Ovan – kako zavesti ovna

Ovan – kako zavesti ovna

Ovnove lako možemo prepoznati već na prvi pogled. Njihov izgled je glavni adut, koji uz njihov teatralan nastup ostavlja dojam gdje god se pojavili. Uvijek su veseli, nasmiješeni i optimistični. Kada ovnovi sebi zadaju neki cilj od njega ne odustaju lako. Tako će biti i s vama. Ako mu se sviđate učinit će sve kako bi vas osvojio. Zato je potrebno privući njegovu pažnju, ali nemojte mu izravno pokazati koliko vas zanima, jer on voli izazove. Pustite ga neka vjeruje da on osvaja vas a ne vi njega.

Bez obzira radilo se o muškarcu ili ženi ovnu, poanta je da ovnovi uvijek moraju osvajati.

Pažnju muškarca ovna privući ćete atraktivnim izgledom. Obucite se sexy ali ne i vulgarno. Njegova idealna žena dobro izgleda, a ipak je puna razumijevanja i ljubavi. Rekli bi smo tradicionalan tip žene. Zato obavezno naglasite kako znate i kuhati.

Kad ste ga napokon osvojili bitno je i dalje njemu prepustiti glavnu riječ, ili bar neka živi u tom uvjerenju (ako želite da vas posluša, recite mu da baš to ne smije). Dakle, ponašajte se kao prototip žene s televizijske reklame za juhu, budite dobroćudni, nasmiješeni, slušajte ga, izbjegavajte konflikte s njim, ne dajte mu razlog za ljubomoru jer je izrazito posesivan astrološki znak.

No, ne smijete se uljuljati u rutinu jer njega najviše privlače izazovi i novi počeci. Zato neka vas uvijek iznova mora osvajati. Priređujte mu stalna iznenađenja i neprestanu akciju.

Kako zavesti ovna

Ovnovi se najbolje slažu s blizancima, lavom, vagom.
Najlošija kombinacija je rak, bik i vodenjak.

Ovan – Ovan: 🙁 🙂

Ovan će privući ovna svojim stalnim poticanjem na akciju. Oba partnera vole izazove i osvajanja stoga jedan drugom predstavljaju idealan cilj. No, zbog tih osobina ne ostaju dugo zajedno. Pri prvoj nesuglasici burno reagiraju, tvrdoglavo i energično uvjeravajući drugu stranu u ispravnost svoga stajališta. Dakle, veza ovna s ovnom kratko traje, ali nikad nije dosadna.

Ovan – Bik: 🙁

Ovan i bik nisu dobra kombinacija. Bik je logičan i realan, dakle, dosadan ovnu. Osim toga bik je previše romantičan pa mu ovan nikad neće pružiti dovoljno. Bik ne djeluje dok nema ljubavi, a kod ovna nema ljubavi bez akcije. Teško će pronaći zajednički jezik.

Ovan – Blizanci: 🙂 🙂

Ovo općenito nije loša kombinacija. Česte promjene raspoloženja kod blizanaca ovna zbunjuju, ali i uzbuđuju. Zajedničko im je to što ne vole rutinu, iako je svatko razbija na svoj način, Ovan voli sport, blizanci umjetnost. Ponekad zbog toga izbijaju svađe, ali zbog ne baš dugotrajnog pamćenja i jednog i drugog znaka nesuglasice se brzo zaboravljaju, te oni ostaju dosta dugo zajedno.

Ovan – Rak: 🙁 🙁

Ako neki rak ima mazohističke sklonosti neka si nađe ovna. Iako se rak štiti svojim oklopom hladnokrvnosti, kada dopusti partneru ovnu da uđe ispod tog oklopa istog trena će biti povrijeđen. A ako ga ovan i pokuša razumjeti ovaj će ga svojim zaštitničkim ponašanjem udaljiti od sebe. Također, ovna će nervirati i prevelika zaokupljenost raka svojim snovima i hobijima jer ovan to ne može razumjeti i u tim stvarima vidi samo konkurenciju. Ako i ostanu malo duže u vezi kada rak pođe maštati o zajedničkom životu i obitelji, ovan će se pitati gdje je zaljubljenost nestala i tražit će način za bijeg i nova iskustva.

