20. travnja 2024.

COVERmagazin.com

Suvremeni lifestyle portal: kultura, civilizacija, uspjeh, produktivnost, održivost, priroda, okoliš, vrijednosti, folklor, običaji, baština, tradicija, inspiracija za zdravu prehranu i mnogo više.

Kako osvojiti ovna porukama?

Kada se dopisujete s ovnom imajte u vidu da morate postaviti granice...

Kako osvojiti ovna porukama?

Kada se dopisujete s ovnom imajte u vidu da morate postaviti granice, previše dopisivanje će ga ohladiti, čak i ako se vama čini da je vrlo zanimljivo dopisivanje.

Također, ako ga želite zadržati zainteresiranim, morate mu zadržati fokus.

Ovnovi vole da oni osvajaju, pokažite malo neodlučnosti ili dvosmislenosti.

Nemojte slati previše poruka. Također, ne morate odgovarati odmah, ali nemojte ni previše čekati jer će pomisliti da niste zainteresirani što će ih ohladiti.

Razgovarajte i pišite o onome što on voli, argumentirajte pa čak i raspravljajte. Ali i u tome vodite računa da dopisivanje ne treba trajati dugo. Pratite njegov tempo, s tim da ponekad trebate iskočiti iz rutine. Ako se dopisujete svaki dan u neko vrijeme, jedan dan preskočite bez objašnjenja zbog čega niste mogli.

Nemojte mu direktno reći za što ste zainteresirani, budite dvosmisleni i pobudite maštu ovna. Ovan bi trebao steći dojam da se on želi dopisivati s vama, a ne da vi inzistirate, a da on mora odgovarati.

Ako želite zavesti ovna porukama prije nego što pošaljete poruku svakako razmislite da li je to vaš način zavođenja. Hoćete li nakon nekog vremena požaliti što ste poslali poruku, što ako on uopće ne voli poruke i slanje poruka, te ako ste mu već slali poruke i nije bio zainteresiran za dopisivanje ima li smisla ponovno krenuti s dopisivanjem.

Naravno slanje poruka nosi sa sobom određeni rizik, ali ako niste pretjerali i nikoga ne maltretirate porukama tada trebate uzeti da je to tek obično dopisivanje, koje će možda donijeti rezultate u romantičnom smislu, a možda i neće. Naravno kod slanja svake poruke mislite na svoju reputaciju, te nemojte pisati ili slati ono za što niste sigurni da vam ne smete da se proširi ili javno sazna. Pouke nikad nisu potpuno privatne i uvijek postoji šansa da se na ovaj ili onaj način, da li namjerno ili pogreškom prošire dalje.

Ako želite zavesti ovna porukama važno je da vaše poruke budu koketne, ali da ne otkrivaju previše. Trebate biti otvoreni, razigrani, zabavni i slati intrigantne poruke. Slijedite neagresivan pristup, u kojem će on i dalje imati dojam, kako on osvaja vas, jer takav pristup ne stavlja previše pritiska na njega, te ima veće šanse da poluči uspjeh.

Jedan od načina na koji možete poslati poruku je da započnete s komplimentima. Ako pohvalite nekoga za nešto što je napravio ili ste vidjeli, najveća je šansa da ćete dobiti pristojan odgovor na temelju kojeg ćete moći krenuti dalje u komunikaciju i osvajanje porukama. Naravno pazite da budu iskreni komplimenti i nešto vezano uz interes te osobe, jer ako pretjerujete ili su komplimenti neiskreni to će vaš ovan primijetiti već u prvoj poruci.

Sljedeći korak je produbiti komunikaciju koja će voditi do pisanja o svakodnevnom životu. Trebate pokazati interes za nečiji svakodnevni život i ono što se događa u njemu, kako bi se dopisivanje nastavilo i imalo smisla. Važno je da ne žurite s porukama i ne prekidate nečiji slijed misli. Pokažite se kako dobar „slušač” a on će shvatiti kako pisanje poruka koje šalje vama nije gubljenje vremena.

Jedan korak koji je bitan kod zavođenja ovna porukama je da pokažete razigranost, ali i dvosmislenost riječima. Ako želite nekoga zavesti, nije dovoljno samo pisati i prepričavati ono što vam se događa, morate se igrati riječima, tako da on uspije vizualizirati neke zavodljive kadrove, a zapravo koji se ne odnose na zavođenje. Izazivajte mu maštu, ali uvijek pazite da u tome ne pretjerate.

Kod zavođenja ovna porukama specifično je da uvijek trebate postaviti granicu, jer nametljivošću nećete ništa postići. Ako vidite da vaše taktike nisu učinkovite odmaknite se korak unatrag i pustite ga neka čeka. Na primjer, započnite neku priču, ispričajte je do pola, a zatim ga ostavite neke čeka nekoliko dana bez odgovora.

Pročitajte i: