Sanjati KAUČ – detaljno tumačenje –

Što znači sanjati KAUČ

Što znači sanjati KAUČ?

– Sanjarica KAUČ –

Sanjati kauč generalno gledano govori o tome da je loše razdoblje iza vas. Na kauču se osjećate ugodno i udobno, te i san sugerira da se sada osjećate ugodno i smireno.

Sanjati da ste na kauču koji vam nije udoban s druge strane govori da se još mučite razmišljanjima o problemima i kako ih na najbolji mogući način riješiti.

Snovi o kauču mogu označavati i želju za mirnijim i opuštenijim životom. Mnogi će reći kako je najvažnije da bi proveli miran dan kako započinjemo taj dan. Trebalo bi razmisliti kako započinjemo svoj dan? Da li svaki novi dan započinjemo s osmijehom na licu? Ako ne počinjete tada je vrijeme da napravite neke promjene. Razmislite kako započinjete svoju rutinu. Možda biste se trebali probuditi malo ranije, urediti, kako biste mogli na kauču uživati u jutarnjoj kavi i vijestima, kako biste se pripremili za mirni ostatak dana bez žurbe.

Kada sanjate kauč sve se svodi na udobnost. Jeste li vam ugodno živjeti s onim što nosite na sebi i u sebi? Mnogi ljudi se odijevaju rutinski, onako kao misle da bi trebalo, ali je li vam ugodno u vašoj odjeći? Ako ste u udobnoj i kvalitetnoj odjeći vaš dan će proteći mnogo mirnije i ugodnije. Potrudite se da odjeću ne birate samo po izgledu nego i sastavu materijala i udobnosti tkanina. Ako nosite pravu odjeću i cipele koje vam u potpunosti odgovaraju, vidjet ćete koliko ste samo iz tog razloga manje umorni kada se vratite kući s posla.

Ponekad sanjati kauč može biti i podsjetnik da previše vremena provodite u zatvorenim prostorijama. Ako već ne možete spontano, tada napravite planove da negdje u sredini radnog vremena izađete na otvoreno i prošećete. Napravite i planove da popodneva što više provodite van zatvorenih prostora, a za vikende je najbolje otići negdje u prirodu. Jedan od odličnih načina je da odustanete od automobila i da na posao idete pješke. Vikendi u prirodi pomoći će vam da opustite misli, da se ne osjećate kao da stalno radite, nego da bar jedan dan u tjednu ne razmišljate o poslu, opustite misli i okrenete se nečemu drugom, drugačijem i opuštajućem.

Sanjati kauč može predstavljati i vašu spremnost da situaciju prihvatite takvom kakva jeste, bez da se previše s njom zamarate.

Sanjati da s nekom osobom sjedite na kauču govori o prihvaćanju onoga što vam se dešava pa čak i da se u toj situaciji osjećate ugodno.

Sanjati da spavate na kauču govori o tome da ste trenutno u potrazi za privremenim rješenjima. Kauč nije krevet, ali može poslužiti i kao krevet kada zatreba, upravo tako i san sugerira da ćete pronaći neko privremeno rješenje prije nego što odlučite za konačno, ili dok ne dobijete više informacija kako biste mogli sveobuhvatnije donijeti odluke i pronaći rješenje kojim ćete biti dugoročnije zadovoljni.

Sanjati da pomičete kauč govori o vašem odnosu prema problemima, odnosno da ćete poduzeti sve što treba kako biste riješili situaciju. Pomicanje kauča u snovima govori da ste osoba kojoj nije teško raditi reorganizaciju, mijenjati stvari na koje ste naviknuli, ako mislite da bi vam reorganizacija i novi raspored donijeli više udobnosti ili na neki način olakšali život.

Sanjati da čistite kauč govori o smirenoj situaciji i opuštenosti. Ovakav san kao da govori da se spremate opustiti i odmoriti i da pripremate situaciju da taj odmor bude pravi i bez ometanja, te da u njemu istinski uživate.

Sanjati KAUČ

Sanjarica (sanovnik) predstavlja smjernicu kako biste lakše razumjeli snove. Ona je putokaz, ali vi morate čitati i shvatiti simbole iz snova na osoban način. Samo tako snovi će vam pomoći pri vašoj potrazi.


Komentari

Odgovori

*