20. travnja 2024.

COVERmagazin.com

Suvremeni lifestyle portal: kultura, civilizacija, uspjeh, produktivnost, održivost, priroda, okoliš, vrijednosti, folklor, običaji, baština, tradicija, inspiracija za zdravu prehranu i mnogo više.

Sanjati NESREĆU – detaljno tumačenje –

Snovi o nesreći mogu biti dvojaki. Možete sanjati NESREĆU kao neki nemili događaj, poput sanjati automobilsku nesreću, (prometnu nesreću). Sanjati NESREĆU u smislu BITI NESRETAN, toga da ste sanjali kako ste nesretni, u snu niste imali radosti i bili ste nezadovoljni.

Što znači sanjati NESREĆU?

– Sanjarica NESREĆA –

Snovi o nesreći mogu biti dvojaki. Možete:

  1. sanjati NESREĆU kao neki nemili događaj, poput sanjati automobilsku nesreću, (prometnu nesreću)
  2. sanjati NESREĆU u smislu BITI NESRETAN, toga da ste sanjali kako ste nesretni, u snu niste imali radosti i bili ste nezadovoljni

Sanjati NESREĆU u smislu nemilih događaja

Sanjati nesreću kao neki događaj poput automobilske nesreće, rušenja dizalice na kojoj radimo, ili bilo kojeg drugog nesretnog slučaja najčešće govori o sumnji u vlastite sposobnosti i odluke. Ovakav san govori kako idemo putem u koji nismo sigurni. Ako ste sanjali kako ste vi sudjelovali u nesreći to je na neki način podsvjesni signal da povećamo oprez s kim se družimo i kakve odluke donosimo. U životu ne treba donositi ishitrene odluke i treba pažljivo preispitati emocije i misli. Da biste točno protumačili na koje životno područje se ovaj san odnosi treba razmisliti o ostalim simbolima iz sna, gdje se dogodila nesreća, da li je bila automobilska, avionska, možda moreplovstka i treba potražiti tumačenje i tih simbola. Na primjer sanjati nesreću na vodi, moru ili oceanu obično simbolizira nezadovoljstvo i indicira probleme u emotivnom životnom polju. Nakon takvog san trebalo bi ponovno razmisliti o svome ponašanju u ljubavnim i društvenim odnosima i prema osobama do kojih nam je stalo.

Sanjati kako ste vidjeli nesreću, ali niste u njoj sudjelovali govori o tome kako se povlačite u sebe i kako u vama bujaju strahovi da ćete biti povrijeđeni ili strahovi od neuspjeha.

Sanjati NESREĆU, BITI NESRETAN u snu

Sanjati kako ste nesretni treba interpretirati u smislu potencijalnih gubitaka. Možda vaš podsvijet vidi već naznake nekih stvari koje su krenule krivo, pa snovima da ste nesretni vas pokušava pripremiti. Ovakav san je zapravo suosjećanje samih sa sobom. Sanjati nesreću simbolizira određene prepreke, gubitak nečega što vam je važno ili nekih briga. Ali s dobre strane svaki gubitak otvara vrata za nove početke, za promjene, te nam sugerira da bi čovjek trebao prihvatiti ono što mu sudbina nosi, jer kolo sreće se okreće, te ono što nam se danas čini kao loša stvar i gubitak, već sutra će se pokazati kao pokretač nečega dobrog.

Svatko ponekad ima loš dan, loš tjedan, a ponekad nam se čini da smo u lošem razdoblju koje nikako da prođe. Međutim, moguće je preokrenuti momentum onoga što se naziva loša sreća svojevoljnim akcijama. Ključ je u tome da kada nam se zaredaju loše stvari umjesto da paničarom, tražimo rješenja. Ako se ne prepustite depresiji i usredotočite se na ono što možete napraviti, a ne ono što ne možete, napravit ćete zaokret. Nezgode i nesreće čine ljude nesigurnima u same sebe i stvaraju im osjećaj gubitka kontrole, međutim, onog trenutka kada krenete vraćati kontrolu nad onim što možete uvidjet ćete kako se sve mijenja i dolazi do zaokreta.

Zbog toga su snovi o nesreći podsjetnik kako ne možemo sjediti i prepustiti se negativnim okolnostima nego pozitivnim stavom trebamo činit ono što možemo. Okrenite se pozitivnim koracima koje možete napraviti. Povežite se s članovima obitelji i prijateljima koji imaju pozitivan stav i koji vas mogu motivirati da se pokrenete. Pozitivan stav pomoći će vam da se oporavite od bilo kakvog događaja brže nego što mislite da možete.

Svaki put kada se uvlačimo u priču o vlastitoj lošoj sreći i nemoći samo pogoršavamo stvari, ono što nam treba je vjera da možemo promijeniti bilo što, te odlučnost da krenemo mijenjati malo po malo, korak do korak, dok ne stignemo do željenog cilja.

Sanjati NESREĆA

Sanjarica (sanovnik) predstavlja smjernicu kako biste lakše razumjeli snove. Ona je putokaz, ali vi morate čitati i shvatiti simbole iz snova na osoban način. Samo tako snovi će vam pomoći pri vašoj potrazi.