Sanjati BROJ 2 (dva) – detaljno tumačenje –

Što znači sanjati BROJ 2

– Sanjarica broj 2 –

Sanjati broj 2 – tumačenje snova s brojem 2 može biti prilično različito. S jedne strane ovaj san može govoriti o ravnoteži, smirenosti, ali i oprečnim mišljenjima i kontrastima. Uglavnom sanjati broj dva govori o tome da treba više diplomacije i više biranja riječi i postupaka kako bi se u nečemu uspjelo.

U negativnom smislu sanjati broj dva se veže uz konflikte, oprečna razmišljanja koja se bore za prevlast. Sanjati broj dva često znači da se sukobljavaju dva različita aspekta vašeg života ili da se sukobljavaju vaša razmišljanja te da niste sigurni što treba napraviti. Kao što se suprotstavljaju dan i noć, tako i ovaj san govori o suprotstavljanju situacija ili razmišljanja.

U pozitivnom smislu sanjati broj dva se veže uz balans u životu, to je pozitivan broj koji simbolizira snagu i moć. Ponekad je dobro sebe staviti na drugo.

Ukoliko se sanjaju brojevi koji se ponavljaju odnosno nekoliko puta jedan te isti broj se ponavlja to naglašava bitnost toga broja, odnosno da se pojavljuje više puta u snu zato što biste trebali obratiti pažnju na taj broj.

Sanjati broj 22 sugerira da ćete imati kontrolu nad kompleksnom situacijom.

Sanjati broj 0 Sanjati broj 1 Sanjati broj 2 Sanjati broj 3 Sanjati broj 4 Sanjati broj 5 Sanjati broj 6 Sanjati broj 7 Sanjati broj 8 Sanjati broj 9 Sanjati broj 13

Sanjati BROJ 2

Sanjati brojeve:

Sanjarica (sanovnik) predstavlja smjernicu kako biste lakše razumjeli snove. Ona je putokaz, ali vi morate čitati i shvatiti simbole iz snova na osoban način. Samo tako snovi će vam pomoći pri vašoj potrazi.