Snovi koji upozoravaju na zdravstvene probleme

Snovi koji upozoravaju na zdravstvene probleme

Kažu kako, da bi se prisjetili svojih snova trebate nakon buđenja ostati u istom položaju nekoliko minuta i svjesno se pokušati prisjetiti. A ako želite sebe bolje upoznati kroz snove, trebali biste ih zapisivati po buđenju.

Ovo je pet najčešćih vezanih uz zdravlje. To su snovi koji sugeriraju da nešto s vašim zdravljem ne štima, ili da trebate obratiti pažnju na neki dio svog organizma.

Najčešći snovi vezani uz zdravlje

Kuća

Kuća u pravilu predstavlja vaše zdravstveno stanje. U kavom je stanju kuća koju sanjate u takvom stanju je vaše tijelo. Pa ako je kuća npr. u požaru ili ruševnom stanju to je signal da nešto ne funkcionira kako treba. Kuća, također simbolizira i psihološko zdravlje i svijest, pa na to obratite pozornost.

Automobil

Auto predstavlja vašu sposobnost da napredujete. Najuobičajeniji san vezan uz auto je da nekud krenete s njim i da se usput pokvari. To je signal da ste preopterećeni i da trebate smanjiti stres, a poslove obavljati jedan po jedan. Kvar motora signalizira kako vam je potrebna pauza.

Utapanje

Utapanje (davljenje u vodi) signalizira kako su odgovornosti nadmašile vaše sposobnosti, te doslovno osjećate kao da vas obveze pretapaju. Voda predstavlja vaše emocije, pa ovisno utapate li se u mutnoj ili čistoj vodi, uzburkanoj ili mirnoj, takvo je vaše emotivno stanje.

Krvarenje

Nevažno vidjeli svoju ili tuđu krv, ona predstavlja fizičku energiju. Najčešće signalizira da stavljate previše odgovornosti na sebe. Možda se radi o poslu ili nečemu drugom. U svakom slučaju gubitak krvi u snu, znak je da se trebate zaustaviti i prikupiti snage.

Padanje

Padanje najčešće simbolizira padanje u depresivno stanje. Bez obzira padate li sa zgrade ili niz stube, to je znak da je nešto u vašem životu krenulo loše. Najvjerojatnije još uvijek niste potpuno upali u depresiju, pa ako sanjate da padate dajte sve od sebe da popravite situaciju. Padanje ponekad signalizira i materijalne gubitke.

Tumačenje snova i objašnjenje više pojmova potražite u sanjarici