Sanjati BROJ 13 (trinaest) – detaljno tumačenje –

Što znači sanjati BROJ 13

Što znači sanjati BROJ 13

– Sanjarica BROJ 13 –

Iako broj 13 uglavnom ima negativan predznak budući da se o ovom broju često govori kao o negativnom, sanjati broj 13 ima pozitivne konotacije. Za razliku od stvarnog života i ideja kada se spominje broj 13, sanjati broj 13 znak je veselih i sretnih događaja ispred osobe koja je sanjala broj 13. Sanjati broj 13 način je na koji nam podsvijest govori da su zapravo svi naši strahovi samo “pučka vjerovanja” te da za njih nema pravih osnova. Da biste točnije protumačili san i shvatili na koje se strahove odnosi, trebali biste se prisjetiti ostatka sna i svega što ste sanjali, te s kojim je drugim simbolima iz sna broj 13 bio najviše povezan.

Sanjati broj trinaest može govoriti o novom početku, promjenama, ali i stabilnosti. Sanjati broj 13 dosta se veže i uz obitelj, te u situacijama kada sanjati broj trinaest predstavlja promjene, znak je da vam obitelj može puno pomoći u procesu prihvaćanja promjena.

Istovremeno tumačenje snova govori o tome da sanjati broj trinaest možemo povezati s potrebama za promjenama, da sami mi želimo neke stvari mijenjati, da smo svjesni da je jednoj fazi došao kraj i da je vrijeme da krenemo u novu. Ovaj san sugerira završavanje s prošlosti i okretanje budućnosti.   Govori o tome kako trebamo osvijestiti svoje potrebe i učvrstiti svoje stavove, te pokušati raščistiti s nametnutim stavovima i vjerovanjima.

Još dok ne znamo za sebe, roditelji nas odgajaju na sebi svojstven način, prenoseći na nas svoje strahove. Sanjati broj 13 povezuje se u snovima s tim strahovima kojima temelje nalazimo u ranom odgoju. Budući da u stvarnom životu broj 13 se povezuje s nerealnim strahovima, tak ose u snu također povezuje s onim od čega strahujemo, a da su nam ti strahovi zapravo nametnuti, najčešće od roditelja. Npr. vaši majka ili otac su se možda jako bojali promjena, možda zbog negativnog iskustva s preseljenjem, pa su nesvjesno takav strah prenijeli na vas. Možda su prenijeli strah od putovanja, strah od siromaštva ili bilo kakav sličan strah, za koji u vašem životu nema osnove. Broj 13 ako ga sanjamo govori o strahovima koji vas sputavaju, a zapravo za vas nemaju smisla, nemaju nikakvih realnih šansi za ostvarenje, a opet takvi strahovi vas sprječavaju da ostvarite svoje snove. Možda su roditelji na vas rečenicom „svi će ti se smijati” nametnuli strah od javnog nastupa, koji u današnje vrijeme zapravo nema nikakvog smisla. Snovima o broju 13 vaša vas podsvijest podsjeća da biste se trebali osloboditi takvih strahova koji nisu izvorno vaši, nego su zapravo tuđi nametnuti strahovi. Osloboditi se ovakvih strahova nije lako, te nema čarobne formule koja bi vam sugerirala kako da se oslobodite i ne bojite nečega što je tkao duboko utisnuto u vas, ali već sami korak da priznate da takvi strahovi nisu vaši i za vas nemaju smisla veliki je korak.

Sanjati broj 13 podsvjesno govori i o praznovjerju na razini naše podsvijesti. Govori o tome kako se bojimo mnogo toga, te da neke stvari i strahove nosimo sa sobom i kao teret, koji nas opterećuje a da zapravo takvi strahovi nemaju osnove.

Broj 13 govori kako se trebate usredotočiti na dobre i lijepe stvari, na potencijale, a ne na ono što vas sputava i usporava. Posebno ako vas nešto opterećuje do te razine da vas čini anksioznima vrijeme je da se s tim uhvatite u koštac i izdignete iznad toga.

Većina ljudi odrasla je s osjećajem i vjerovanjem kako je broj 13 nesretan broj, iako se za većinu nikada nije pokazalo kako bi to bila ikakva istina, stoga se snovi o broju 13 odnose na takve stvari uz koje smo odrasli u uvjerenju kako su negativne i nesretne, a zapravo u našem životu nema nikakvog razloga da ih takvima smatramo.

Sanjati broj 0 Sanjati broj 1 Sanjati broj 2 Sanjati broj 3 Sanjati broj 4 Sanjati broj 5 Sanjati broj 6 Sanjati broj 7 Sanjati broj 8 Sanjati broj 9 Sanjati broj 13

Sanjati BROJ 13

Sanjati brojeve:

Sanjarica (sanovnik) predstavlja smjernicu kako biste lakše razumjeli snove. Ona je putokaz, ali vi morate čitati i shvatiti simbole iz snova na osoban način. Samo tako snovi će vam pomoći pri vašoj potrazi.