Sanjati NERED / NEUREDNU KUĆU – detaljno tumačenje

17. studenoga 2020. 0 By COVERmagazin

Što znači sanjati NERED U KUĆI / NEUREDNU KUĆU

Što znači sanjati NERED U KUĆI / NEUREDNU KUĆU

– Sanjati nered u kući – neurednu kuću-

Snovi o neredu nisu neobični, te su vrlo česti kod ljudi. Obično točno simboliziraju osjećaje kakvi se javljaju i u snu.

Sanjate li nered u kući ili neurednu kuću, to znači da se zaista morate organizirati i posložiti prioritete.

Kuća predstavlja naše zdravlje i našu osobnost, pa ako sanjate nered u kući, to zapravo znači da u vama postoji psihološki nered koji trebate riješiti.

Snovi o neurednom domu simboliziraju kako ste radi nečega postali neorganizirani, te pomalo dezorijentirani, a sve to skupa može rezultirati neželjenim posljedicama, pa se trebate smiriti dok još uvijek nema nekih posljedica.

Također, nered u kući može biti povezan s vašim navikama trošenja. Vjerojatno nemate kontrolu nad svojim novčanikom, te ne znate ni koliko trošite ni kako stojite s novcima. Vrijeme je da organizirate budžet te da se prilagodite svojim mogućnostima i trenutnoj situaciji.

U nekim situacijama nered u stanu može biti i pozitivan. Ako ste osoba koja ne može podnijeti neurednost, te vam već prljavo suđe u sudoperu stvara veliki pritisak tada su snovi o neurednom domu zapravo snovi o stabilnosti u životu. Tada nered u domu znači da ste uspjeli pronaći ravnotežu, te da ste trenutno zadovoljni razvojem situacije.

Kako biste što preciznije interpretirali svoj san trebate uzeti u obzir i druge simbole koje ste sanjali. Gdje je bio najveći nered? Kakav je bio vaš stav u snu prema neredu? Kako ste se osjećali, te jeste li krenuli raščišćavati nered? Sve su ovo stvari koje će vam pomoći da bolje interpretirate ovaj san.

Kao što je već spomenuto kuća u snovima simbolizira vašu dušu i vaš život. Ako sanjate nered u spavaćoj sobi, to se zapravo odnosi na nered u vašem intimnom i ljubavnom životu. Ako sanjate kako je tavan neuredan, to se može odnositi kako trenutno intelektualno niste s nekim stvarima načistu. Ako sanjate kako vam je kuhinja neuredna, trebali biste razmisliti o svojoj prehrani. Nered u dnevnom boravku govori o tome u kakvom su stanju vaši društveni odnosi, dok nered u kupaonici govori o blokiranim i zagušenim emocijama.

Ako sanjate da raščišćavate nered prema nekim teoretičarima to nema dublje značenje, nego je tek signal da vaš mozak raščišćava nepotrebne informacije tijekom sna. Tijekom tog procesa mozak može povlačiti različite slike, pa tako i nereda u kući.

Sanjati NERED

Sanjarica (sanovnik) predstavlja smjernicu kako biste lakše razumjeli snove. Ona je putokaz, ali vi morate čitati i shvatiti simbole iz snova na osoban način. Samo tako snovi će vam pomoći pri vašoj potrazi.

Sanjarica – Nevjerojatno točna sanjarica – abecedno

Tumač snova