Sanjati BEBU – detaljno tumačenje –

Što znači sanjati  BEBU

Što znači sanjati  BEBU

– sanjarica BEBA –

Postoje neka razdoblja u životu kada forsiramo svoje snove i potpuno smo predani njihovom ostvarenju. Svaka naša misao usredotočena je na ono što želimo ostvariti, svaki svoj slobodan trenutak posvećujemo tome, a svaki atom snage koristimo za bavljenje onim što bolimo. U takvim trenucima ispunjeni smo dječjom radosti i životnim veseljem. S druge strane postoje i razdoblja u životu kada zbog obveza stavljamo svoje snove sa strane kako bismo odradili ono što se mora odraditi i kako bismo ispunili ono što se od nas očekuje. Sanjati bebu podsjetnik je da se trenutno nalazimo u takvoj fazi, kada smo gotovo zaboravili na ono što volimo i što najviše želimo. Snovi o bebama podsjetnik su da još jednom razmislimo o stvarima koje su nas usrećivale, da pokušamo oživjeti sve one svoje djetinje radosti koje krijemo u sebi.

Snovi o bebama ponekad se pojavljuju jer mozak shvaća da nenamjerno sami sebi radite sabotažu, jer ako ste zaboravili na sve svoje snove, tada nema rizika da ih nećete ispuniti. Međutim, takav život nije potpun i ne usrećuje nas dovoljno, a to što smo sanjali bebu podsjetnik je na to. Ako ste se odrekli bilo kojeg hobija ili aktivnosti, ovakav san je signal kako biste trebali probuditi ponovno takvu strast. Naravno ni jedna odrasla osoba ne bi trebala ignorirati obveze kako bi se mogla baviti hobijem, ali sanjati bebu signal je kako morate pronaći načina i vremena da ono što bolite ponovno ukomponirate u svoj život.

Potrudite se svjesno vratiti djetinji osjećaj u svoj život, a u vezu mladenačku zaljubljenost. Snovi o bebama jasan su znak da baš poput mnogih drugih odraslih osoba vaš život poprima previše ozbiljan ton, te kako je došao trenutak da naučite staviti povremeno sve brige i obveze po strani, a vi se otvorite dječjoj radosti i zaigranosti. Ovakvi trenutci napunit će vas energijom, te naučiti da budete prisutni u sadašnjosti, te naučite više cijeniti ono što je dio vašeg svakodnevnog života.

Sanjati bebu često se odnosi na dio osobnosti koju smo zanemarili.

Nije isto značenje da li bebu sanja trudna osoba, ako razmišljate o tome da imate djecu, ako imate malu djecu. U tim slučajevima sanjanje bebe može se odnositi na vašu zabrinutost za bebu ili djecu, te nema neko drugo značenje. Također, žene koje ne žele ostati trudne sanjaju bebe bez nekog posebnog značenja.

Generalno sanjati bebu predstavlja vašu nevinu ili zapostavljenu stranu.

Sanjati žensku bebu, posebno ako je sanja žena odnosi se na dio osobnosti koji ne želi odrasti. Taj san vas vraća na vašu možda zaboravljenu ili potisnutu stranu.

Sanjati mušku bebu sugerira da trebate malo više pažnje posvetiti svojoj jačoj strani i postati čvršći.
Sanjati da ste beba znak je da vam treba više pažnje, potpore pa čak i da vas netko zaštiti.

Sanjati rođenje bebe, posebno svoje, ima pozitivno značenje a često se odnosi na dolazak novih stvari u vaš život pa čak i započinjanje neke nove faze.

Sanjati bebu koja plače često je znak da ste neke stvari koje su vam bile bitne u životu zanemarili.

Sanjati da držite bebu u naručju sugerira osjećaj da netko ovisi o vama, i da se brinete za njega.

Sanjati da hranite bebu predstavlja početak prihvaćanja nekih svojih osobnosti pa čak i bolje iskorištavanje svojih talenata.

Sanjati da bebi mijenjate pelene sugerira da neke stvari u životu trebate mijenjati.

Sanjati da ste negdje zaboravili bebu znak je da se zbog nečeg osjećate krivima. Ovakav san ne govori ništa o vašem odnosu s djecom, nego da radite neke stvari općenito u životu koje se ne podudaraju s vašim karakterom. Trebali biste ili predefinirati što se od vas očekuje ili prestati to raditi budući da vas izjeda iznutra.

Sanjati BEBA

Sanjarica (sanovnik) predstavlja smjernicu kako biste lakše razumjeli snove. Ona je putokaz, ali vi morate čitati i shvatiti simbole iz snova na osoban način. Samo tako snovi će vam pomoći pri vašoj potrazi.


Komentari

Odgovori

*