Sanjati KUĆU – detaljno tumačenje –

Što znači sanjati KUĆU

Što znači sanjati KUĆU

– Sanjarica KUĆA –

Sanjati kuću općenito predstavlja nutrinu osobe koja sanja. Kuća u snovima predstavlja unutarnje ja. Stoga treba obratiti pažnju kakva je kuća, kakav je dojam i osjećaj o kući u snu. Izgled kuće simbolizira dojam osobe o sebi samoj, te san treba interpretirati na takav način.

Sanjati nepoznatu kuću znak je određenih promjena, ali i da se osoba u tome ne snalazi, odnosno da u svemu sama sebe ne prepoznaje. Ovakav san otkiva životnu fazu nesigurnosti kada netko nije siguran ni što se od njega očekuje ni što treba napraviti.

Sanjati neurednu kuću znak je da treba organizirati prioritete, želje i planove. San sugerira da postoji osjećaj zbunjenosti i da je teško odrediti prioritete niti kako se prema svemu tome postaviti. Nered u kući koju se sanja predstavlja nered u osobi, potrebu organiziranja razmišljanja o ciljevima, preslaganju prioriteta. Treba razmisliti što raditi i gdje netko želi biti u dogledno vrijeme i kako to ostvariti.

Sanjati veliku lijepu kuću znak je dobrog osjećaja, da se stvari razvijaju u pozitivnom smjeru i zadovoljstva smjerom u kojem sve ide. Velika i lijepa kuća simbolizira pozitivne osjećaje i zadovoljstvo stvarima kakve jesu. Ovakav san govori o zdravom samopouzdanju, a sanjaju ga obično osobe koje su zadovoljne vlastitim životom.

Sanjati preseljenje, promjenu kuće znak je promjena. Treba nešto promijeniti kako bi se bilo zadovoljniji životom. Preseljenje simbolizira potrebu za više vremena za sebe, prijatelje ili novi hobi. Ovaj san ne govori o tome kako netko nije zadovoljan stanjem kakvo trenutno jeste, nego potrebu za novim stvarima i da se popravi život.

Slično tumačenje ima i san u kojem se kuća mijenja. Sanjati promjene na kući znak je promjena koje se dešavaju u životu, a s kojima se teško nositi ili osobe ne znaju kako im se prilagoditi.

Sanjati kuću iz djetinjstva znak je razmišljanja o prošlosti i pokušajima da se povežu neki aspekti života koji su tada bili. Može biti znak da nekome nedostaju određene osobe, ali i da se pokušava sjetiti što je tada bilo bitno i usporediti s onim danas kako bi se unaprijedio život. Stvari se mijenjaju, no ovakav san vraća sjetu na to kako je nekad bilo. S tim da to može biti i način na koji može potaknuti da se shvati što je tada bilo dobro, a što sada, da usporedbom se vidi koje su stvari bitne i kojima se treba više baviti.

Sanjati praznu kuću znak je određenog nezadovoljstva i praznine. Možda je vrijeme za neke promjene, da se više vremena odvoji za stvari i osobe koje su bitne. Sanjati praznu i tamnu kuću može govoriti o anksioznom stanju i bezvoljnosti.

Sanjati napuštenu kuću znak je razmišljanja o prošlosti, o osobama, stvarima i događajima koji su bili svakodnevnica, ali ih više nema. Sanjati praznu kuću donekle je odraz nostalgije no i znak spremnosti da se krene naprijed.

Sanjati staru kuću govori također o prošlosti i onom što ste je već proživljeno i priziva sjećanja iz prošlosti. Možda neke stvari ne se ne mogu pustiti jer se i dalje žele ili su potrebne u životu, no ponekad je jasno da sve ide naprijed i da se više ne može vratiti na staro. Ovaj san sugerira da se treba okrenuti budućnosti i onom što je ispred.

Sanjati novu kuću znak je promjena i novih stvari ispred. Snovi o novoj kući simboliziraju spremnost da se prihvate promjene i nove stvari koje dolaze.

Sanjati KUĆA

Sanjarica (sanovnik) predstavlja smjernicu kako biste lakše razumjeli snove. Ona je putokaz, ali vi morate čitati i shvatiti simbole iz snova na osoban način. Samo tako snovi će vam pomoći pri vašoj potrazi.


Komentari

Odgovori

*