Sanjati BIVŠEG MUŽA – detaljno tumačenje –

Što znali sanjati BIVŠEG MUŽA?

– sanjarica BIVŠI MUŽ –

Sanjati bivšeg muža ili supruga svakako je san kojeg se sjećamo ujutro. To je san koji nas razdrma i potiče na traženje smisla i značenja snova o bivšem mužu, posebno ako smo svjesni da u nama još uvijek ima nekih emocija vezanih uz bivšeg muža. Neki se nadaju da to što su sanjali bivšeg muža govori o nekoj iskri koja još uvijek ima među njima, dok drugi kako je ovo proročanski san koji bi nešto govorio o njihovoj ljubavi.

Sanjati bivšeg muža nikako nije proročanski san, niti san koji govori hoćete li jednom opet biti par. Sanjati bivšeg muža je san koji govori o vašim potisnutim emocijama. Svaki čovjek ima emocije koje sam sebi priznaje i koje su osviještene, ali svi ljudi u sebi potiskuju one „neprilagođene” emocije koje ne samo da ne žele javno obznaniti drugima nego ih ne žele priznati ni sami sebi. Ipak, snovi o bivšem mužu ne moraju uopće biti refleksija potisnutih emocija o bivšem mužu, nego općenito emocija koje skrivamo od drugih ili ih ne želimo priznati.

Da biste točnije protumačili na što se san odnosi, dobro bi bilo potražiti značenje ostalih simbola iz sna, razmisliti u kojem ste kontekstu sanjali muža, te u konačnici razmisliti o emocijama koje su se pojavile u snu. Sanjati bivšeg muža ili supruga često govori o tome da imate nešto što biste htjeli riješiti s njim ili nešto što biste htjeli vezano uz taj odnos razjasniti sami sa sobom. Sanjati bivšeg muža može govoriti i o vašim osjećajima prema njemu, to ne mora biti ljubav, može biti bilo koja jaka emocija poput ljubomore ili ljutnje.

Ukoliko ste u novom ljubavnom odnosu sanjati bivšeg muža može biti refleksija straha, straha da bi i nova ljubav mogla tako završiti, da ćete ponovno biti povrijeđeni. San o bivšem mužu vjerojatno reflektira vaše svjesno ili podsvjesno razmišljanje o razlozima rastave ili tome da biste mogli ponoviti iste pogreške.

Snovi o bivšem mužu općenito nose više negativnu konotaciju nego pozitivnu. Budući da je bivši muž uvijek neugodna tema, tema o kojoj ne želite razmišljati, može sugerirati i da trenutno prolazite kroz neku drugu neugodnu temu, koja vam također stvara slične emocije, bez obzira što se ne mora raditi ni o ljubavi. Može se raditi o tome da slične obrasce ponašanje primjećujete kod nekih prijatelja, šefe ili nekog trećeg.

Sanjati bivšeg muža s kojim uopće nemate kontakta sugerira kako vam je trenutna životna situacija previše monotona, te kako se prisjećate nekih bivših vremena kada je situacija bila uzbudljivija, pa makar i dramatičnija. San o bivšem mužu može simbolizirati nedostatak strasti, općenito prema životu.

Sanjati da ste se pomirili s bivšim mužem simbolizira da trenutno u životu imate neispunjena očekivanja. Snovima o bivšem mužu mozak na neki način kompenzira ispunjenje ljubavnih želja u stvarnosti. Te želje uopće ne trebaju biti vezane uz bivšeg muža, nego samo su refleksija potrebe da imate više romantike u životu, da vas netko voli, da ste vi ludo zaljubljeni u nekoga.

Sanjati da ste poljubili bivšeg muža san je koji govori kako se opraštate sa zadnjim emocijama vezanim uz bivšeg muža ako su igdje postojale. U snu je poljubac s bivšim simbol oproštajnog poljupca. Potpunom opraštanju s emocijama možda će prethoditi i neko neugodno iznenađenje, možda ćete čuti kako je u novoj vezi, možda ćete ga vidjeti u nekoj za vas neugodnoj situaciji, ali sve skupa će rezultirati time da će u konačnici nestati sve emocije, čak i one podsvjesne ako su postojale.

Sanjati MUŽ

Sanjarica (sanovnik) predstavlja smjernicu kako biste lakše razumjeli snove. Ona je putokaz, ali vi morate čitati i shvatiti simbole iz snova na osoban način. Samo tako snovi će vam pomoći pri vašoj potrazi.