29. ožujka 2024.

COVERmagazin.com

Suvremeni lifestyle portal: kultura, civilizacija, uspjeh, produktivnost, održivost, priroda, okoliš, vrijednosti, folklor, običaji, baština, tradicija, inspiracija za zdravu prehranu i mnogo više.

Sanjati POPLAVU – detaljno tumačenje –

Što znači sanjati POPLAVU

Što znači sanjati POPLAVU

– sanjarica POPLAVA –

Sanjati poplavu se povezuje s emocijama, vjerojatno nekim brigama i nesigurnošću. Poplava donosi štetu i nismo sigurni kakve će biti posljedice, tako i sanjati poplavu predstavlja nemir i nesigurnost.

No, sanjati poplavu sugerira da možete stvari vratiti pod kontrolu ako bolje osvijestite svoje emocije.

Razmislite o negativnim emocijama i strahovima koje imate te koliko i kako možete na to utjecati. Često sanjati poplavu sugerira i da ste preopterećeni emocijama, a što ih duže izbjegavate i ne želite priznati ili prihvatiti to su moguće veće posljedice. Osvijestite što vas muči kako možete vratiti kontrolu nad tim emocijama.

Prečesto se emocije koje bismo trebali izraziti i procesuirati nakupljaju u našem tijelu i ostaju zarobljene. A mjesto u kojem najčešće ostaju zaključane su uvjerenja. Umjesto da izrazimo emocije i kažemo ono što osjećamo, mi ih zaključavamo u sebe kreirajući uvjerenja o lošoj sreći, o lošem svijetu i iskvarenim ljudima. Ušutkivanje emocija, čini se kao dobar odgovor, ali ne razmišljamo koliko štete time sebi radimo i koliko pogrešnih uvjerenja kreiramo samo na temelju jednog negativnog iskustva ili emocije koja nije pravovremeno izražena ili procesuirana.

Sanjati poplavljenu zemlju odnosi se na probleme koje ste nedavno imali te da sada trebate malo odmora i opuštanja.

Sanjati poplavu u kući ili stanu predstavlja obiteljske probleme.

Snovi o poplavi podsjećaju nas kako previše negativne energije nakupljamo unutar sebe, a sve to umanjuje naše potencijale i smanjuje kvalitetu života.

Ako sanjate da je cijeli grad poplavljen znak je poteškoće da se povežete s vlastitim emocijama.

Sanjati poplavu povezanu s olujama podsjetnik je da život trebate gledati kroz cikluse. Svaki život ima razdoblje uspona i padova, a nakon svake oluje i kiše dolazi sunce. Ovakav san može označavati i vaše iznimno turbulentne emocije.

Sanjati poplavljen auto, može označavati kako ste zaglavili u nekoj životnoj fazi i imate problema da krenete dalje. Imate osjećaj da netko izvana kontrolira vašu situaciju, a zapravo se radi o tome, da sami svjesno prepuštate drugima kontrolu nad vlastitim životom.

Sanjati da bježite pred bujicom ili cunamijem koji sve poplavljuje pred sobom jako je pozitivan signal. Ovakav san simbolizira kako bez obzira s kakvim se emocijama suočavali znate izvući ono najbolje. Ovakav san može indicirati i da prelazite iz jedne životne vaze u novu, mnogo pozitivniju.

Sanjati poplavljenu kuću može indicirati zdravstvene probleme, ali i nemogućnost da se povežete s vlastitim emocijama. Ovakav san govori o preopterećenosti i preplavljenosti emocijama, ali bez ikakvog razumijevanja.

Sanjati prljavu i mutnu vodu koja je poplavila nešto može označavati zavaravanje. Vjerojatno netko preuzima kontrolu nad vašim životom predstavljajući vam zavaravajuće ideje, a da vi uopće ne shvaćate koliko su pogrešne i koliko je put kojim ste krenuli krivi.

Sanjati poplavu san je koji nam kazuje kako je naša nutrina previše opterećena neizraženim emocijama, te da moramo nešto poduzeti po tom pitanju. Naravno, besmisleno bi bilo vraćati se u prošlost i jednu po jednu emociju izražavati i inicirati razgovore sa svim ljudima, ali s malo samo-njege i vježbe, možete se osloboditi negativnih emocija, kako biste kreirali prostor za nove lijepe životne radosti. Jedan od načina su koncentrirane vježbe u predjelu trbuha. Napravite brod od papira ili uzmite gumenu igračku. Legnite na leđa na pod. Stavite brod na trbuh oko pupka. Zatim svakim udisajem i izdisajem, trbušnim disanjem, kreirajte uzburkano more za svoj brod. Koncentrirano dišite i vizualizirajte svoj brod kako plovi. Ljuljajući svoj brod na trbuhu i koncentrirano dišući, ova vježba može vam pomoći da se oslobodite emotivne napetosti.

Sanjati POPLAVA

Sanjarica (sanovnik) predstavlja smjernicu kako biste lakše razumjeli snove. Ona je putokaz, ali vi morate čitati i shvatiti simbole iz snova na osoban način. Samo tako snovi će vam pomoći pri vašoj potrazi.