18. travnja 2024.

COVERmagazin.com

Suvremeni lifestyle portal: kultura, civilizacija, uspjeh, produktivnost, održivost, priroda, okoliš, vrijednosti, folklor, običaji, baština, tradicija, inspiracija za zdravu prehranu i mnogo više.

Vatra, voda, zemlja i zrak kao ključ razumijevanja i pronalaska ljubavi

Astrološki elementi - vatra, voda, zemlja i zrak kao ključ razumijevanja i pronalaska ljubavi

Vatra, voda, zemlja i zrak kao ključ razumijevanja i pronalaska ljubavi

Astrološki elementi – vatra, voda, zemlja i zrak kao ključ razumijevanja i pronalaska ljubavi

Jeste li vatreni, zemljani, zračni ili vodeni znak?

Vatra, zemlja, zrak i voda su više nego samo astrološki elementi – oni su ključ razumijevanja kako živimo i kako volimo. Pročitajte tekst ispod i otkrijte što biti vatreni, zemljani, zračni ili vodeni znak znači za vas, te kako iskoristiti te informacije u pronalasku prave ljubavi.

Elementi pomažu otkriti tko je prava osoba za vas.

Horoskopski znak svake osobe je povezan s nekim astrološkim elementom, koji utječe na temeljnu prirodu i otkriva nešto o načinu na koji se zaljubljujemo. Npr. vatreni znakovi (ovan, lav i strijelac) su spontani i strastveni. Zemljani znaci (bik, djevica i jarac) se usredotočuju na bazične potrebe i užitke. Zračni znakovi (blizanci, vage i vodenjaci) lebde u zraku sa svojim velikim idejama i komunikativnim sposobnostima. A vodeni znakovi (rakovi, škorpioni i ribe) plivaju nošeni emotivnim valovima, povezujući se vrlo osjećajno.

Žene se vrlo često zaljubljuju u muškarce istog znaka ili muškarce suprotnih osobnosti (vatra u zrak ili zemlja u vodu). Zbog toga je važno znati kako je svako partnerstvo jedinstveno, te je više nego znakove potrebno slijediti svoje srce ili intuiciju.

Ispod su astrološke tajne o stilovima na koje se žene zaljubljuju i vole. Upoznajte svoj stil i način na koji možete upoznati partnera koji je pravi za vas.

Vatreni znakovi: Što vas pali?

Kao vatreni znak vjerojatno znate da ste vrlo atraktivni suprotnom spolu. Privlačite mnogo pažnje svojim izgledom, a zabavljate bistrinom uma. Muškarci su fascinirani vašim „uvijek se osjećam odlično“ stavom, ali potpuno vas može osvojiti samo muškarac koji je spreman potpuno otvoriti svoje srce. To je muškarac koji se zna zabavljati, voli društvena zbivanja, te je vrlo inspirativan u održavanju aktivnog i zabavnog života. Ako ste ovnica tada će vas kod muškarca privući spontanost, ako ste lavica najviše će vas osvojiti elegancija, a strijelce najviše privlači pustolovan duh.

Zemljani znakovi: Tko je najbolji partner za vas na zemlji?

Kao zemljani znak volite imati svoje noge čvrsto na zemlji – i kada su praktične stvari u pitanju, jednako kao i kada je u pitanju ljubav. Volite kada se prema vama partner odnosi s mnogo nježnosti, ali također volite i kada su potpuno zadovoljna sva vaša osjetila. Vaš idealan partner je netko tko se s vama može nositi intelektualno, emotivno i fizički. On bi se trebao vrlo dobro snalaziti u vašem svakodnevnom životu gdje biste se trebali potpuno spojiti i na svečanoj večeri i u prodavaonici kompjuterske opreme. Žene bikove će privući muškarac koji uživa u blagodatima ugodnog života. Djevice privlači strast koju posvećuju detaljima, a jarice privlači način na koji je partner gleda i svijest da je obožava.

Zračni znakovi: S kim ćete poletjeti?

Kao zračnom znaku dosta vam je važna komunikacija i način na koji se netko odnosi prema ljudima. Možda ste i sami dosta flertni, pa vam je važno pronaći tipa koji uživa u igricama zavođenja jednako kao i vi. Kada tražite partnera slobodno svima razglasite i nikada nemojte odbijati pozive za druženja. Blizance privlače muškarci koji su spremni animiratii vas i vrlo su oštrog uma. Ribe, muškarci koji su spremni razgovarati o vezi prije nego što se u nju upuste, a vodenjačice vole muškarce koji imaju jedinstvene stavove i znaju gledati na stvar sa svoje jedinstvene perspektive.

Vodeni znakovi: Tko će uploviti u vašu luku?

Kao vodeni znak koristite intuiciju kako biste prepoznali što je za vas. Nježan zagrljaj, topao osmijeh ili pažljiva riječ mogu vas osvojiti, ali za vas je bitno da dobijete osjećaj kako je on „taj“ i prije nego što se upustite u nešto. Kreativno i romantično iskazivanje ljubavi vama je vrlo bitno, pa će vas privući umjetnici i osobe koje se bave volonterskim radom. Račice će privući muškarac čije emocije mogu čitati i koji se ne boji izražavati ih, škorpioni vole napetost slušanja i pričanja o sebi, dok ribe oduševljavaju muškarci koji imaju bogatu maštu i koriste je kako bi usrećili partnera.