Sanjati DIJETE – detaljno tumačenje –

Sanjati DIJETE

– Sanjati dijete –

Kada sanjate djecu važno je kako se to dijete u snu osjeća. Ako sanjate sretno dijete to je dobar znak. Ako sanjate dijete koje nije sretno znak je briga.

Sanjati nesretno dijete predstavlja vašu podsvjesnu stranu i pokazuje da vam nešto ne odgovara. Više se bavite nekim stvarima koje vas čine sretnima.

Sanjati da ste postali dijete to je pozitivan znak. No, ako sanjate da ste dijete, ali to ne želite biti i želite biti ponovno odrasli znak je da vas nešto sprječava u ostvarivanju snova.

Ako ste sanjali da ste rodili dijete znak je da biste mogli dobiti dijete, ali i predstavlja vašu želju za djetetom i za dobrom ljubavnom vezom.

Sanjati da ste iznenada dobili dijete sugerira da su pred vama neke promjene.

Sanjati grupu djece je dobar znak, predstavlja sreću i zadovoljstvo. Također obratite pažnju na to što ste sanjali da djeca rade, to vam može biti neki znak za vaše buduće projekte.

Sanjati grupu nezadovoljne djece je znak da trebate usporiti i više se odmarati.

Sanjati djecu koja plaču je znak loših vijesti.

Snovi o djeci često signaliziraju vašu potrebu za učenjem i istraživanjem. Ovakvi snovi znak su kojim nam podsvijest govori kako se trebamo vratiti nekim dječjim radostima i opustiti u životu.

Ako ste ikada strahovali kako ste prestari da biste naučili nešto novo, niste jedini. Previše smo puta u životu čuli “ne možeš starog psa naučiti novim trikovima” ili nešto slično, da se to mnogim ljudima usiječe u memoriju, te zaista misle kako ne mogu ništa novo savladati nakon određene dobi. Sanjati dijete, podsjetnik je kako nam mozak podsvjesno teži novim znanjima i novim vještinama. Možda niste znali, ali mozak je i s devedeset sasvim sposoban usvajati nove vještine i učiti nove stvari. Veća barijera je nedostatak samopouzdanja i nedostatak spremnosti, nego starenje. A to je ono čim se trebate pozabaviti i što nadvladati.

Ako ste sanjali dijete to signalizira podsvjesnu potreba za aktiviranjem mozga kako je bio aktiviran u djetinjstvu. Nije važno da svakodnevno samo nešto radite, važno je svaki dan ohrabriti se, naučiti nešto novo, okušati se u nečemu izazovnom i nečemu nepoznatom, kako bismo stimulirali mozak. Pokušajte se natjerati na novi životni stil, u kojem će biti što više novih iskustava, neopterećenog druženja s ljudima bez orijentiranja na velike probleme, zabave, pjevanja, plesanja i kretanja. Svaka godina koju provedete na isti način na koji ste proveli i prethodnu , izgubljena je godina za mentalne sposobnosti.

Ako imate mnogo u životu rutinskih aktivnosti , onih koje ponavljate svakodnevno, normalno je da ćete upasti u fazu dosade, a ako vam je dosadno nemoguće je da budete sretni. Snovima o djeci, mozak se prisjeća sretnih faza i djetinje razigranosti. Pogledajte djecu oko sebe. Rijetko su umorni, toliko su dinamični i stalno traže načine kako savladati nešto novo. Ako ima date novu igračku, pronaći će dvadeset novih načina kako se igrati s njom. S druge strane odrasli ne vole ništa mijenjati, čak ne vole otići ni u novi restoran ili novi kafić. Ne vole iskušavati ni nova jela, a kamoli aktivnosti. Što se više budete ponašali kao dijete to ćete biti sretniji.

Ako se prisjećate da ste sanjali dijete ili znate često sanjati djecu, pokušajte smanjiti rutinske poslove, te raditi različite stvari na različite načine. Također, pokušajte i razmišljati na drugačiji način. Osvrnite se oko sebe. Započnite primjećivati što više detalja na drugim ljudima, ako primijetite da vam se neke misli ponavljaju, zamijenite ih drugačijim. Sve to pojačat će osjećat ispunjenosti u životu i rezultirati većom srećom.

Sanjati DIJETE

Sanjarica (sanovnik) predstavlja smjernicu kako biste lakše razumjeli snove. Ona je putokaz, ali vi morate čitati i shvatiti simbole iz snova na osoban način. Samo tako snovi će vam pomoći pri vašoj potrazi.


Komentari

Odgovori

*