Ovan – Lav: 🙂 🙂 🙂

Ovan i lav će se dobro slagati sve dok ovan bude hvalio lava, a lav bude imao razumijevanja za ovnove stalne inovativne pothvate. Kako se oba znaka vole raspravljati njima će i nesuglasice biti poticaj u vezi. Samo je bitno da lav pusti ovna da vjeruje kako on uvijek ima pravo. Ovo je dobra kombinacija u svakom pogledu, ljubavnom, prijateljskom i poslovnom.

Ovan – Djevica: 🙂 🙁

Astrološki gledano ovan i djevica su neutralan par. Ako se obostrano potrude i prilagode moguća je i dobra i dugotrajna zajednica. U svemu je najvažnije pronaći zajedničke interese i hobije. Praktičnost i odgovornost djevica doprinosi vezi, dok njihova sitničavost može izluditi ovna, te bi trebali izbjegavati kritizirati ih.

Ovan – Vaga: 🙂 🙂

Ovo je dobra, ali ne dugotrajna kombinacija Ovna privlači šarmantnost i karizmatičnost vage. Vagu će privući izazov i želja da promijeni ovna, ali kada uvidi da to ne uspijeva javljaju se problemi. Vaga ima potrebu da bude ravnopravna, a ovan dominantan. Ipak ukoliko se vaga iskaže kao dobar diplomat, a inače vage to jesu, veza može uspjeti.

Ovan – Škorpion: 🙂 🙁

Od svih veza u ovoj će se najteže pronaći zajednički jezik. Oba znaka su čvrstog karaktera i teško se prilagođavaju ili mijenjaju. Kada se tome doda i izražena ljubomora s obje strane, sklad je teško postići. Međutim, budući da su škorpioni inteligentne osobe, te lako mogu pročitati ovna, ako im je zaista stalo do veze mogu je održati. Ova se veza uvijek nalazi na tankoj liniji između ljubavi i mržnje.

Ovan – Strijelac: 🙂 🙂

Ovnovima i strijelcima je zajednički optimizam i slobodoumnost, kao i tvrdoglavost i nepromišljenost. Ta veza je puna iznenađenja i nikad nije dosadna. Ipak sklonost novim iskustvima strijelaca ponekad je previše i za ovnove. Ako žele ostati u dužoj vezi ovnovi moraju naučiti biti tolerantniji prema neuspjelim pothvatima strijelaca i znati da nakon svakog neuspjeha slijedi novi uspješan pokušaj.

Ovan – Jarac: 🙂 🙁

Jarac, tradicionalan i pouzdan znak odgovara ovnu, zajednička im je želja za nezavisnošću. Ipak, ovnu može smetati njegova prevelika posvećenost karijeri. Jarcu je ovan ponekad prenaporan, a ovna živcira stalni pesimizam jarca.

Ovan – Vodenjak: 🙁

Ovo dvoje brzo će se privući, ali nisu materijal za dužu vezu. Vodenjak je slobodouman i nije konformist. To se sviđa ovnu ali na prijateljima, a ne na partneru. Njemu za vezu ipak treba netko mrvicu tradicionalniji.

Ovan – Ribe: 🙂 🙁

Ovnovi vole dominirati što tolerantnim i prilagodljivim ribama u potpunosti odgovara. Ribama treba netko da se brine o njima, ovan to čini, samo je problem što je ovan sam sebi uvijek na prvom mjestu, te nema sluha i razumijevanja za njene želje. Veza je dobra ako im se želje i planovi podudaraju, ali ribe bi morale, žele li zadržati ovna, postupno se otkrivati kako im bile stalan izazov.