Sanjati AUTOMOBILSKU NESREĆU – detaljno tumačenje –

Što znači sanjati AUTOMOBILSKU NESREĆU

– Sanjati AUTOMOBILSKA NESREĆA –

Sanjati automobilsku nesreću može sugerirati određeni strah od vožnje, posebno kod osoba koje su tek počele voziti automobil, te ih u tom slučaju treba prvenstveno gledati kroz to da se strah koji imaju u stvarnom životu prenio i na san. Slično je i ako ste gledali ili čitali vijesti o nekoj automobilskoj nesreći. U tim slučajevima san o automobilskoj nesreći nema neko dublje značenje nego se reflektira vaš strah ili informacije koje ste obrađivali.

Sanjati automobilsku nesreću može biti znak određenog razočarenja ali strah od određenih promjena.

Sanjati automobilsku nesreću u kojoj ste vi vozač koji je skrivio nesreću znak je određenih žaljenja, krivnje, pa čak i svjesnosti da ste određene stvari napravili pogrešno, te da vas je strah kakve će to posljedice imati. To uglavnom nema veze zaista s vožnjom automobila nego s drugim aspektima života. Kao što se pitate da li ste mogli izbjeći automobilsku nesreću da ste pažljivije vozili tako se pitate i da li ste trebali biti pažljiviji u stvarnom životu i ne napraviti pogreške koje ste napravili.

Sanjati automobilsku nesreću zbog određenih loših uvjeta na cesti, posebno smanjene vidljivosti znak je da u stvarnom životu usporite i preispitate informacije koje imate prije donošenja odluke.

Sanjati automobilsku nesreću u kojoj niste vozač nego suputnik znak je određenog straha u situaciju u kojoj vam se čini da nemate kontrolu. Kao što u automobilu kada ste suvozač nemate kontrolu nego odlučuje netko drugi, tako vas muče određene dileme oko odluka koje donose drugi a da se te odluke tiču i vas.

Sanjati automobilsku nesreću u kojoj je automobil samo površinski zagreben ili s manjom površinskom štetom može govoriti o tome da ćete se suočiti s određenim tračevima, da ćete se morati pravdati da biste zadržali svoju reputaciju.

Sanjati AUTOMOBILSKA NESREĆA

Sanjarica (sanovnik) predstavlja smjernicu kako biste lakše razumjeli snove. Ona je putokaz, ali vi morate čitati i shvatiti simbole iz snova na osoban način. Samo tako snovi će vam pomoći pri vašoj potrazi.

Sanjarica – Nevjerojatno točna sanjarica – abecedno

Tumač snova

Ostavite komentar

*