnera i da vam fali osjećaj kakav veza u početnoj fazi donosi. Pokušajte vratiti na neki način romantiku u vaš život i oživjeti neka iskustva koja su vas u ranijoj fazi vašeg odnosa usrećivala.

Sanjati bivše ako ste sada u vezi može upozoravati i na strah od sličnog razvoja situacije. No, nemojte da san o bivšem utječe na vaše sadašnje odluke. Možete pokušati neke stvari popraviti, ali ako budete se vodili za tim da budete drugačiji u novoj vezi možete doći do toga da nova veza postane loša jer se više bavite bivšom vezom nego sadašnjom. Snovi o bivšima u ovoj situaciji trebali bi biti podsjetnik da budete u svom najboljem izdanju i date sve od sebe u novoj vezi, a ne prilika da ponovno prolazite po svemu onome što je krenulo krivo u bivšoj vezi.

Sanjati da ste ponovno u kontaktu ili u vezi s bivšim, a ako niste u vezi ili ste usamljeni, ne odnosi se na konkretnu osobu, nego vjerojatno vam nedostaje biti u vezi i da želite novu vezu. Ako ste u vezi, a sanjate ovo, to znači da pomalo gubite bliskost s trenutnim partnerom.

Sanjati da ste se pomirili s bivšim ili da vas je zaprosio ili da ste zaprosili bivšu djevojku, ukazuje da vam nedostaju neki aspekti iz tadašnje veze. Ovakav san govori o vašim neispunjenim očekivanjima i način je na koji mozak procesuira neke svoje neispunjene želje.

Sanjati da ste poljubili bivšeg ili bivšu znak je velikog, ali neugodnog iznenađenja. Ovakav san može govoriti i o konačnom (emotivnom) rastanku. Nekoj izdaji. Možda ćete vidjeti bivšeg sretnog u novoj vezi, čuti za neke sretne događaje iz njegovog života, u svakom slučaju nešto što će vas potaknuti da se emotivno oprostite s bivšim dečkom.

Sanjati prijateljstvo s bivšima sugerira da vas je netko uvrijedio ili povrijedio, ali da ste spremni oprostiti i krenuti dalje. Ovo se ne odnosi na bivšeg dečka ili bivšu, nego općenito na neku osobu u vašem životu. Sanjati prijateljstvo s bivšim dečkom ili bivšom curom govori kako niste zlopamtilo.

Sanjati BIVŠEG ili BIVŠU

Sanjarica (sanovnik) predstavlja smjernicu kako biste lakše razumjeli snove. Ona je putokaz, ali vi morate čitati i shvatiti simbole iz snova na osoban način. Samo tako snovi će vam pomoći pri vašoj potrazi.