Sanjati DJECU – detaljno tumačenje –

Što znači sanjati DJECU

Što znači sanjati DJECU

Iako se obično ukratko tumači da je sanjati djecu znak briga tumačenje samog sna najviše će ovisiti o tome kakvu djecu sanjate. Sanjati djecu simbol je naših podsvjesnih misli i osjećaja o nama samima, te sanjate li zabrinutu djecu, to sugerira kako smo oko nečeg poprilično zabrinuti. Sanjati radosnu djecu, sugerira kako smo u veseloj fazi, ali može značiti i da trebamo potražiti više događaja kako bismo svoj život učinili još veselijim.

Snove o djeci obično dijelimo na snove o vlastitoj djeci i snove o nekoj nepoznatoj ili tuđoj djeci.

Sanjati djecu općenito simbolizira ideje, navike ili nešto što ima potencijala da raste i razvija se. Dobro promotrite snove i razmislite o njima kako biste što preciznije protumačili na koje se područje vašeg života odnose snovi o djeci.

Sanjati nepoznatu ili tuđu djecu

Sanjati djecu koju ne poznajemo ili poznajemo, ali nisu naša simbol je nekih aspekata našeg života s kojima nismo dobro upoznati. Djeca u ovom slučaju simboliziraju područja života na kojima trebamo raditi i razvijati ih. Sanjati djecu kako se opušteno igraju, jasan je simbol kojim nam naša podsvijest sugerira kako se trebamo više zabavljati i opuštati. Sanjati djecu kako se bave nekom određenom aktivnosti, znak je da trebamo svoje snage usmjeriti u područje života koje nam ta aktivnost predstavlja.

Sanjati djecu simbol je novih ideja, nečega što se razvija i što ima priliku izrasti u pravu stvar.

Sanjati svoju djecu

Sanjati vlastitu djecu simbol je onoga nama poznatog, ali oko čega se osjećamo nedovoljno razvijeno, sputano ili čak bespomoćno. Ovakve osjećaje bit će pravi izazov nadići. Treba tumačiti san u kontekstu da nam on šalje i signale što nas sprječava u nadilaženju negativnih emocija.

Sanjati da se loše stvari događaju našoj djeci

Možda su najuznemirujući snovi, oni u kojima roditelji sanjaju da se nešto ružno događa njihovoj vlastitoj djeci. Međutim, za strah nema razloga. Strašni snovi o djeci gotovo nikad nisu proročanski snovi, koji bi nam sugerirali kako naša djeca prolaze kroz neke ružne faze. Snovi o djeci, pa čak i kad sanjamo svoju djecu snovi su koji govore o našem odnosu samima sa sobom i našem odnosu prema našoj djeci. Ovakvi snovi potiču nas da preispitamo svoje ponašanje, svoje zaboravljene želje, svoje strahove… San vas može potaknuti da razmislite ne prenosite li neke svoje anksioznosti i strahove na vlastitu djecu i time im škodite?! Sanjati djecu uvijek je podsjetnik kako trebamo preispitati sebe, svoj život, eventualno i svoj odnos prema djeci, a ne govore ništa o životu naše djece u stvarnosti.

Sanjati da ste izgubili svoju djecu ili dijete predstavlja opterećenost. Rastegnuli ste se van svojih mogućnosti, te pokušavate na svim stranama dati sve od sebe… Žongliranje s previše lopti moglo bi dovesti do toga da “ispustite” jednu ili više lopti u krivom trenutku, pa je ovakav san podsjetnik da trebate usporiti, te se svjesno rasteretiti tamo gdje možete, kako ne biste napravili pogrešku tamo gdje je kritično.

Sanjati svoje dijete kako umire vrlo je uznemirujući san, ali nosi jasnu poruku da ćete morati odustati od nekih poslova koji su vam vrlo bitni i za koje ste mislili da imaju potencijala, kako biste napravili prostora za nešto drugo. Također, može simbolizirati neki veliki problem o kojem već dugo razmišljate i ne vidite rješenje.

Sanjati vlastitu djecu kako vas ne prepoznaju simbolizira nove ideje, dolazak nečega sasvim novog i drugačijeg, nešto s čim se niste susretali ranije.

Sanjati zločestu vlastitu djecu simbolizira stranu vaše osobnosti na kojoj trebate raditi i za koju vam treba ohrabrenje.

Sanjati DJECA

Sanjarica (sanovnik) predstavlja smjernicu kako biste lakše razumjeli snove. Ona je putokaz, ali vi morate čitati i shvatiti simbole iz snova na osoban način. Samo tako snovi će vam pomoći pri vašoj potrazi.


Komentari

Odgovori

*