Sanjati DA SAM TRUDNA – detaljno tumačenje –

Što znači sanjati da sam TRUDNA

 – Sanjati da sam trudna –

Sanjati trudnoću sugerira određene promjene. Kao što je trudnoća prirodan proces u kojem se tijelo mijenja tako i san o trudnoći govori o određenim promjenama kroz koje prolazite. Sanjati da sam trudna nerijetko može biti i odraz brige o tijelu i fizičkom izgledu, znak da vidite da se nešto mijenja da prolazite kroz određene prirodne procese.

Važno je napomenuti da snovi o trudnoći nisu proročanski snovi koji bi govori o tome je li neka osoba stvarno trudna ili nije. Ali u svakom slučaju ako sanjam da sam trudna takav san sugerira kako je preda mnom nešto prelijepo i dugo iščekivano, ali ako sanjate da ste trudni vjerojatno se na podsvjestan način ispoljava i vaš strah od budućnosti. Ako sanjam da sam trudna tada se vjerojatno u meni bude strahovi kako će nešto ispasti. Većina strahova se temelji na nesigurnosti i nepoznavanju srži, međutim nisu svi strahovi samo strahovi od nepoznatog. Često kada nam i budućnost djeluje vedrije nego sadašnjost u nama se javlja strah i pitanje kako će to sve izgledati. Možemo čak vidjeti i siguran uspjeh na horizontu, ali i dalje strahovati kako će takav uspjeh utjecati na naš život. Budući da je većina ljudi sklona navikama i ustaljenosti, često i kada znam da je pred nama dobro razdoblje, kada već vidimo plodove svoga rada, strahujemo od kompleksnosti situacije pred nama. Strah od budućnosti istovremeno je i strah od novih okolnosti, strah od suočavanja sa situacijama koje nam nisu poznate i za koje strahujemo kako nismo spremni.

Sanjati da smo trudni priča je o ovom tipu strahova. Kada znamo da će se pozitivne stvari dogoditi, a i dalje strahujemo kako će to izgledati. Da bi smo se umirili na neki način trebamo osvijestiti da sve što se događa možemo implementirati u život postupno i lagano, baš poput trudnoće koja nas mjesecima priprema na ono što nas očekuje.

Najvažnije je da ne dopustite da vas strah od budućnosti paralizira i ne dopustite da vas spriječi da hrabrim korakom idete naprijed prihvaćajući promjene na bolje. Za rast i napredak treba hrabrosti, a to i vaša podsvijest zna, te vam šalje ovakve simbolične snove. Pokušajte uživati u putu do uspjeha maksimalno, bez strepnji. Već imate dovoljno znanja, talenata i iskustva, da znate da svaki put kada nadvladate strah od budućnosti korak ste bliže ispunjenju i vlastitoj sreći. Šteta je radi strahova propustiti slaviti uspjehe i ono što nas očekuje.

Sanjate li da ste trudni možete biti sigurni da će se rezultati vašeg truda uskoro vidjeti, ali da biste osjetili uspjeh u potpunosti trebate se opustiti i prihvatiti činjenicu da vi zaslužujete uspjeh.

Sanjati da sam trudna san je koji govori o iščekivanju i promjenama, a da biste ga detaljno protumačili važno je shvatiti pomoću ostalih simbola na koje se područje života odnosi. Sanjati da ste trudni znak je osobnog rasta i razvoja te se iz tih promjena mogu razviti velike stvari. Također, sanjati da ste trudni može biti znak da imate velike ideje.

Sanjati da ste trudni znak je podsvjesne želje za promjenama, ali i da se možda promjene već odvijaju.

Sanjati da sam trudna znak je da se nešto razvija, to može biti tijek obrazovanja, usavršavanja, razvoj nove veze ili novog posla ili unapređenja. Svim tim stvarima treba određeni proces određeno vrijeme da sazriju i da se pokažu u pravom svjetlu, kao što na kraju trudnoće dobijete bebu tako i ovaj san sugerira određeno razdoblje razvoja nekog segmenta u vašem životu od kojeg na karaju očekujete određene rezultate.

Ukoliko si u stvarnom životu trudna snove o trudnoći u ovoj fazi ne treba promatrati kao općenite snove o trudnoći. Kod trudnica su snovi o trudnoći drugačiji te su često odraz brige oko trudnoće i svega što ona donosi. Trudnice veliki dio vremena razmišljaju o trudnoći te nije neobično da im se onda javljaju i takvi snovi.

No, ukoliko niste trudni, sanjati da ste trudni često je znak da se mijenjate, razvijate i da ste spremni na određene nove stvari.

Sanjati da sam TRUDNA

Sanjarica (sanovnik) predstavlja smjernicu kako biste lakše razumjeli snove. Ona je putokaz, ali vi morate čitati i shvatiti simbole iz snova na osoban način. Samo tako snovi će vam pomoći pri vašoj potrazi.