29. ožujka 2024.

COVERmagazin.com

Suvremeni lifestyle portal: kultura, civilizacija, uspjeh, produktivnost, održivost, priroda, okoliš, vrijednosti, folklor, običaji, baština, tradicija, inspiracija za zdravu prehranu i mnogo više.

Sanjati ZALJUBLJENOST  – detaljno tumačenje –

Što znači sanjati ZALJUBLJENOST

Što znači sanjati ZALJUBLJENOST?

– Sanjarica ZALJUBLJENOST –

Sanjati zaljubljenost u osnovi sugerira ljubavne probleme, ali i da je pred vama bolje poslovno razdoblje i uspjeh na poslu.

Često snovi o zaljubljenosti mogu biti rezultat zaljubljenosti u stvarnom životu koja se potom reflektira u snu. Isto tako, potreba za ljubavi i želja da se zaljubimo može se reflektirati na san, te tada osoba sanja da je zaljubljena. Takav san je samo odraz želje u stvarnom životu te nema neko dodatno značenje. Isto tako ovakav san se može pojaviti kada se još niste zaljubili, ali biste željeli biti zaljubljeni.

Ukoliko intenzivno tražite partnera ili razmišljate o tome, kao i kada ste zaljubljeni i to zauzima bitan dio vašeg života, odnosno dosta o tome razmišljate tada snove treba tumačiti kao odraz želja i stvarnosti.

Sanjati da nekom izjavljujete ljubav predstavlja neka ugodna iznenađenja u narednom razdoblju.

Sanjati da ste zaljubljeni u osobu koju ste poznavali često sugerira razmišljanje o prošlosti, što ste mogli napraviti, što ste ili niste napravili. Da ste neke stvari napravili drugačije kako bi sada izgleda vaš život. No, ovaj san nema ni pozitivan ni negativan predznak. Može se pojaviti i kada ste zadovoljni u životu, te podsvjesno preslažete događaje kako ste do toga došli, kao i kada niste zadovoljni, a u tom slučaju u snu razmišljate o propuštenim prilikama.

Snovi o zaljubljenosti javljaju se u razdobljima kada radimo “preslagivanje” života, onoga što smo ostvarili, a što još uvijek nismo.

Jedna od najvećih životnih pustolovina, a možda i najvažnija je otkriti tko smo i što radimo na ovom svijetu. Baš zbog toga, s vremena na vrijeme mnogi ljudi se zaustave, kako bi pronašli odgovor na ova dva pitanja. Otkrivanje samoga sebe u modernom svijetu može se činiti kao gubitak vremena, možda i egocentričan cilj, ali je zapravo nesebičan proces koji ima svoje korijene u svemu što činimo na svakodnevnoj bazi. Da bismo sretno kročili kroz svijet moramo znati tko smo i kuda idemo. Otkrivanje odgovora na ova dva pitanja uključuje skidanje slojeva i razotkrivanje vlastite osobnosti. Odgovorom na ova dva pitanja otkrivamo svoju osobnu moć.

Da bismo otkrili tko smo i kuda idemo trebamo otkriti smisao vlastite prošlosti. Moramo imati svoju vlastitu priču koja je započela negdje davno, a mi je nastavljamo pisati. Ne definira nas samo ono što smo radili nego i ono što nam se dogodilo. Neriješene traume iz prošlosti definiraju tko smo. Možemo ih vući za sobom poput tereta ili ih možemo procesuirati, pomiriti se s tim što se dogodilo, izvući pouku i nastaviti pričati svoju priču u novom smjeru. Pričanje priče o vlastitom životu, ili bolje rečeno ako možemo o sebi ispričati priču od početka do sadašnjeg trenutka kao jednu povezanu cjelinu pomoći će nam donositi bolje odluke.

Zaljubljenost i ljubav su jedan poseban aspekt našeg života, ali sanjati zaljubljenost i snovi o ljubavi, zapravo govore o cjelokupnom našem životu, nisu preslika ljubavnog života kako bismo na prvi tren pomislili. Ponašanje i okruženje u kojem smo odrasli ima ogroman utjecaj na naše ponašanje, da bismo shvatili svoj životni put, trebamo znati mnogo toga o svome životu čak od najranijih trenutaka. Iako može biti bolno, treba uvijek gledati u izvore ponašanja, posebno ako imamo neke obrasce ponašanja koji nas ograničavaju. Kada pokušavamo skriti svoje iskustva iz prošlosti ili ih zaboraviti, ponašat ćemo se izgubljeno. O prošlosti ne treba razmišljati svakodnevno, a posebno ne živjeti u prošlosti, ali prošlost nas definira, te je ne treba ni skrivati.

Sanjati ZALJUBLJENOST

Sanjarica (sanovnik) predstavlja smjernicu kako biste lakše razumjeli snove. Ona je putokaz, ali vi morate čitati i shvatiti simbole iz snova na osoban način. Samo tako snovi će vam pomoći pri vašoj potrazi.