Sanjati TEST ZA TRUDNOĆU – detaljno tumačenje –

Što znači sanjati test za trudnoću?

– sanjarica TEST ZA TRUDNOĆU –

Snove o testovima za trudnoću obično imaju žene koje su na neki način opterećene trudnoćom, bilo da žele trudnoću ili ne žele trudnoću, ali intenzivno razmišljaju o toj tematici. U takvom slučaju simbolika ovakvog sna ne nosi neko posebno značenje, jer je zapravo takav san preslika vaših misli iz stvarnog života, te mozak procesuira ono o čemu intenzivno razmišljate u stvarnosti. Snovi o testovima za trudnoću nikako ne mogu biti proročanski snovi, pa da biste mogli tumačiti ako je test pozitivan ili negativan da bi to davalo naznaku hoćete li ili nećete u stvarnom životu biti trudni ili jeste li trudni. Ukoliko ste u ovoj situaciji sanjali test za trudnoću, radije se prisjetite nekih drugih simbola iz sna pa san pokušajte tumačiti san preko drugih simbola.

Ako ste sanjali test za trudnoću u situaciji u kojoj vas previše ne zanima tema trudnoće, tada simboliku takvog sna pročitajte ispod.

Tumačenje snova o testu za trudnoću najviše ovisi o tome jeste li vidjeli rezultat, te da li je rezultat bio pozitivan ili negativan.

Ukoliko ste sanjali pozitivan rezultat na testu za trudnoću, dvije crtice ili znak plus, to je dobar znak. Ovakav san naznaka je pozitivnog razdoblja, uspješnih promjena, sretnih vijesti, općenito mnogo novih i lijepih životnih iskustava. Ovakav san treba tumačiti u kontekstu ostalih simbola, kako biste mogli pobliže protumačiti koje će se vaše životno područje aktivirati, ali pozitivan test za trudnoću simbolizira pozitivno razdoblje s mnogo novih lijepih stvari. Obično pozitivan test za trudnoću simbolizira plodosnosno razdoblje koje će donijeti mnogo toga lijepog i uzbudljivog u vaš život.

Sanjati negativan test za trudnoću, gdje ste vidjeli jednu crticu ili minus simbolizira razočarenje. Vjerojatno se nalazite u životnoj fazi gdje se stalno trudite, radite na nekim projektima, ali nikako da se vide rezultati ili da se pojave naznake da bi se moglo popraviti. Ovakav san ne simbolizira negativnu životnu situaciju, nego negativno poimanje. Osobe koje žele trudnoću i dijete mogu imati ostvarena sva druga životna polja, ali svaki put kada vide negativan rezultat testa se razočaraju. Ovakav san je također podsjetnik da ste možda previše opterećeni jednom stvari, te da biste trebali proširiti vlastite interese i ne dopustiti da vam životna radost, poimanje životnog uspjeha ili neuspjeha ovisi samo o jednoj ideji, jednom cilju ili nečemu što ste zamislili da trebate.

Sanjati da radite test za trudnoću, ali da ne vidite rezultat ili ne možete iščitati rezultat je san koji govori kako se osjećate bespomoćno. Vjerojatno se oko nečega u stvarnom životu trudite i jako puno radite, ali imate osjećaj kao da ne ovisi puno o vama nego o okolnostima. Ovaj san je ujedno i poziv da se opustite i prihvatite da na neke životne uvjete jednostavno ne možete utjecati, nego ih treba prihvatiti i u danim okolnostima potruditi se izvući maksimum. Jedna izreka kaže da čovjek pronalazi mir tek kada prihvati i nauči kako živjeti s onim što ne može promijeniti, a ovo je simbol iz snova koji podsjeća na to.

Da biste što preciznije sebi protumačili ovaj san, pokušajte razmisliti u kojem kontekstu se odigravao san, tko je još sudjelovao u njemu, kako ste se vi osjećali, jer čete tako sebi moći dati preciznije odgovore na koje područje života bi se san mogao odnositi i u kojem smjeru ga tumačiti.

Vezano:

Sanjati trudnoću ili trudnicu

Sanjati da ste trudni:

Sanjati TEST ZA TRUDNOĆU

Sanjarica (sanovnik) predstavlja smjernicu kako biste lakše razumjeli snove. Ona je putokaz, ali vi morate čitati i shvatiti simbole iz snova na osoban način. Samo tako snovi će vam pomoći pri vašoj potrazi.