Sanjati SVINJU – detaljno tumačenje –

Što znači sanjati SVINJU

Što znači sanjati SVINJU?

– Sanjarica SVINJA –

Sanjati svinju odnosno da ste vidjeli svinju može biti i dobar znak i loš znak, ali uglavnom pravo značenje svog sna u kojem se pojavila svinja otkrit ćete ako uzmete sve druge simbole iz sna u obzir, pa ih protumačite u zajedničkom kontekstu. Tumačenje sna o svinji ovisit će gdje ste sanjali da vidite svinju, da li je bila na prikladnom mjestu, ili na potpuno neprikladnom mjestu, da li se radilo o svinji koja je debela ili mršavoj svinji, nije nevažno ni da li se radilo o divljoj svinji ili domaćoj životinji, te kakve je bila boje. Drugačije značenje ima ako ste sanjali crne svinje, a drugačije ako ste sanjali bijele ili šarene svinje.

Sanjati svinju u blatu odnosno prekrivenu blatom sugerira na neke probleme s partnerom, to nisu neki veliki problemi nego oni manji svakodnevni, a koje ne znate kako biste rekli partneru. Svinje vole blato i zapravo je blato njihovo prirodno okruženje, stoga ovaj san sugerira kako će se pojaviti sitne poteškoće, koje su sasvim prirodne za svaki odnos, ali da ih ne trebate ignorirati nego pokušati riješiti na način, tako da vi budete sretni, ali da ne povrijedite usput ni partnera. Ovakvi snovi se obično pojavljuju kada se u stvarnom životu suočavate s različitim stajalištima oko nevažnih stvari, poput odabira hrane koju volite ili namještaja, ali zapravo konstantne nesuglasice oko takvih pitanja vam kvare harmoniju.

Sanjati svinje dobrog izgleda je dobar znak, dok sanjati mršave svinje nije, te sugerira manje probleme na poslu. Ako sanjate svinje u svinjcu ili nekom uzgajalištu ili čak pašnjaku, takav san može sugerirati o narednom razdoblju kakvo vas očekuje. Za mnoge ljude svinjsko meso je osnovna hrana, a u neka ne tako davna vremena debele svinje su bile i simbol bogatstva. U tom kontekstu možete tumačiti i ovaj san, da ako ste vidjeli debele svinje kako vas očekuje relativno pozitivno razdoblje, a ako ste sanjali mršavije svinje da vas očekuje razdoblje u kojem ćete se morati suočavati s različitim izazovima. Međutim, ovaj san rijetko ima crno-bijelo, odnosno pozitivno – negativno, te radije ga pokušajte protumačiti u kontekstu ostalih simbola, pridajući simboliku svinje drugim simbolima koji su se pojavili u snu.

Sanjati da vidite svinju ispred sebe znak je pozitivnih stvari koje će se pojaviti pred vama. Posebno je pozitivan predznak ako sanjate da ste vidjeli mnogo debelih svinja ispred sebe.

Sanjati više svinja a da ste njima okruženi sugerira da pripazite kome o čemu pričate. Ovakav san na neki način vam poručuje da ne bacate svoje riječi (bisere) pred svinje jer neće znati cijeniti, a u najgoroj opciji mogli bi vaše riječi okrenuti protiv vas. U komunikaciji s drugima izrazite mišljenje, ali izrazite samo ona mišljenja iza kojih biste uvijek bili spremni stati. Ovo nije vrijeme za povjeravanje ili iznošenje nekih tajnih. Snom u kojem ste okruženi svinjama, vaša vam podsvijest poručuje kako već primjećuje naznake kako ljudi kojima ste okruženi neće cijeniti vaše riječi, nego će pokušati izvući vlastitu korist ili će širiti tračeve iz nebrige.

Sanjati da ste okruženi svinjama može biti i znak da ste i vi bili neljubazni prema nekim osobama iz svoje okoline, te da će vam oni vratiti na isti način. Ako niste znali cijeniti tuđe društvo, nemojte očekivati, da će se kasnije oni ponijeti bolje prema vama.

Sanjati da hranite svinje sugerira da razmislite o načinu na koji se mislite financijski okoristiti.

Sanjati divlje svinje predstavlja negativne stvari koje su pred vama

Sanjati svinje u kući se povezuje sa dobrim zdravljem.

Sanjati prasicu svinju okruženu mladima je vrlo pozitivan znak. Često je znak vrlo pozitivnih promjena pred vama.

Sanjati SVINJA

Sanjarica (sanovnik) predstavlja smjernicu kako biste lakše razumjeli snove. Ona je putokaz, ali vi morate čitati i shvatiti simbole iz snova na osoban način. Samo tako snovi će vam pomoći pri vašoj potrazi.