19. travnja 2024.

COVERmagazin.com

Suvremeni lifestyle portal: kultura, civilizacija, uspjeh, produktivnost, održivost, priroda, okoliš, vrijednosti, folklor, običaji, baština, tradicija, inspiracija za zdravu prehranu i mnogo više.

Što strana na kojoj pravite razdjeljak kose govori o vama

Iako svi znamo kako je prebacivanje kose s jedne strane na drugu vrlo lako, isto tako znamo i da većina osoba uvijek i češće bira jednu stranu nego drugu.

Što strana na kojoj pravite razdjeljak kose govori o vama

Što strana na kojoj pravite razdjeljak kose govori o vama

Iako svi znamo kako je prebacivanje kose s jedne strane na drugu vrlo lako, isto tako znamo i da većina osoba uvijek i češće bira jednu stranu nego drugu. Bez obzira radilo se o navici, tipu frizure ili slučajnom odabiru, stručnjaci kažu kako strana na kojoj nosite razdjeljak dosta govori o vašoj osobnosti.

Neki sociolozi imaju teoriju, da strana na kojoj nosite razdjeljak reflektira koju stranu mozga preferirate koristiti – desna strana – kreativno razmišljanje vs. lijeva strana – logičko razmišljanje.

Imate razdjeljak na lijevoj strani

Osobe koje nose razdjeljak na lijevoj strani vole koristiti svoju inteligenciju. Vole promišljati o problemima i tražiti praktična rješenja.

Imate razdjeljak na sredini

Osobe s razdjeljkom na sredini glave čine se kao umjerene osobe. To su osobe koje bi voljele voditi uravnotežen život gdje će im jednako prioritetno biti i društvo, posao i obitelj.

Imate razdjeljak na desnoj strani

Osjetljiva ste i kreativna osoba. Više se oslanjate na srce nego na argumente. Težite slobodi duha, ne volite planove, a međuljudski odnosi su vam jako bitni, posebno ljubavni i obiteljski.

Vezano :

Crte lica

Umijeće čitanja crta lica i tijela [ SELFHELP ]

Kosa

PROBLEMI S KOSOM – 30 rješenja za učestale probleme s kosom