Sanjati BROJ i BROJEVE – detaljno tumačenje –

Što znači sanjati BROJEVE

Što znači sanjati BROJEVE

– Sanjarica broj i brojeve –

Sanjati broje je uobičajeno i to u različitim varijantama. Ponekad se sanja određeni broj, niz brojeva ili ponavljanje jednog te istog broja. Tumačenje snova o brojevima može biti vrlo različito ovisno o broju ali i situaciji u kojoj sanjate.

Općenito brojeve češće sanjaju osobe koje bolje pamte brojeve i koje u stvarnom životu više primjećuju brojeve i povezuju s događajima. Takve osobe bolje pamte rođendane, njima neki brojevi imaju dodatno značenje te će takve osobe i u snu lakše primijetiti da sanjaju brojeve ukoliko brojevi ne dominiraju snom.

Sanjati brojeve može imati značenje da ste organizirana osoba, te da se trenutno bavite nekom organizacijom i preslagivanjem u stvarnom životu. Često je sanjanje brojeva znak da ste postali previše organizirani, odnosno previše zaokupljeni određenim stvarima i planovima te da nemate vremena za opuštanje. Ukoliko se brojevi pojavljuju u snu na način da stvaraju stres tada su znak opterećenosti, dok ukoliko se brojevi u snu pojavljuju ili vežu uz opušteno stanje, tada su znak da ste uspješno riješili određene probleme.

Sanjati brojeve na kalendaru znak je određenih negativnih situacija ispred vas. Problemi se mogu odnositi na privatni ili na poslovni život.
Sanjati brojeve na lutriji ili lotu uglavnom može biti znak određenih financijskih dobitaka.

Sanjati dodavanje brojeva ili zbrajanje brojeva znak je da bi vaši planovi trebali ići kako ste zamislili. To se uglavnom odnosi na poslovne situacije.

Sanjati parne brojeve uglavnom je znak određene stabilnosti i ravnoteže.

Sanjati neparne brojeve s druge strane znak je neravnoteže i nekih otvorenih pitanja, nejasnoća i problema.

Sanjati da pišete brojeve sugerira da se bezuspješno trudite na poslovnom planu. Dakle, ono što pokušavate postići možda nije nedostižno, nego ste trenutno na pogrešnom putu.

Sanjati da brišete brojeve znak je pogrešnih izbora i pokušavanja popravljanja situacije. Sanjati da se u snu pokušavate sjetiti određenih brojeva znak je novih stvari odnosno novosti.

Sanjati da dugo gledate određeni broj, bez obzira o kojem se broju radilo, uglavnom je znak da trošite vrijeme na nevažne stvari, da pokušavate pronaći smisao ili način za rješavanje određenih stvari koje su u biti nevažne. Isto tako ovaj san može značiti da pokušavate bezuspješno pronaći način za rješavanje određene situacije. Također, može signalizirati kako ste se previše vezali za neku stvar ili neko mjesto, te da zbog toga propuštate neke nove prilike.

Sanjati određene nizove brojeva ili ponavljanje brojeva često se veže uz određena specifična tumačenja.

Uglavnom se tumačenje snova svodi na osnovne brojeve i neke specifične brojeve. U tom smislu se snovi s više brojeva odnosno višeznamenkastim brojevima svode na osnovni broj tako da se zbroje svi brojevi koje ste vidjeli, pa ako je potrebno opet zbroje pojedinačni dok se na kraju zbrajanjem brojeva, broj koji ste sanjali ne svede na osnovni broj.

Kod tumačenja specifičnih brojeva uvijek treba uzeti u obzir da li je vama taj broj bitan. Datum rođenja ili određene godišnjice za vas će imati veće i drugačije značenje nego kada takav isti san sanja netko kome su to samo nasumični brojevi.

Sanjati broj 0 Sanjati broj 1 Sanjati broj 2 Sanjati broj 3 Sanjati broj 4 Sanjati broj 5 Sanjati broj 6 Sanjati broj 7 Sanjati broj 8 Sanjati broj 9 Sanjati broj 13

Sanjati BROJEVI

Sanjarica (sanovnik) predstavlja smjernicu kako biste lakše razumjeli snove. Ona je putokaz, ali vi morate čitati i shvatiti simbole iz snova na osoban način. Samo tako snovi će vam pomoći pri vašoj potrazi.

Ostavite komentar

*