Sanjati ČEŠALJ – detaljno tumačenje –

      Nema komentara na Sanjati ČEŠALJ – detaljno tumačenje –

Što znači sanjati ČEŠALJ

Što znači sanjati ČEŠALJ

 – Sanjati češalj – 

Sanjati češalj često je znak promjena.Također san o češlju može biti znak putovanja. Ako je u snu češalj nov, znak je da će putovanje biti uspješno.

Ako je u snu češalj star, znak je da će putovanje biti pomalo dosadno.

Sanjati drveni češalj upućuje na neke zdravstvene promjene koje ćete uspješno savladati.

Sanjati slomljen češalj upućuje na putovanje vezano uz obitelj, dok sanjati da je češalj slomljen dok se češljate sugerira na probleme s prijateljima.

Ako sanjate da ste nekom pokazali ili poklonili češalj to bi bio znak da ćete ili već imate s tom osobom jako dobar donos.

Ako žena pokazuje ili poklanja češalj muškarcu to je često znak da ga smatra potencijalnim partnerom.

Ako sanjate da ste nekom davali češalj a on ga odbije, sugerira sukob s tom osobom.

Ako sanjate da ste nekom dali češalj koga ne poznajete, to je znak da želite preuzeti kontrolu nad svojim životom, odnosno nad određenom situacijom. Ako sanjate da je ta osoba uzela češalj to je zna da ćete uspjeti u svom naumu.

Sanjati da čistite češalj znak je nekih pozitivnih promjena, odricanja loših navika te da će to biti primijećeno od drugih.

Sanjati da se češljate znak je da ćete se riješiti dugova. Ako sanjate da netko drugi češlja vašu kosu sugerira da ćete se riješiti duga uz nečiju pomoć.

Ako sanjate da vi češljate nekog drugog znak je poslovnog uspjeha.

Sanjati ČEŠALJ

Sanjarica (sanovnik) predstavlja smjernicu kako biste lakše razumjeli snove. Ona je putokaz, ali vi morate čitati i shvatiti simbole iz snova na osoban način. Samo tako snovi će vam pomoći pri vašoj potrazi.

Sanjarica – Nevjerojatno točna sanjarica – abecedno

Tumač snova

 

Odgovori

*