18. travnja 2024.

COVERmagazin.com

Suvremeni lifestyle portal: kultura, civilizacija, uspjeh, produktivnost, održivost, priroda, okoliš, vrijednosti, folklor, običaji, baština, tradicija, inspiracija za zdravu prehranu i mnogo više.

Sanjati BANANU – detaljno tumačenje –

U pravilu snovi o bananama govore o lijepim događajima, s mnogo trenutaka u kojima ćete uživati. Sanjati banane simbolizira...
Što znači sanjati BANANE - sanjati banane

Što znači sanjati BANANU?

– sanjarica BANANA –

Snovi općenito o plodovima voća simboliziraju sreću i plodove rada, a banana u snovima dodatno simbolizira senzualnost i plodnost. Banane zbog svog oblika simbolizira i mušku erotičnu stranu. Kako biste interpretirali snove o bananama uvijek uzmite u obzir izgled voća. Što je voće u snu zdravijeg izgleda ljepše i privlačnije to veći prosperitet predstavlja. Izgled voća koje smo sanjali govori o tome kako izgledaju plodovi našeg truda, a u slučaju banane, najčešće se odnosi na strastveno polje života, ljubav i užitak. Međutim, ovisno o ostalim simbolima i kontekstu sna banana može simbolizirati i prosperitet na bilo kojem životnom polju.

Ako ste sanjali samo jednu bananu vjerojatno ćete san tumačiti u senzualno strastvenom smislu radi oblika. Ovisno o kontekstu sna, ovakav san može govoriti o privrženosti partneru, pa razmislite kakve ste emocije osjetili u snu, tko se još pojavio, te da li je bilo još nekih važnih simbola koji bi mogli pomoći da san protumačite preciznije.

U pravilu snovi o bananama govore o lijepim događajima, s mnogo trenutaka u kojima ćete uživati. Vjerojatno ćete pronaći rješenja za probleme i izazove s kojima se suočavate. U osobnom životu prolazite kroz razdoblje gdje imate povjerenja u druge i optimistični ste.

Ponekad nam se na našem životnom putu može učiniti kao da stagniramo, da ne idemo tempom kojim bismo htjeli i da se ne približavamo željenim ciljevima. Snovi o banani se mogu pojaviti u takvim situacijama kako bi nas podsjetili na to kako se rast i napredak odvijaju. Ponekad prolazimo kroz intenzivna razdoblja napretka kada nam se čini da letimo kroz život, ali nakon takvih razdoblja u mirnijem periodu nam se može učiniti da stagniramo i možemo se osjećati obeshrabreno. Ako ste sanjali bananu vrijedi se podsjetiti da se u životu zapravo ne možemo kretati unatrag. Možda se tako doima jer se pojavila neka prepreka ili neki novi sloj iznad kojeg se moramo izdići, ali naporan trud koji ulažemo u ono što želimo nitko nam ne može oduzeti. Snovi o banani mogu biti i poticaj da se odmorite, meditirate, spavate više , kako biste odmorniji uplovili u novo razdoblje prosperiteta. Možda vam je odmor potreban kako biste jači mogli nastaviti. Banan uvijek nosi i simboliku uživanja, pa makar to bio i sporedni smisao sna, ako ste sanjali banane zaustavite se i pokušajte više uživati u životu. Razmislite što vas uzbuđuje i motivira, što trebate ukomponirati u život da biste imali što više senzualnih i strastvenih trenutaka.

Sanjati zelene banane

Ako sanjate zelene banane, to bi moglo sugerirati da ste na dobrom putu, ali da još uvijek niste dostigli potpunu zrelost vezano uz neko polje. Ostanite uporni i trudite se oko onoga što želite. Radite na sebi i razvijajte se.

Sanjati mnogo bananama

Ako ste sanjali mnogo zdravih, svježih banana, takav san sugerira kako ste u dobrom životnom razdoblju. Razmislite o kontekstu i drugim simbolima koji su se pojavili u snu, kako biste mogli ciljano protumačiti na koje životno polje se vaš san odnosi.

Sanjati kako kuhate ili pečete banane

Ovakvi snovi u kojima sanjate da pravite neko jelo od banana govore o uspjehu i plodovima truda u kojima ćete uživati još neko vrijeme. Ovakav san možda ćete sanjati kada je iza vas jako plodno razdoblje te ste pomalo izgubili motivaciju, san sugerira da se i od nečeg ukusnog može napraviti nešto još ukusnije, kao što se od privlačnih i ukusnih banana, može napraviti neki kolač krema ili slično. Uživajte u plodovima svog truda.

Sanjati BANANA

Sanjarica (sanovnik) predstavlja smjernicu kako biste lakše razumjeli snove. Ona je putokaz, ali vi morate čitati i shvatiti simbole iz snova na osoban način. Samo tako snovi će vam pomoći pri vašoj potrazi.