20. travnja 2024.

COVERmagazin.com

Suvremeni lifestyle portal: kultura, civilizacija, uspjeh, produktivnost, održivost, priroda, okoliš, vrijednosti, folklor, običaji, baština, tradicija, inspiracija za zdravu prehranu i mnogo više.

Sanjati DA SAM RODILA – detaljno tumačenje –

Sanjarica trudnoću smatra pozitivnim simbolom nagovještaja i isčekivanja promjena, a sanjati da ste rodili simbolizira privođenje poslova kraju i da će se napokon pokazati dugo željeni rezultati. Baš kao što i pravi porod simbolizira zasluženu nagradu nakon dugotrajnog procesa iščekivanja, tako sanjati porod simbolizira kako ćete ostvariti željeno nakon dugotrajnog procesa. Da biste točno protumačili ovaj san, jako je bitno uzeti cijeli kontekst u obzir, tko je bio s vama na porodu koji ste sanjali, koje su se vaše emocije pojavile u snu, te kako ste vi doživjeli vlastiti san. Sanjarica kaže kako beba i trudnica imaju...

Što znači sanjati DA SAM RODILA

Ako ste trudnica tada sanjati porod nema neko simbolično značenje i ovakav san je tek odraz promišljanja o porodu i iščekivanja u stvarnom životu. Obično se kaže kako simboliku u snovima nose neočekivani snovi, koji nas iznenade svojim sadržajem, a ne oni snovi o temama koje su nam aktualne u životu. Tako da ako ste trudnica i razmišljate o vlastitom porodu, bez obzira u kakvom kontekstu sanjali ovaj san, on ne nosi značajnu simboliku.

Sanjati da ste rodili simbolizira privođenje poslova kraju i da će se napokon pokazati dugo željeni rezultati. Baš kao što i pravi porod simbolizira zasluženu nagradu nakon dugotrajnog procesa iščekivanja, tako sanjati porod simbolizira kako ćete ostvariti željeno nakon dugotrajnog procesa.

Da biste točno protumačili ovaj san, jako je bitno uzeti cijeli kontekst u obzir, tko je bio s vama na porodu koji ste sanjali, koje su se vaše emocije pojavile u snu, te kako ste vi doživjeli vlastiti san.

Kada žena sanja da je rodila takav san simbolizira nove početke, ali ne potpuno nove, nego one koji se nastavljaju kao zaslužena nagrada za nešto što ste iščekivali dugo vremena. Snovi u kojima žena sanja da je rodila nose pozitivnu konotaciju.

Ako je žena koja sanja da je rodila i vidjela novorođenče u snu, to je također pozitivan simbol, koji govori o „novom” životu, koji proizlazi iz dosadašnjeg truda. Žena obično sanja da je rodila u nekom razdoblju nesigurnosti i brige, pa snovi o rađanju donose opuštanje, na neki način su znak, da idemo u dobrom smjeru.

U nekim točkama života ili životnim razdobljima većina ljudi se suoči s osjećajem nesigurnosti u vlastite sposobnosti i ono što radi. Vjerojatno u tim trenucima sami o sebi prosuđujemo i procjenjujemo što radimo, čim se bavimo, te da li to radimo na takav način da će dovesti do željenih rezultata. Snovi da ste rodili govore o tome kako je nesigurnost sastavni dio života. Ovakav san sugerira kako je jako bitno biti osviješten i svjesna vlastitih misli te onoga kako se one preslikavaju u naš život. Jednom kada osvijestimo kako je nesigurnost sastavni i sasvim normalna dio života, ne samo nama, nego za sve ljude, čak i za one koje koji se na površini doimaju jako samopouzdano i sigurno u svoje odabire, lakše ćemo postati svjesni vlastite situacije, udaljiti se od nesigurnosti i pogledati na sebe i vlastiti život realnijim pogledom.

Sanjati da sam rodila preslika je moje želje za poboljšanjem. Ovakav san javlja se kao prirodni odgovor na uspoređivanje, ali je s druge strane i na neki način ohrabrenje kojim nam naša podsvijest govori da smo na dobrom putu i da zaslužena nagrada neće izostati.

Obično na drugim ljudima vidimo ono što oni žele da vidimo, Mi vidimo njihovo dijete, u prenesenom smislu rezultate njihovog truda, ali nikada ne vidimo porod, nikada ne vidimo koliko su se potrudili i žrtvovali da bi nešto ostvarili, te koliko je to zaista bilo teško.

Sanjati da ste rodili ranije, prijevremeno treba tumačiti u kontekstu vlastite nesigurnosti. Ovakav san obično imaju nesigurne i anksiozne osobe. San sugerira kako se trebate truditi oko postavljenih ciljeva, ali da se morate potruditi i više misliti na sebe, raditi više na vlastitom samopouzdanju i smanjenju nerealnih strahova. Vjerojatno ste osoba koja se boji kako će nešto propustiti ili nestrpljiva osoba koja ne može prihvatiti kako se sve događa u svoje vrijeme, te strahujete kako nećete dobiti ono što zaslužujete.

Sanjati DA SAM RODILA

Sanjarica (sanovnik) predstavlja smjernicu kako biste lakše razumjeli snove. Ona je putokaz, ali vi morate čitati i shvatiti simbole iz snova na osoban način. Samo tako snovi će vam pomoći pri vašoj potrazi.