20. travnja 2024.

COVERmagazin.com

Suvremeni lifestyle portal: kultura, civilizacija, uspjeh, produktivnost, održivost, priroda, okoliš, vrijednosti, folklor, običaji, baština, tradicija, inspiracija za zdravu prehranu i mnogo više.

JADRANKA VRHOVEC SVEČANO OTVORILA NOVO KRILO TVRTKE JADROMEL I PROSLAVILA ROĐENDAN UZ NASTUP ANE RUCNER I VLADE KALEMBERA

Jedna od najuspješnijih domaćih poduzetnica, Jadranka Vrhovec, ovog je vikenda svečano otvorila novo krilo svoje tvrtke Jadromel doo Križevci, te ujedno proslavila i svoj 38. rođendan...

JADRANKA VRHOVEC SVEČANO OTVORILA NOVO KRILO TVRTKE JADROMEL I PROSLAVILA ROĐENDAN UZ NASTUP ANE RUCNER I VLADE KALEMBERA

Jedna od najuspješnijih domaćih poduzetnica, Jadranka Vrhovec, ovog je vikenda svečano otvorila novo krilo svoje tvrtke Jadromel doo Križevci, te ujedno proslavila i svoj 38. rođendan!

Iako je zbog epidemioloških mjera broj okupljenih na prigodnoj svečanosti morao biti ograničen, uzvanici koji su prisustvovali otvorenju novog dijela tvrtke koja proizvodi poznate dodatke prehrani brenda Jadrankina otopina i Jadrankina formula imali su priliku razgledati novootvorene urede tvrtke u centru Križevaca, ali i uživati u vrhunskoj glazbi.

Naime, kao posebno iznenađenje za sve uzvanike, na otvorenju su zajednički zasvirali i zapjevali naša virtuozna čelistica Ana Rucner i Vlado Kalember. Nakon što su Jadranki Vrhovec čak dva puta otpjevali „Sretan rođendan“, ovaj fenomenalni glazbeni duo zasvirali su energični čardaš, pa nastavili svirku s popularnim „Čaje šukarije“, a uz još nekoliko skladbi, uzvanike je dodatno oduševio Vlado Kalember koji je otpjevao svoje velike hitove „ O, Ana“ i „Vino na usnama“.

„Uz ovu glazbenu čaroliju s kojom sam proslavila svoj 38. rođendan, ponosna sam da smo ovu godinu započeli s novim uspjesima i širenjem naše tvrtke. Protekla je godina za JadroMel doo bila jedna od uspješnijih, a uz sadašnjih 16 dodataka prehrani i kozmetičkih proizvoda s kojima smo prisutni na hrvatskom tržištu, izašli smo i na regionalno i EU tržište. Trenutno svim našim klijentima mogu najaviti da intenzivno radimo na novoj formuli D vitamina s kojom ćemo uskoro izaći na tržište, a tijekom 2021. od nas mogu očekivati nove, prirodne proizvode, koji svi nastaju ovdje u Hrvatskoj, u mojim rodnim Križevcima“, prokomentirala je Jadranka Vrhovec na svečanoj proslavi. Uz rođendanske čestitke, tridesetosmogodišnjoj poduzetnici uzvanici su ujedno čestitali i na očekivanju prinove, a od buduće mame, tijekom rođendanskog slavlja, nije se odvajala njena kćer Melani koja će početkom lipnja dobiti sestru.

Inače, uz z najavljeni D vitamin koji će se pojaviti pod brendom Jadrankina formula, i koji će zasigurno vrlo brzo postići sjajne prodajne rezultate, Jadranka Vrhovec osvrnula se tijekom proslave i na njene proizvode koji su trenutni rekorderi prodaje u Hrvatskoj, ali i šire.

„Naši najprodavaniji proizvodi trenutno su Biljni koncentrat bogat jodom, Selen i Magnezijev klorid hexahidrat u spreju. Sjajnu prodaju bilježe i naša dva proizvoda koje smo izbacili krajem protekle godine, a to su imuno buster Beta 1,3/1,6 D-glukan i Beauty Sleep Hyaluron Night Cream Serum, vrhunski kozmetički proizvod za blistavu i zdravu kožu“, zaključila je Jadranka Vrhovec.