Sanjati MIŠA / MIŠEVE – detaljno tumačenje –

Što znači sanjati MIŠA

Što znači sanjati MIŠA

– Sanjati miša –

Budući da je miš u stvarnom životu jedan od najpoznatijih štetočina obično miševi u snu simboliziraju negativne događaje pred nama, a često vezano uz reputaciju. Ako ste sanjali miša možete očekivati negativne situacije u skoroj budućnosti i probleme. Miš može i simbolizirati lošu reputaciju, nešto što vas nagriza iznutra, bilo emotivno ili zdravstveno. Snovi o miševima također simboliziraju strahove i nesigurnosti koje se pojavljuju u stvarnom životu.

Da biste što preciznije mogli protumačiti san o miševima potrebno je prisjetiti se detalja sna, jer se u njima krije simbolizam vašeg sna.

Snove o mišu možete tumačiti na način u kakvom se okruženju miš nalazio i što je radio. Tako je najlošiji simbol mrtav miš, dok miševi koji su sretni, jedu ili cvrkuću imaju nešto povoljniji simbolizam. Ako ste sanjali mrtve miševe razmislite u kojem okruženju su bili, jer takav san ukazuje na moguće gubitke.

Sanjati miša u svome ormaru ili među odjećom znak je sramote. Vjerojatno radite nešto čega se sramite, a to bi moglo isplivati na površinu i saznati se. Uglavnom snovi o miševima govore kako vi ili netko u vašoj blizini nešto skriva, govore o potrebi zavaravanju drugih ljudi, neiskrenosti i negativnim emocijama vezanim uz samopoštovanje i reputaciju.

Ako bježite od miša i u snu vas je strah miševa, to također govori o vašim strahovima od otkrivanja nekih tajni ili da se nećete predstaviti pred drugima u svjetlu kako priželjkujete. S druge strane ako vas nije u snu strah miša i lovite ga, takav san simbolizira da svjesno ulazite u sve što radite, ta da imate kontrolu i nije vas strah da bi se što moglo otkriti, jer stojite iza svojih postupaka.

Sanjati kako hranite miševe simbol je velikog samopouzdanja. Općenito ako ste sanjali da se ne bojite miša, tada takav san govori da ste svjesni svega što radite i potencijalnih konzekvenci, te da čvrsto stojite iza onog što radite.

Kada nešto radite u životu trebali biste stajati iza svojih postupaka i biti svjesni mogućih posljedica. Kada radite nešto što krijete od drugih, sasvim je prirodno da vas to toliko nagriza iznutra da počinje trpjeti svaki aspekt vašeg života, od zdravlja, do međudruštvenih odnosa. Da bi čovjek mogao biti staložen, jako je bitno da bude ponosan na ono što radi, te da sam o sebi ima visoko mišljenje kako zna odabrati pravi put i ono što je dobro za njega. Svako skrivanje od drugih, zapravo je skrivanje od samih sebe, te sebi govorimo kako nismo sposobni voditi život kakav bi smo željeli, te se moramo zadovoljiti kompromisima. Čovjek bi trebao funkcionirati tako da vjeruje u sebe i da vjeruje u ono što može ponuditi drugima, te da bude ponosan na ono što jest i što može biti.

Boja miša ima u različitim sanjaricama različitu simboliku, pa iako ćete negdje pročitati kako je sanjati bijele miševe lošiji znak od sivih ili crnih, negdje ćete pročitati obrnuto, pa zapravo boja miša ne nosi posebno značenje, jer se njena simbolika ne može jednoznačno utvrditi.

Sanjati miša, nekog crtanog junaka

Sanjati Miki Mausa, Mini Maus, Šegrta Hlapića kao miša ili bilo kojeg drugog miša crtanog junaka je jako pozitivan simbol. Govori o zaigranosti, ali istovremeno i mudrosti. Sanjati Mikija i Mini Maus, signal je ljubavne sreće, braka, te sretnih događaja na ljubavnom planu. Svi miševi iz crtanih filmova simboliziraju mudrost, snalažljivost, veliku snagu i izdržljivost. Stoga pri tumačenju takvog sna sve simbole treba uzimati u pozivnom kontekstu.

Sanjati MIŠ

Sanjarica (sanovnik) predstavlja smjernicu kako biste lakše razumjeli snove. Ona je putokaz, ali vi morate čitati i shvatiti simbole iz snova na osoban način. Samo tako snovi će vam pomoći pri vašoj potrazi.


Komentari

Odgovori

*