19. travnja 2024.

COVERmagazin.com

Suvremeni lifestyle portal: kultura, civilizacija, uspjeh, produktivnost, održivost, priroda, okoliš, vrijednosti, folklor, običaji, baština, tradicija, inspiracija za zdravu prehranu i mnogo više.

5 velikih izvora stresa

Stres ne možete smanjiti osim ako ne prepoznate što vam ga najviše stvara...

stres

5 velikih izvora stresa

Stres ne možete smanjiti osim ako ne prepoznate što  vam ga najviše stvara. Možda za vaš stres nisu krivi očiti razlozi poput posla ili manjka vremena, nego sitnice zbog kojih krupne stvar postaju sve teže.

-1- Mobiteli – Stalno provjeravanje poruka, pošte i tipkanje.

-2- Društvene mreže  – Osim što su kradljivci vremena društvene mreže često nas frustriraju jer svoj stvarni život počinjemo uspoređivati s nečijim fotošopiranim životom.

-3- Neurednost – Vaš dom bi trebao biti ugodno i opuštajuće mjesto, a ako ste stalno neorganizirani postat će izvor stresa.

-4- Prehrana s nogu – Svaki obrok bi trebao biti opuštajući užitak, a ne nešto nezdravo što ćemo obaviti na brzinu, a poslije imati grižnju savjesti zbog toga.

-5- Razgovori o tome mogu li žene imati sve – Ideju o tome da biste trebali imati sve i biti savršeni zamijenite s tim da ćete dati sve od sebe i uživati u onome što imate.