5. prosinca 2023.

COVER magazin.com

Life & style portal

Ideje za izlaske po horoskopskim znakovima

Mjesto i aktivnost koju odabirete za prvih nekoliko spojeva može sve pokrenuti ili zaustaviti.

Ideje za izlaske po horoskopskim znakovima

Mjesto i aktivnost koju odabirete za prvih nekoliko spojeva može sve pokrenuti ili zaustaviti. Naravno, najbolje je izabrati aktivnost u kojoj i vi uživate, ali to ne znači da se ne možete malo potruditi i uz pomoć astro tumačenja pretpostaviti što bi se moglo svidjeti drugoj strani.

Idealan izlazak za horoskopski znak OVAN

Ovna ćete impresionirati otiđete li na cjelonoćni party. Dodatne bodove dobit ćete ako imate dobra mjesta, posebno u VIP odjelu. Možete otići i na neki festival, od glazbenog do filmskih. Ovnovi vole događanja.

Idealan izlazak za horoskopski znak BIK

Razmislite o laganim izlascima. Idealan bi bio piknik u parku ili izlet na more. Bikovi su također poznati gurmani pa sve što uključuje hranu će ih oduševiti. Kino je također privlačna opcija, jer neće biti pod pritiskom kako moraju razgovarati.

Idealan izlazak za horoskopski znak BLIZANCI

Njima nije važno mjesto, bitan je stimulativan razgovor. Mogli biste ga izvesti u šetnju muzejom, a nakon toga u slastičarnu, jer će to u njemu potaknuti djetinju radost. Blizanci vole egzotičnu kuhinju, pa su neobični restorani također dobra ideja.

Idealan izlazak za horoskopski znak RAK

Mirna romantična atmosfera i njihova omiljena hrana bit će dovoljne za potpun uspjeh izlaska. Izbjegavajte prenapučena mjesta, koncerte i slične događaje.

Idealan izlazak za horoskopski znak LAV

Lavovi vole biti viđeni, ali to morate izvesti na elegantan način. Njih neće impresionirati VIP mjesta u discoteci, ali će ih oduševiti večera u ekskluzivnom restoranu ili odlazak na cocktail party. Oni cijene eleganciju povrh svega.

Idealan izlazak za horoskopski znak DJEVICA

Ako možete djevici priuštite izlazak u miran i smislen kafić. Ili je pozovite na vožnju biciklom, rolama ili šetnju parkom ili jezerom. Ugodno će se osjećati na svim kulturnim događajima, posebno literarnim. S njima flertujte suptilno.

Idealan izlazak za horoskopski znak VAGA

Vagu morate osvajati na grandiozan način. Vaga ima izraženi osjećaj za ljepotu, pa ćete odvedete li je na izložbu pokazati kako imate ukusa. Budite uredni i profinjeni i zaboravite na zadimljene kafiće.

Idealan izlazak za horoskopski znak ŠKORPION

Kod škorpiona je jedino predvidiva nepredvidivost. Ništa nemojte planirati, a prijedloge iznosite u trenutku, slušajući što vam govori. Predložite neku aktivnost, sport ili rekreaciju. Bitno je da bude energična. Sa škorpionom vam neće biti teško istu večer otići u krevet, ali bilo bi bolje ukoliko biste pričekali nekoliko spojeva, jer će i strast biti veća.

Idealan izlazak za horoskopski znak STRIJELAC

Oni su pravi putnici i cijenit će sve ako ih maknete iz njihove uobičajene sredine. Za prvi izlazak sa strijelcem se ne morate osamiti, to može biti i grupni izlazak s prijateljima. Oni cijene i tuđa mišljenja, pa ćete ih više privući ako ste popularni i zanimljivi u društvu.

Idealan izlazak za horoskopski znak JARAC

Jarcima odgovaraju izlasci koji ih obogaćuju na neki način, bilo kulturno, duhovno ili materijalno. Bitno je da budu praktični i korisni. Kod jaraca nije uvijek očito da se dobro zabavljaju, pa nemojte odustajati ako steknete suprotan dojam. Njima prepustite odluku i nemojte se prvi povlačiti.

Idealan izlazak za horoskopski znak VODENJAK

Vodenjaka ćete najbolje upoznati dok je okružen prijateljima. Vole svrhovite, posebno humanitarne događaje. Predložite li dobrotvorni rad, ne previše naporan, osvojit ćete njihovo srce. Za večeru birajte kuhinju na koju nisu navikli ili koju nemaju često priliku kušati.

Idealan izlazak za horoskopski znak RIBE

Privlači ih sve vezano uz vodu, pa je šetnja obalom vrlo dobar izbor. Ribe su fascinirane duhovnim, pa će se dobro zabaviti na događajima koji nude bijeg od stvarnosti. Da biste upoznali ribe treba dosta vremena, pa bi idealno mjesto za izlazak bilo intimno i mirno okruženje gdje možete u miru razgovarati.

 

Grupa Cover Magazin:

covermagazin.com | cover.hr | covermstyle.hr | mstil.com | tehton.com |

Dream Dictionary | Traumdeutung | COVER magazin | COVER |

 

UVJETI KORIŠTENJA | PRAVILA O PRIVATNOSTI | IMPRESSUM | KONTAKT | ARHIVA | ČITANOST