Društvene mreže nakon prekida?

22. siječnja 2021. By COVER magazin

Društvene mreže nakon prekida

Društvene mreže nakon prekida?

Nakon prekida dodatni problem mogu biti društvene mreže. Iako ne želite stizat će vam obavijesti o bivšem, slike i aktivnosti u kojima sudjeluje. Kako ga zaboraviti i kako preboljeti prekid kada svako malo na nekoj društvenoj mreži vas nešto podsjeti na njega?

Ako je opcija, prestanite biti prijatelji na društvenim mrežama. No, ako niste sigurni da želite prestati biti prijatelji ili da ga želite prestati pratiti možete isključiti obavijesti o njemu, odnosno da vam ne stižu novosti vezane uz njega.

Dobra ideja je i neko vrijeme se isključiti s društvenih mreža, kako bi ste brže preboljeli prekid.

Sigurno ako želite preboljeti prekid neće pomoći ako vam stižu obavijesti što je bivši objavio ili ako gledate njegove objave, fotografije i izjave na društvenim mrežama. Osim što ćete češće misliti na njega, razmišljat ćete što radi a ukoliko nešto napiše, što je s tim mislio.

Ako je veza završila u dobrim odnosima možda možete ostati prijatelji ili ga i dalje pratiti pratiti na društvenim mrežama, no možete sakriti njegove objave odnosno isključiti obavijesti dok ne prođe razdoblje nakon prekida u kojem vam je još uvijek stalo.

Nemojte provjeravati njegove stranice, kada je bio aktivan, što je objavio ili gdje je bio. Možda vam se čini samo ću se ukratko informirati da znam što se dešava, no ponovno ćete pokrenuti krug razmišljanja o njemu
Nemojte društvene mrže koristiti kako biste objavili prekid, ljudi koji trebaju znati već znaju, te izbjegavajte statuse o bivšem.
Ukoliko ste imali status da ste u vezi, možda je bolja opcija da sada status sakrijete nego da ga javno promijenite jer ćete tako opet privući nove komentare i rasprave na tu temu.

Vezano:

Kako PREBOLJETI PREKID i preživjeti najgoru fazu – 3 najbolje taktike [ LJUBAV ]

DA i NE na društvenim mrežama nakon prekida