29. ožujka 2024.

COVERmagazin.com

Suvremeni lifestyle portal: kultura, civilizacija, uspjeh, produktivnost, održivost, priroda, okoliš, vrijednosti, folklor, običaji, baština, tradicija, inspiracija za zdravu prehranu i mnogo više.

Sanjati KOSU – detaljno tumačenje –

Sanjati kosu je relativno uobičajeno te može imati vrlo različita značenja. Bitno je uzeti u obzir cijeli kontekst koji ste sanjali...

Što znači sanjati KOSU

Što znači sanjati KOSU

– Sanjati kosu  –

Sanjati kosu je relativno uobičajeno te može imati vrlo različita značenja. Bitno je uzeti u obzir cijeli kontekst koji ste sanjali.

Snovi o kosi oni su snovi čije se značenje pojačava što u stvarnom životu o toj temi manje razmišljate. Ako u posljednje vrijeme intenzivno tražite frizuru, razmišljate o promjeni frizure, boje kose ili općenito se vi ili netko vama blizak susreće sa zdravstvenim problemima vezanim uz kosu, tada kosa u snovima nema izraženo značenje.

Najveći značaj za stvari život snovi o kosi imaju kada zapravo o njoj ne razmišljamo puno u stvarnom životu. Kada razmišljamo o kosi na dnevnoj bazi, a nakon toga je sanjamo, takav san samo je refleksija naših dnevnih misli, te je zapravo način na koji mozak preslaguje informacije s kojima smo se susretali prethodnih dana.

Sanjati da ste vidjeli kosu, ali bez nekog konteksta ili povezane situacije znak je senzualnost i zadovoljstva. Kosa je senzualan i ženstven simbol u snovima, a muškarcima simbolizira i strast.

Sanjati zapetljanu kosu sugerira na zbunjenost. Sanjati zapetljanu kosu znak je konfuzije u stvarnom životu, ili ne znate što točno želite, ili se ne snalazite u trenutnoj situaciji.

Sanjati da režete kosu odnosno sanjati šišanje kose znak je promjena. Sanjati šišanje znak je da vas očekuju promjene koje ćete vjerojatno sami inicirati. Vaša podsvijest već uočava signale i zna da je promjena nužna, a i vi ćete na svjesnoj razini uskoro shvatiti potrebu promjene.

Sanjati da režete kosu sugerira da ste niste dovoljno jaki da se borite s nastalom situacijom, da mislite da se trebate prepustiti umjesto da nešto poduzmete.

Sanjati da vam netko šiša kosu tj. sanjati da vam netko drugi reže ili skraćuje kosu govori o vašem odnosu prema osobi koja vam reže kosu, da vas možda ta osoba kritizira te da se zbog toga osjećate ranjivo. Također ovaj san može imati pozitivno značenje da ste spremni nešto poduzeti i da ste spremni mijenjati nastalu situaciju.

Sanjati da radite ili da vam netko drugi radi velike promjene na kosi, da ste promijenili stil i frizuru, sugerira želju za promjenama u stvarnom životu, te da trebate promijeniti pristup prema određenim stvarima. Kao što šišanje predstavlja određenu promjenu tako i san sugerira da želite promjene u životu.

Sanjati da bojite kosu – sanjati farbanje kose sugerira da niste sigurni i da vam treba pomoć sa strane, savjet ili drugačiji pogled na trenutnu situaciju.

Sanjati da perete svoju kosu dobar je znak koji sugerira uspjeh.

Sanjati da imate prljavu kosu sugerira osjećaj manje važnosti, te da se ne osjećate dorasli situaciji u kojoj se nalazite.

Sanjati da češljate kosu sugerira da ste se spremni riješiti nagtivnih misli i prošlosti te da je vrijeme da se više okrenete budućnosti.

Sanjati kratku kosu sugerira  želju za promjenama.

Sanjati dugu kosu znači da ste smirena osoba koja se može nositi problemima.

Sanjati da gubite kosu – sanjati ispadanje kose znak je zabrinutosti za neke aspekte u životu na koje mislite da ne možete utjecati.

Sanjati svoju sijedu kosu znak je mudrosti i znanja, te da bi se moglo desiti nešto u privatnom životu vezano uz vaše znanje i iskustvo. To može biti da netko treba vaš savjet jer vas cijeni, ali može se odnositi i na napredovanje jer imate znanje i iskustvo.

Sanjati crnu kosu – sanjati da vi imate crnu kosu znak je potisnutih emocija. Sanjati da netko drugi ima crnu kosu sugerira da vam je ta osoba pomalo mistična i da je ne razumijete najbolje.

Sanjati crvenu kosu signalizira negativno razmišljanje i negativnost prema mnogim stvarima.

Sanjati KOSA

Sanjarica (sanovnik) predstavlja smjernicu kako biste lakše razumjeli snove. Ona je putokaz, ali vi morate čitati i shvatiti simbole iz snova na osoban način. Samo tako snovi će vam pomoći pri vašoj potrazi.