Sanjati OSMRTNICU – detaljno tumačenje –

Što znači sanjati OSMRTNICU

Što znači sanjati OSMRTNICU

– Sanjarica OSMRTNICA –

Snovi o osmrtnici mogu biti zaista zastrašujući snovi, jer većina osoba strahuje od smrti i svega što je obilježava.

Većina ljudi ne voli ni vidjeti ni čitati ništa vezano uz smrt. Međutim, snovi o vlastitoj osmrtnici su zapravo pozitivni snovi. Oni govore o tome kako ste prošli kroz određenu fazu života i kako ste spremni krenuti s novim počecima. Sanjati svoju osmrtnicu simbol je nove životne faze. Nikad nije loš simbol. Može biti izazova, ali je simbol pokretanja i kretanja unaprijed, a time i napretka. Sanjate li da vidite  svoju osmrtnicu negdje ili je vidite u novinama, nema razloga za strah. Dopustite sebi da procesuirate promjene, jer vas ovaj san podsjeća da ćete tranziciju prema sljedećoj fazi života prijeći mnogo lakše nego što mislite.

Osmrtnice u snovima podsjetnik su kako vas strahovi ne bi trebali sprečavati da uvijek idete naprijed.

Ako želite voditi uspješan život, jedan od glavnih zadataka je naučiti izdići se iznad strahova i djelovati s dovoljno hrabrosti. Živjeti sa spoznajom da život nema garancija, te da je svaki potez rizik, Život bez rizika ne postoji. Život samo po sebi je rizik. Nitko od nas nema zagarantirano čak ni sutra. Samo je pitanje hoćete li vi upravljati strahom ili ćete dopustiti da strah upravlja vama. Što postanete skloniji promjenama, što više vježbate djelovanje unatoč strahu, to će vas manje strah metati. Umjesto da vas strah sputava, izaziva stres i brine, mogli biste naučiti gledati preko straha. Izdići se iznad straha i umjesto straha vidjeti nove potencijale i nove prilike.

Možda mislite kako nemate dovoljno hrabrosti za djelovanje, ali hrabrost je vrlo slična strahu. Ako čekate da skupite dovoljno hrabrosti za neki potez mogli biste čekati zauvijek. Ako to dopustite vaš mozak može smisliti milijun razloga zbog kojih ne biste trebali djelovati i što sve može krenuti krivo. Ponekad ćete nešto napraviti samo zbog toga što morate. Drugi put će to biti pitanje vašeg odabira, ali pitanje koje sebi uvijek postavljate jeste želim li ići naprijed ili zaglaviti tu gdje jesam. Budući da je promjena neizbježna, ostati baš u istoj točci ne možete, ostaje pitanje želite li sami kontrolirati svoju sudbinu ili želite pustiti da strahovi i ograničenja upravljaju vama. Ili ćete vi donijeti odluku ili će je donijeti okolnosti za vas.

Ne postoji osoba na svijetu koju nikad nije ničega strah, razlika je samo upravljamo li mi svojim strahovima ili oni upravljaju nama. Strahove bi trebali iskoristiti kao poticaj koji će nas motivirati na djelovanje. Što češće vježbate djelovanje unatoč strahu, to će vam takav obrazac ponašanja postajati prirodniji. Kada vježbate djelovanje unatoč strahu ne morate vježbati s nekim životnim pitanjima, započnite s malim koracima. Započnite s koracima koji će vas izvući iz vaše zone ugode. Iskušajte nešto novo ili učinite nešto staro na novi način. Svaki dan pobijedite jedan strah i učinite nešto drugačije i novo, savladajte bar jedan vlastiti strah.

Sanjati nečiju tuđu smrtovnicu simbolizira neke poteškoće u obitelji ili gubitak novaca kod bliskih osoba. Također, sanjati smrtovnice nekih drugih osoba može simbolizirati kako su pred vama neki nelagodni poslovi za koje se očekuje da ćete ih morati odraditi.

Sanjate li osmrtnicu osobe koju dobro poznajete ili člana obitelji to pretkazuje promjene u ljubavnom životu te osobe.

Snovi uz osmrtnice uvijek se vežu uz promjene koje su neizbježne, ali strahove koje treba nadvladati kako bismo se bolje nosili s tim promjenama.

Sanjati OSMRTNICA

Sanjarica (sanovnik) predstavlja smjernicu kako biste lakše razumjeli snove. Ona je putokaz, ali vi morate čitati i shvatiti simbole iz snova na osoban način. Samo tako snovi će vam pomoći pri vašoj potrazi.


Komentari

Odgovori

*