Sanjati KRV – detaljno tumačenje –

Sanjati KRV

Sanjati KRV

Što znači sanjati KRV

– Sanjati krv –

Sanjati krv na vlastitom tijelu je privlačenje pažnje na neki dio vašeg života. Sanjati da ispirete krv sa tijela simbolizira pokušaj da s opravdate ili pokušate popraviti nešto što vas muči.

Sanjati krv iz usta znak je da ne koristite svoje mogućnosti i da biste se trebali usmjeriti. Trebate raditi na onome što želite i osposobiti se da lakše ostvarite svoje ciljeve.

Sanjati nečiju krv na nekom drugom znak je da mislite da ta osoba, ili neko na koga vas ta osoba karakterom ili imenom podsjeća, treba vašu pomoć.

Sanjati krv ponekad je i simbol završetaka nekih životnih faza. Neke stvari smo priveli kraju i vrijeme je za promjene na bolje. Krv simbolizira život u nama. Sanjati krv stoga se tumači tako da shvatite kako u vama još uvijek ima snage i života za sve što želite i ostvarenje vlastitih ideja, zamisli i planova.

Ponekad krv možemo sanjati jer nismo izliječili neke stare duševne rane, možda čak i one iz djetinjstva, a koje je naša podsvijest ponovno aktualizirala. Svi događaji iz djetinjstva jako su bitni za našu ukupnu osobnost, sjećanje na njih na su potpunosti oblikuje. Neki nas oblikuju na vrlo praktičan način, donoseći nam priliku da razvijamo neku vještinu, otkivamo talente ili pokažemo svoje interese. U svemu tome izgrađujemo svoj karakter i pravimo prve korake na našoj životnoj stazi. Međutim, ponekad neka iskustva iz djetinjstva ili mladosti znaju ostaviti dublji trag kojem nikako ne dopuštamo da zacijeli. Zbog nekih doživljaja ili situacija iz djetinjstva možda imamo problema s povjerenjem, sa zbližavanjem ili strahom od napuštanja. Možda imamo strahove od pokretanja novih projekata, strahove od novih situacija ili možda općenito neke životne strahove. Sanjati krv, podsvjesni je signal koji nam šalje naše tijelo, da se trebamo pozabaviti nekim problemima i životnim ranama koje nikako da zarastu. Ovakav san ujedno je i podsjetnik da je u nama samima i moć da zaliječimo te rane i krenemo iscijeljeni naprijed.

Sada kada ste mudriji i pametniji, odrasla osoba imate mudrost i snagu da zaliječite u potpunosti ono što je otvorena rana već godinama. Sanjati krv podsjetnik je kako smo još uvijek povrijeđeni ili kako na neki način patimo, te da je došlo vrijeme da se zaliječimo i krenemo potpuni dalje. Bez obzira koji je vaš problem, poteškoća ili rada, sada je vrijeme da na to pogledate iz drugačije perspektive, procesuirate, pređete preko toga, oprostite i krenete dalje. Sada imate mudrost sagledati sve kao odrasla osoba i ponuditi sami sebi utjehu, te pokazati razumijevanje za svoje osjećaje koje nosimo sa sobom iz prošlosti.

Život nam sada nudi priliku da zaliječimo otvorene rane, kako bismo se mogli usredotočiti na jednostavnije i ugodnije životne stvari. Budete li ignorirali ono što vas muči, ono će se i dalje vući poput teškog tereta u vama, te nastaviti crpiti vašu energiju i sprečavati vas da živite zadovoljan i ispunjen život.

Većina ljudi se uzruja kada sanja krv i takav san kod njih izaziva negativne pretpostavke i strahove. Međutim to je pozitivan san koji nas podsjeća kao možemo izliječiti ono povrijeđeno u nama kako bismo dalje nastavili sretniji i duhovno bogatiji. Krv s jedne strane simbolizira ono povrijeđeno u nama, a s druge strane sanjati krv signal je da smo živi, da ona još uvijek teče u našim venama i da trebamo živjeti punim plućima. Krv predstavlja život sam po sebi. Sve ono živio u nama i ono za što smo još uvijek sposobni.

Sanjati KRV

Sanjarica (sanovnik) predstavlja smjernicu kako biste lakše razumjeli snove. Ona je putokaz, ali vi morate čitati i shvatiti simbole iz snova na osoban način. Samo tako snovi će vam pomoći pri vašoj potrazi.

Ostavite komentar

*