Sanjati DIJETE – detaljno tumačenje –

2. listopada 2020. 0 By COVERmagazin

Sanjati DIJETE

– Sanjati dijete / djecu –

Kada sanjate djecu važno je kako se to dijete u snu osjeća. Ako sanjate sretno dijete to je dobar znak. Ako sanjate dijete koje nije sretno znak je briga.

Sanjati nesretno dijete predstavlja vašu podsvjesnu stranu i pokazuje da vam nešto ne odgovara. Više se bavite nekim stvarima koje vas čine sretnima.

Sanjati da ste postali dijete to je pozitivan znak. No, ako sanjate da ste dijete ali to ne želite biti i želite biti ponovno odrasli znak je da vas nešto sprječava u ostvarivanju snova.

Ako ste sanjali da ste rodili dijete znak je da biste mogli dobiti dijete, ali i predstavlja vašu želju za djetetom i za dobrom ljubavnom vezom.

Sanjati da ste iznenada dobili dijete sugerira da su pred vama neke promjene.

Sanjati grupu djece je dobar znak, predstavlja sreću i zadovoljstvo. Također obratite pažnju na to što ste sanjali da djeca rade, to vam može biti neki znak za vaše buduće projekte.

Sanjati grupu nezadovoljne djece je znak da trebate usporiti i više se odmarati.

Sanjati djecu koja plaču je znak loših vijesti.

Sanjati DIJETE

Sanjarica (sanovnik) predstavlja smjernicu kako biste lakše razumjeli snove. Ona je putokaz, ali vi morate čitati i shvatiti simbole iz snova na osoban način. Samo tako snovi će vam pomoći pri vašoj potrazi.

Sanjarica – Nevjerojatno točna sanjarica – abecedno

Tumač snova